טוב זהו אני לא מסוגלת יותר לשמוע מוזיקה פופ אחרי ששמעתי

טוב זהו אני לא מסוגלת יותר לשמוע מוזיקה פופ אחרי ששמעתי

את הראיון של הבת של אנטון לווי מיסד כנסיית השטן.
רעה רעה אבל היתה מאוד יפה . היא דיברה על מה שקורה היום על השתלטות והכנסת השטניזם לתעשייה. ודיברה על תפקיד המוזיקה ידעתי כבר שזו מוזיקה מקוללת שהזמרים ששרים אותה נמצאים בשליטת שדים בזמן המופע אבל אחרי שהיא פירטה עוד יותר אני כבר לא מסוגלת לשמוע את הזבל הזה.
היא אמרה שהמוזיקה התפקיד שלה יהיה לחבר אנשים לצד החייתי כי בזה השטניסטים מאמינים שהאדם הוא חיה יאק לשרוף את מוזיקה הפופ

חלקים מהראיון על המוזיקה

היא מדברת על המוזיקה מהחלק של ה0:30 אני אתרגם את דבריה כי זה חשוב:
"אנחנו עושים מוזיקה מתוך מטרה זו לא רק מוזיקת רקע זה לא רק דברים לבנים ורכים זו מוזיקה טקסית ( פה המקום לציין שמה שאתם רואים בטלויזיה ובהופעות של זמרים בחו"ל זה טקסים של דת השטן מבוצעים על הבמה עוד סיבה למה לא לשמוע את המוזיקה הזו) ]" פה הבחור לידה הוסיף" " זו מוזיקה שרק מההקשבה אליה אתה הופך לחלק מהטקס הפולחני" וזנה הוסיפה: "זה מאוד נוקשה וטוען רגשית אתה לא יכול להגיד שאתה מקשיב למוזיקה ולא מרגיש דבר. אני בטוחה שאם תשמע אותה תרגיש שנאה או פחד או זעם או משהו ".
https://www.youtube.com/watch?v=klAp_17nf_0
למרות שהערכים שלהם אינם טובים עדיין השטניסטים של פעם היו יותר "מוסריים" מהשטניסטים של היום. לפחות לפי הראיון אני חושבת שהם היו מזדעזעים אם הם היו מה קורה בפועל עם התכניות שלהם

ומצאתי הסבר מעניין ביד לאחים על שטניזם

משדבר על כך.http://www.yadleachim.co.il/?CategoryID=315&ArticleID=1033
עכשיו אני כן חושבת שלוואי עודד רוע אבל הוא לא ניסה לעודד סגידה לשטן אלא המוקד שלו היה הפרט. הסיבה שאני חושבת שהוא עודד רוע כי ביתו אמרה בראיון שהיא לא מאמינה בטוב ורע והיא לא חושבת שהיטלר נחשב לרע מצד שני היא אמרה שהשטניזם כן תומך בלשמור על הסביבה וילדים ומאז השטזניזם עבר שינוי וכיום מי שנכנס לעולם הזה במיוחד בהוליווד ( הוליווד זה שם שם עץ שעושים ממנו מטות קסם למכשפות הולי ווד ), מקריב למשל ילדים או אוכל אותם . בשטניזם המקורי האמינו שאדם צריך לעשות מה שהוא רוצה ושיהיה לו חופש אישי אך לא הדגישו את אלמנט הרוע ( למרות שהם כן האמינו בנקמה במי שפוגע בך), ואילו בשטניזם של העת הנוכחית סוגדים לשטן ומאמינים שככול שאדם יהיה רע יותר הרי זה משובח והופך אותו למקורב יותר לשטן. לכן לא שאני תומכת בשטניזם של פעם אבל הוא היה יותר מוסרי ממה שהולך היום.כיום הוליווד ומי שלוקח בה חלק לרב מייצגים חלקים אפלים מאוד הם מקדמים רוע וכישוף שחור ועבור הנוער הרס עצמי. מי שיחקור את זה יגלה זאת בעצמו. קל להצטרף אך קשה מאוד לצאת מהעולם הזה ולכן יש כל כך הרבה מוות לא טבעי של מפורסמים שאומרים שהם מתו מאלכוהול או ממשהו אחר. בקיצור אני עשיתי איקס על הוליווד ותוצריה אחרי שלמדתי מה היא מייצגת

למעלה