טוב זה היה שבוע מעצבן במיוחד

קלייטון.ש

Well-known member
רבתי עם כמה לקוחות, אתמול רבתי עם שניים במקביל, בזמן שרבתי עם זה בטלפון רבתי במקביל עם האחרת בווטצאפ, ואחרי כן התחלפו.
הבוקר לקוח ששילם על שנה התחרט וביקש את הכסף בחזרה. אלפי שח. עשיתי לו את הזיכוי ואמרתי לו 20 ש"ח דמי ביטול. שואל אותי מאיפה דמי ביטול. איפה זה כתוב.
זה כתוב בחוק.
עכשיו אני מתחרט על ה-20 שח כי זה באמת קטנוני.
אמרתי לאשתי כבר בהתחלה ששלחה אותי להרפתקה הזו לפני 4 שנים, זה לא מתאים לי לקוחות. אני לא מבין בזה. אין לי כשרון.
אמרה - אתה תלמד, אתה תתרגל. לא למדתי שום דבר ולא התרגלתי.
ביקשתי ממנה, תעזרי לי, לה זה כל כך קל, אמרה לא זה שלך.

שבוע כזה מצדיק את הוויסקי לחצי שנה קדימה.

כוכבית מצויה

Well-known member
רבתי עם כמה לקוחות, אתמול רבתי עם שניים במקביל, בזמן שרבתי עם זה בטלפון רבתי במקביל עם האחרת בווטצאפ, ואחרי כן התחלפו.
הבוקר לקוח ששילם על שנה התחרט וביקש את הכסף בחזרה. אלפי שח. עשיתי לו את הזיכוי ואמרתי לו 20 ש"ח דמי ביטול. שואל אותי מאיפה דמי ביטול. איפה זה כתוב.
זה כתוב בחוק.
אמרתי לאשתי כבר בהתחלה ששלחה אותי להרפתקה הזו לפני 4 שנים, זה לא מתאים לי לקוחות. אני לא מבין בזה. אין לי כשרון.

1. אתה יכול לשכור מישהו שיעשה את העבודה מול הלקוחות.
2. אתה לומד, אתה מתחרט על ה-20 שח, פעם הבאה לא תגבה אותם.
3. אין מקדמות של וויסקי...

סופהו 1

Well-known member
זה כתוב בחוק.

20 ש''ח דמי ביטול?
אפילו בקבוק וויסקי אי אפשר לקנות בסכום הזה.

צליליתה1

Well-known member
זה כתוב בחוק.

דמי ביטול, על פי חוק, אם מדובר על אלפי שח, היו צריכים להיות יותר מ 20 שח

תמיד מדהים אותי מחדש כמה אני מסוגלת לחוות הוריקנים רגשיים סביב כמה שקלים
לא מזמן הטרחתי את עצמי למנהל הסופר פארם על מה שהיה נדמה לי פער של 7 שח בחשבון לטובתם
לזכותו יאמר שהוא הסביר לי את החשבון בנימוס ובמאור פנים, יכול להיות שהם באמת לא גנבו אותי
לעומת זאת, יצאתי מהמסוך עם חשבון גדול (מאוד)
כאילו, עברתי אל השורות אבל לא ממש, נגיד, השוותי למקומות אחרים
ואת זה קיבלתי בשלווה גמורה.

סופהו 1

Well-known member
אפרופו וויסקי..
נחתה פה קופסה שחורה מהודרת ועליה רשום שמו של שוקולטייה/ר פולני.
בתוך הקופסא שוקולדים בשלל צורות, צבעים וטעמים ולשמחת הטועמים, הסברים גם באנגלית, מה כל אחד ואחד מהשוקולדים.
(שוקולדים בטעמי פירות ובטעמי משקאות, כמו קוקטיל קובה-ליברה, קפה צרפתי, מוחיטו, אמרטו ועוד.. בינהם גם וויסקי ו-וויסקי חמוץ - מה זה?)
מבחינתי, רק להסתכל וליהנות מהמראה, אבל שמתי נפשי בכפי והצטרפתי לטועמים.

עדיין לא הגעתי לוויסקי (לשלוח לך?)

5fe31778-69e5-4d0d-b1e5-e1a183d0a6ac.jpg

צליליתה1

Well-known member
אפרופו וויסקי..
בתוך הקופסא שוקולדים בשלל צורות, צבעים וטעמים ולשמחת הטועמים, הסברים גם באנגלית, מה כל אחד ואחד מהשוקולדים.
(שוקולדים בטעמי פירות ובטעמי משקאות, כמו קוקטיל קובה-ליברה, קפה צרפתי, מוחיטו, אמרטו ועוד.. בינהם גם וויסקי ו-וויסקי חמוץ - מה זה?)

צפה בקובץ המצורף 119869
מפגש פורום אצלך?

אבח"י

Well-known member
בימים כתיקונם- בכיף.
בימים אלו, אחרי שקפצתי לירושלים בשבוע שעבר, עדיף שם.
עולם אחר.
אין להם שם מושג על מה אנחנו מדברים.
גם בגבעתיים לא ממש יודעים. הבעיה עם ירושלים שרוב מסעדותיה כשרות, יאק, והלא כשרות בעיר המזרחית אליה ישראלי שפוי לא ייכנס.

