טוב, זהו, חיכיתי מספיק!

New member
טוב, זהו, חיכיתי מספיק! ../images/Emo91.gif

הגיע הזמן להמליץ לכולם פה בחום רב, ללכת ולקנות ( או לפחות לנסות ולשמוע ) את האוסף החדש שהוציאו המניקס לפני כחמישה ימים. קודם כל קצת על האוסף: אז ככה, לעת עתה יצא לחנויות ה- special edition של האוסף ( לצידו של האוסף הרגיל כמובן) שכולל בתוכו שני דיסקים- הראשון עם 20 שירים הוא דיסק האוסף, עם מיטב מהשירים שלהם ( קלאסיקות, "הלהיטים הגדולים", שני שירים חדשים, עוד כמה פחות מוכרים וכמה שאף פעם לא הופיעו בדיסק ). השני, שכמו שכבר הזכרתי נכלל רק בגערסת הלימיטד אדישן הוא דיסק הרמיקסים שכולל 13 רמיקסים שעשו כל מיני הרכבים (כדוגמת הכמיקל ברדרז, האוולנצ´ז, מאסיב אטאק ועוד), חלקם נחשבים גם די נדירים. זהו בכל אופן לגבי האוסף. נראה לי שגם לאנשים שלא ממש מכירים את השירים של המניקס, בלי להכניס את המוכרים יותר, זו דרך מעולה להכיר את המוזיקה שלהם לאורך 13 שנות קיומה של הלהקה הוולשית הנהדרת הזו.
manics - let robeson sing (ian brown remix)
*חורש את הרמיקסים*

Superunknown1

New member
אה!

הזמנתי אותו מהאינטרנט לפני יומיים...! הוא עוד לא הגיע אליי, אבל יש לי ציפיות גבוהות עבורו
np: cradle of filth- her ghost in the fog

אני בהחלט מחזקת את ידיי הממליץ/ה

המניק לא מוערכים כפי שהיו צריכים להיות והם אחת הלהקות הטובות שיש {ובטח שבתקופה כזאת שהמוזיקה היא הכל חוץ מלהיות מוזיקה}. ואם כבר איאן בראון הוזכר אז גם לו לא חסר כשרון. אהוב עליי ביותר השיר F.E.A.R שהוא פשוט מדהים.

hospital_food

New member
למה לקנות אוספים?

זה סתמי כזה, בלי שום קסם. סתם אוסף של שירים... אין הבדל גדול בין לשמוע דיסק אוסף או לשמוע דיסק צרוב.(לא מבחינת מוסר, אלא מבחינת הרגשה). NP - Shins - Those Bold City Girls

Major Thom

New member
אני חייבת להסכים ../images/Emo45.gif ..

מעולם לא הצלחתי להבין את החשיבות המוסיקלית של אוספים (ובחשיבות מוסיקלית אני מתכוונת לחשיבות מעבר לקטע של להכניס עוד כסף לחברת התקליטים) .. כלומר .. אלבום הוא איזו יצירה שלמה, צירוף מאד מסויים של כמה שירים, כשהסדר שלהם בד"כ יותר ממשנה על איך שהאלבום ישמע. כששומעים באלבומים איך שרואים את השיר יכול להית מאד מושפע ממה שבא לפניו ואחריו. ברגע שמבודדים שירים מכמה אלבומים הם מאבדים את הקטע הזה. ואז זה סתם שיר. ואחריו עוד שיר. ואחריו עוד אחד. לא יצירה שלמה ומושלמת. הו, זה יצא פלצני למדי
ride - in a different place

New member
תגידו מה שתגידו- יש לי את האוסף

ואת המהדורה המוגבלת, ואת דיסק הרמיקסים, ואת הסינגלים שלא הופיעו באף אלבום ואת...טוב, נו נראה לי שהבנתם את הרעיון
ולגבי איאן בראון, הוא גם יחממם את המניקס בטור הנוכחי ( לפחות בחלק מההופעות), ככה שכנראה שנתפוס אותו גם. אה..ויש לי גם את שני השירים החדשים! והם מצויינים!
stina nordenstam - everyone else in the world

אני לא חושב ככה..

נכנסתי לפורום הזה במקרה, וראיתי כבר אזכור למאניקס אז הייתי חייב להגיב.. אני חושב שהאלבום אוסף הזה, Forever Delayed, כולל בתוכו רק את הלהיטים הגדולים של המאניקס. רובם שירים נהדרים ובאמת מייצגים הרבה מהמאניקס, אבל ישנם כל כך הרבה שירים ש´מייצגים´ את הלהקה שלא הוכנסו פנימה. למי שרק מתחיל לשמוע אותם, אולי באמת כדאי להתחיל מהאוסף שמכיל רק את השירים המוכרים והמצליחים, אבל מעריצי הלהקה- אין מה למהר, כי את החומר הטוב באמת השאירו בחוץ.

למעלה