טוב, זהו. אני חוזרת

Hannusha

New member
טוב, זהו. אני חוזרת../images/Emo24.gif

התגעגעתי
מקווה שעוד זוכרים אותי כאן... עברתי תקופה קצת לחוצה ועמוסה, עם הראש במקומות אחרים, אבל הנני כאן שוב. רוצה הקיץ להגיע לגעש ויהי מה
מה נשתנה בפורום כשלא הייתי

giora10

New member
חנושה לאיפה נעלמת לנו???../images/Emo41.gif

ביום שישי הבא בערב ה 13 ליולי יש אירוע בריכה. אנא צרי איתי קשר טלפוני ואסביר לך להיכן להגיע.

sl 3977

New member
חנושה

מאוד התגעגעתי אליך מאוד חסרת לי ולכולם אני מאוד מאושר שחזרת לפורום כי הנוכחות שלך כאן בפורום מאוד מורגשת את מאוד רצויה כאן ואני מקווה שיצא לנו להכיר פנים מול פנים בגעש ולשוחח אחד עם השניה מה את אומרת את נשמעת לי אישה מאוד נחמדה ונעימה

Hannusha

New member
../images/Emo24.gif

אני אגיע לגעש ברגע שיהיה לי עם מי לבוא מחיפה (ושיהיו בנות ביניהם!). זה כנראה יקרה כבר אחרי צאת הארי פוטר השביעי (עוד שבועיים)- כי בסופ"ש ההוא אהיה בת"א, ואח"כ אהיה שקועה בספר. אז אני מניחה שבאוגוסט זה סוף סוף יקרה. בים הכי נוח לי מנטלית ופסיכולוגית, אז אני משערת שהפעם הראשונה שאצטרף תהיה בחוף.

shovav50

New member
אהלללנים

אנצל חנוצ'קה את אמירותייך גם לסגירת נושא הוירטואלים מבין את העדפתך את הים וגם אני אוהב ים אך ניתן בנושא ההשתלבות בכל מקום. את הים מעדיף בדיוק משום רחש הגלים ,הריח המלוח ועוד ועוד... אוהב ומעריך כל וירטואלי שמכין כך את היום בו יתייצב לשורותינו ואינו "סתם" נודניק שמטריד את גולשי פורום זה או אחר. מכבד כל החלטה של כל אחת ואחד אך חושב שהצבת רף גבוה ואיני משוכנע שאם תתעקשי עליו אכן נזכה להפגש בקייץ זה. ממליץ ביותר גם על הפעילות המתוכננת בהמשך החודש באזור ים המלח המרכזי תכלול טיול רגלי בעירום בליל ירח. בכל מקרה שבוע נהדר ולהת

קוואנט

New member
ברוכה השבה ../images/Emo140.gif

בטח שזוכרים אותך, ואני מקווה שכעת הימים קצת פחות עמוסים. מה נשתנה? עוד קצת דיונים, עוד קצת ויכוחים ומדריך שלם אחד לנטוריסט/ית המתחיל/ה
. ברוכה השבה, ואני מקווה שנראה אותך במפגש ביום שישי הקרוב.

Hannusha

New member
../images/Emo24.gif

יום שישי הקרוב זה לא יקרה- אבל הקיץ זה יקרה. אני נחושה בדעתי

למעלה