סופהו 1

Well-known member
גם בגבעתיים לא ממש יודעים.
היום הזכירו גם לגבעתיים. :confused:
הבעיה עם ירושלים שרוב מסעדותיה כשרות, יאק, והלא כשרות בעיר המזרחית אליה ישראלי שפוי לא ייכנס.
לפני כמה שנים ניתן היה למצוא מסעדות לא כשרות וגם כאלו שפועלות בשבת. מה איתן היום? אין לי מושג.

לא חיפשתי מסעדה, אבל כן חיפשתי שירותים וכאלו יש במתחם התחנה הראשונה. חלק מהמסעדות פתוחות ואין נפש חיה.
השירותים פתוחים ונקיים. לפחות זה.

אבח"י

Well-known member
היום הזכירו גם לגבעתיים. :confused:

לפני כמה שנים ניתן היה למצוא מסעדות לא כשרות וגם כאלו שפועלות בשבת. מה איתן היום? אין לי מושג.

לא חיפשתי מסעדה, אבל כן חיפשתי שירותים וכאלו יש במתחם התחנה הראשונה. חלק מהמסעדות פתוחות ואין נפש חיה.
השירותים פתוחים ונקיים. לפחות זה.
כן
התחלתי לפתח מנהג מגונה - הערכת מסעדה עפ"י ניקיון השירותים. כך, בשבת היינו במסעדה בבית ציוני אמריקה, ת"א. השירותים - שלא נדע. כשיצאנו דיווחתי למארחת. אבל אליה לא אחזור יותר.

אבח"י

Well-known member
אפרופו וויסקי..

צפה בקובץ המצורף 119869
תמונה יפה, אבל אותי מחמיצה לגמרי.
שווה למסגר אותה לאיזו תערוכת צילום, לא חושבת?

נסיך.333

Well-known member
זה כתוב בחוק.

למיטב ידיעתי, החוק אומר שבביטול הקנס הוא 5% או 100 ש"ח הנמוך מבינהם

דורי 1981

Active member
אדם שכתב בהוצאה שלנו ספר אמר פעם: "אני אף פעם לא רב עם אנשים שאני צריך אותם". צריך לדעת להתפשר וגם אנחנו מתפשרים כשצריך. ברור שלא לוותר על מה שמגיע לך ע"פ חוק או צדק.

קלייטון.ש

Well-known member
דיברתי על זה עם אשתי ונרגעתי לגמרי עוד לפני הוויסקי.
אומרת קודם כל, אם לקוח פונה ב-17:30 אחרי יום עבודה שלם לקבל תמיכה והוא מצפה לקבל מהצד השני אדם סבלני, הוא מצפה ליותר מדי.
אומרת תסגור את הטלפון בחמש אחרי הצהרים. אתה לא שחל ולא מכבי אש.
שנית אומרת הדמי ביטול היו נמוכים מדי. בן אדם נכנס לעמוד תשלום, מזין את הסכום, מזין את הפרטים שלו, לוחץ "אני רוצה לשלם באשראי", מקבל דף להזין פרטי אשראי, מזין את הפרטים, לוחץ אישור, אז אם אחרי כן הוא מתחרט הוא צריך לשאת בעלות של הביטול.
אחרי שהרגיעה אותי ככה עברה לקטול.
הניהול של החברה מזעזע. ניהול כספי לא קיים. אין ניהול של לקוחות. אין מעקב תשלומים. אין שום השקעה בשיווק. מה שבא אורגני בא וזהו.
אומרת לחברה אין זכות קיום בפני עצמה. יש לה מוצר ויש דווקא משתמשים שאוהבים אותו, אבל מכל בחינה אחרת היא כשלון גמור.

בשלב של הקטילה כבר היינו עמוק בתך הוויסקי אז מבחינתי זו הפולניה השתויה שרוצה לריב.
אוהב אותה ככה.

אבח"י

Well-known member
דיברתי על זה עם אשתי ונרגעתי לגמרי עוד לפני הוויסקי.
אומרת קודם כל, אם לקוח פונה ב-17:30 אחרי יום עבודה שלם לקבל תמיכה והוא מצפה לקבל מהצד השני אדם סבלני, הוא מצפה ליותר מדי.
אומרת תסגור את הטלפון בחמש אחרי הצהרים. אתה לא שחל ולא מכבי אש.
שנית אומרת הדמי ביטול היו נמוכים מדי. בן אדם נכנס לעמוד תשלום, מזין את הסכום, מזין את הפרטים שלו, לוחץ "אני רוצה לשלם באשראי", מקבל דף להזין פרטי אשראי, מזין את הפרטים, לוחץ אישור, אז אם אחרי כן הוא מתחרט הוא צריך לשאת בעלות של הביטול.
אחרי שהרגיעה אותי ככה עברה לקטול.
הניהול של החברה מזעזע. ניהול כספי לא קיים. אין ניהול של לקוחות. אין מעקב תשלומים. אין שום השקעה בשיווק. מה שבא אורגני בא וזהו.
אומרת לחברה אין זכות קיום בפני עצמה. יש לה מוצר ויש דווקא משתמשים שאוהבים אותו, אבל מכל בחינה אחרת היא כשלון גמור.

בשלב של הקטילה כבר היינו עמוק בתך הוויסקי אז מבחינתי זו הפולניה השתויה שרוצה לריב.
אוהב אותה ככה.
רק שח"ו לא תתחילו לרעוב ללחם הגברת ואתה, אם כי לגביך אינני מוטרד כי שאר נשותיך ידאגו לך כמו לילד נוסף.

למעלה