טוב זה ברור .....

טוב זה ברור .....

טוב זה ברור שצריך להריץ את השמנמן שלנו בכוכב נולד ויגידו כל המיתחסדים שהוא לא עובר מסך אז שיגידו ומבחינתי שיקנו LCD 42 אינץ' שיכנס להם אבל הוא בפנים אני מודה שיש עוד כמה חמודים וחמודות אבל הוא כימעט מישלנו ומגיע לו לנצח

ז י ק ו

New member
אויש הוא מקסים

כ"כ תמים, וחמוד לאללה העסעמעס הראשון שלי - ישר אליו !

dndndn

New member
אני ראיתי אותו לפני כמה חודשים באולפן רדיו

באולפן של רדיו ללא הפסקה... הוא היה עם עוד איזה אחד קצת שמבנה הגוף שלו רגיל... הם בדיוק באותה תקופה הוציאו דיסק משותף וכעת כידוע לי הוא עובד על דיסק חדש..

ז י ק ו

New member
וואלה..

אתה מוזמן לעדכן אותנו על חומרים חדשים שלו שיראו אור אם תדע/תשמע

dndndn

New member
אם אדע או אשמע... אעדכן....

בדר"כ אני מתעדכן מאצל שדרן רדיו תותח שכולכם כמעט מכירים (תל אביבים) על מנת לשמור על פרטיותו, אינני מעוניין לפרסם את שמו...

נו מי עוד חושוב שהוא צריך להיות בפנים???

תצבעו בהמונכם באו נריץ אותו ונראה לכולם שהוא לא הולך להיות הגימיק של העונה שהוא לא פרויקט של צביקה והחברה מ"טדי הפקות" באו נראה להם שהוא טוב והוא ינצח או לפחות יגיע לשלבים הגבוהים

וואי איזה קטע

אבא שלו היה כבאי בתחנת הכיבוי שלי [ת"א] בתחנת הכיבוי של ת"א סביר להניח שיעבור...חחח בשלושת תחנות הכיבוי בת"א תלאו שלטים שבהם מבקשים לשלוח לו SMS עקב העובדה שהוא שייח למשפחת כיבוי ת"א חחח

יאלה תמישכו לסמס לו....

אנחנו היום זיקו ואני סימסנו והצבענו באתר את הסיפרה 5 ואני מקווה שכמו שהיום הוא עבר ראשון מבין כולם זה ימשיך ככה עד סוף העונה יאלה באו נריץ את דורון רוקח

נו ניפתחו קווי ההצבעה

יאלה להריץ את דורון רוקח אני מתחיל כבר עוד רגע להעריץ את מרגול כמה שהיא מרעיפה עליו אהבה ממש ממסיה לבבות הבוגרת שייטת 13 הזו היום היא אמר ה שהו כמו "ספינת טילים" וגל אוחבסקי הזה כזה הומו אוףףףףףףףף הוא לא יכול לפרגן עד הסוף עם הבחור היה דוגמן הורס הוא כבר מיזמן היה מריץ אותו אני בטוח

למעלה