טוב, זה הזמן!

בהביבו

New member
טוב, זה הזמן!

כל אחד ישרשר לפה את שמו, הכינוי המועדף גיל תחביבים ועוד משהו אם יש להוסיף

אוקי דוקי סמוקי.......

קוראים לי אורנית.. הכינוי שלי כמעט בכל מקום חוץ מפה זה *+*דרדסנובית*+* או *+*מיס פיגי*+* מקורית אה...?!?! מה עוד???? אני בת 15... ו.. ח-ו-ל-ה ע-ל ט-י-א-ר!!!!!!!!!

אני../images/Emo9.gif

שם:טל
כינוי:באינטרנט- שריטה חיובית עד לפני כמה ימים (אני לא מרגישה כ"כ חיובית בזמן האחרון
), עיניים כבויות, Fake Smile וכו'.. כינויים בחיים הלא וירטואליים- וואי,יש הרבה
- טלטלה,טול,טלו'ש,טאליבן(חחח, אל תשאלו
).........
תחביבים:אממ... מוזיקה-רוק ישראלי זה הכי, אחי
, לכתוב הרבה, טלויזיה, אנטרנט, לבלות..
עוד משו: אני גרה ברחובות
עיר מלאה בערסים ופרחות. אבל זה פסדר- מתרגלים

בנאשי

New member
../images/Emo187.gifתורי!!!

שם: ליאור
כינוי: חוץ מבפורומים יש את: גחלילית,firefly, חתיכת פיה, ליאורית,ליאורינה, מלכת האמת (עדיף לא לדעת למה)...הממ...אה כן..פיאולוגית
גיל: 17 |פטרייה| תחביבים: רוק ישראלי..שזה אומר בעיקר אביב גפן, המכשפות,טיפקס!! אני גרה בכפר סבא, יש לי אוסף של פיות ואני גם מאמינה בפיות..והחלום שלי זה לטוס לסקוטלנד וגם לחיות במאה ה-19...המממ זהו בערך.. אה כן..ואני מתה על האייקון הזה>

למה את מקפחת כינויים,הא?../images/Emo182.gif

שכחת את לילוש
ופאולוגית זה כינוי נחמד... חח,מי הדביק לך אותו לעזאזל?

אני אני אני אני אני אני....../images/Emo9.gif

טל!
כינויים: נמש, נמשושה, טלטל, טלו'ש, טולטולה, טיל, טולה תלתולה (יש לי תלתלים) ויש עוד כל מיני....
תחביבים: לקרוא (לפעמים ותלוי מה..), לכתוב, לחשוב, לרואת TV, לישון, לשמוע רדיו, מוסיקה מוסיקה מוסיקה.... להיות עם אלי שלי
, לצייר... ויש עוד... :) עוד משהו להוסיף......
אני אוהבת לנהוג... אני לומדת עדיין ומחכה נורא נורא לרשיון כבר....
יש לי חבר מקסים ושמו אלי....

maayan69

New member
תורי...

קוראים לי מעיין הכינוי היחיד שלי זה מעיין103 (חוץ מפה)ומרוב שאני אוהבת אותו אני כבר חותמת במכתבים ועל כרטיסי ברכה כמעיין103 (שמוליק משפיע עליי) אני בת 14 והתחביבים שלי זה להזין לשמוליק כמובן אני מתה על אמינם כפרות עליו ולראות טלויזיה שמוליק איי לוב יו מעיין103

אניי

שם: שירן דביר כינוי: שירי, שירי בום [בגלל שדפקתי כמה פעמים גלבות
) גיל: 15.5 תחביבים: צופים.. מוזיקה [ממ אביב גפן היהודים אינפקציה ברי סחרוף ואהוד בנאי ואיירון מידן..] .. טלויזיה .. חברים ולהנות :) משהו להוסיף: ממ חיו ותנו לחיות כי החיים יכולים להיות נחמדים מידי פעם.........

painapple

New member
סבבות..

אני ענבר.. אתם יכולים לקרוא לי.. אממ.. תמצאו כבר משהו. כינוי painapple, ו"ענברי" בידי כמה אנשים.. המורה לפיזיקה שלי קרא לי "ענברינה", אבל אני לא מגיבה לשם הזה, אז אין צורך. בת 17.. אוהבת לנגן על גיטרה.. ולעשות אוריגמי, בכמויות. עוד משהו.. שניצל תירס זה אחלה (כן, אני צמחונית..).

*superstar*

New member
הנה זה../images/Emo98.gif

עדי דידי/דיד 17 תחביבים.. ממ.. לא מצליחה לחשוב על משהו כרגע..

S H I L G I

New member
אוקי דוקי../images/Emo9.gif

שם: נטע כינוי מועדף: שילגי גיל: 14 (כמעט) תחביבים: רכיבה על סוסים, זב"ח, חיות, אינטרנט, טלויזיה, מוזיקה (רוק), וחברות.. ועוד משהו? המפפפפפפפפפפפ היהודים שולטים!!!! ו...הנה אני

למעלה