טוב זה הזמן להתייעץ....

pain is MY love

New member
טוב זה הזמן להתייעץ....

וואי מזמן לא כתבתי פה.... מצטערת אבל יש לי פול פול פווווול צבא על הראש והחיים שלי די סובבים סביב המסגרת הזאת... אז מה הפלא שגם את "הפרוייקט" החדש שלי אני מצאתי דווקא במסגרת הזאת?... אז ככה, אני חדשה בבסיס וחשוב לציין שאני עומדת להיות בו רק חודש לפני הקורס קצינים. הוא נמצא בבסיס כחצי שנה יותר ממני ומועמד לצאת לקורס קצינים באותו מחזור איתי. אני במשרד, הוא בחדר מחשב. התקשורת בינינו היא מינימלית ביותר חוץ מכמה פעמים שהתחבשנו שנינו במשרד שלי כי לא הייתה לנו עבודה לעשות. אני מוצאת לעצמי סיבות לעבור ליד החדר מחשב כל 5-6 דקות רק כדי לראות אותו יושב שם... לא, הוא לא דודי בלסר הבא וגם לא כדורגלן במקצועו אבל משום מה יש בו משהו שמאוד מאוד מושך אותי...משהו תמים אפילו.... הוא ילד טוב כזה לדעתי הגיע הזמן לקלקל אותו...
בכל מקרה אני שונאת את המסגרת הצבאית מהרבה סיבות- קודם כל במדים אני ממש ממש לא נראית משהו.... דבר שני מסגרת צבאית מבחינתי לא מאפשרת לפתח קשר כלשהו כי קשה ממש לשבת ולהכיר בן אדם בין כל העבודות במשרד ועוד תחת המשמעת והמרות של הבסיס שלנו... כבר חשבתי לברר לאן הוא יוצא ביום שישי וללכת לאותו מקום.... משם הדרך לליבו (או לכל איבר אחר בגוף שלו...) תהייה קצרה מאוד... אבל אני לא רוצה שזה ילך ככה! באמת שאני לא רוצה לפגוע בטהורות והתמימות שלו...
ולדעתי הוא כבר קלט שלא ייתכן שכל 6 דקות אני אצטרך משהו מהחדר מחשב....! אז מה עושים קיבנימאט?!?!?!

HyPeR SoNiC

New member
הנה עצה קטנה.....

תבררי לאן הוא יוצא יום שישי ותצאי לאותו מקום
בדיוק הרעיון שאת הצעת! רק שהפעם תזרמו עם העניינים שלכם לאט לאט (הרי את לא רוצה לזהם אותו כל כך מהר, נכון?) או!!!! שתדחפי לו איזה פתק לחדר מחשב, שעליו כתוב "05.... תתקשר אלי
"

king kazabubu

New member
לדעתי

צבא זה אחלה מקום להכיר מישהו. גם לעומק. את נמצאת עם אותם אנשים יום אחרי יום וסביר להניח שתצרי איתם קשר כדי להפיג את השעמום במשרד. בקשר אליו, למה שלא תבררי לאן הוא יוצא? לראות איזה מוזיקה הוא אוהב וכאלו... ולצאת לשם כדי להפגש איתו... לגיטימי לגמרי. אולי אפילו שווה לך להתחיל איתו. מוטב עכשיו כי בקורס קצינים צריך להזהר מאוד בקטעים האלו. שמעתי על מישהו שהועף מקורס קצינים כי הוא דרך על המדרגות של המגורי בנות

Cygnum

New member
בצבא...

בצבא יש אלף ואחת הזדמנויות לפתוח בשיחה עם מישהו על כל דבר שבעולם.. על השירות... על משהו במסגרת התפקיד. תלמדי להכיר את הבן-אדם ואם את אוהבת את מה שאת רואה, תרמזי לו או שתתחילי איתו ישירות ותראי לאן זה מתפתח...

pain is MY love

New member
טוב חברים יקרים יש עידכונים...

אחרי אינספור פלירטוטים הצעתי לו ביום חמישי לצאת איתנו (אני והבנות מהבסיס) לאיזה מסיבה... לשם כך היינו צריכים להחליף טלפונים ומשם הדרך להגשמת החלום כבר הייתה קצרה...
דיברנו כמה פעמים בטלפון (לא יצאנו בסוף לאותו מקום ביום חמישי) ואתמול יצא לנו להיפגש במסיבה אחרת... כשבמקום מדים לבשתי חצאית מיני ובמקום פטל מקולקל היה לשנינו הרבה אלכוהול בדם הכל נראה הרבה הרבה יותר פשוט... בואו נגיד שהשגתי את מה שרציתי....
בקיצור, תודה על העצות. עם קצת מאמץ וקצת יכולת.. אתם יודעים את ההמשך... אחרי המסיבה עוד דיברנו שעה בטלפון ואני ממש מרגישה שהתקרבנו בצורה הטובה ביותר... חבר'ה... תאמינו בעצמכם! תפעלו להגשמות החלומות שלכם ותראו שאין דבר שהוא בלתי אפשרי!!!

למעלה