טוב זה הסוף

moo moo moo

New member
טוב זה הסוף

טוב אז הייתה לי תקופה שחשבתי שאני נמשך לבנים בנוסף לבנות...היא עברה. ואתמול היא חזרה. אני מניח שאני דו.אני יכול לקבל את זה, נראה לי. אני יודע שאני לא הייתי נהנה מסקס עם גבר אבל פשוט זה מעמיד לי את הזין שאני חושב על זה, מצד שני אני מאוד הייתי נהנה מסקס עם אשה שגם מחשבה על זה מעמידה לי את הזין.אז אני חושב מאחר שאני דו יש לי את הבחירה בין שני המינים ואני מעדיף בהרבה מאוד נשים אז אתם חושבים שיהיה לי טוב ככה?

moo moo moo

New member
שום תגובות?

Orion14

New member
למה שפשוט....?

לא תזרום עם עצמך? משיכה היא לא בחירה. משיכה היא משהו קיים. אם מעמיד לך לראות גבר ערום אתה נמשך לךבנים. אולי אתה לא נמשך למין עם גברים שזה בסוודר אבל אולי אתה לא נמשך למין עם גברים מסוימים? או אולי לסיטואציות מסוימות עם גברים??? ואם אתה בטוח שאתה נמשך לנשים אז לבריאות. מה שמסתכם כאן זה שאתה דו-מיני מתוסבך שלא רוצה להאמין שהוא גם נמשך לגברים.

resputin

New member
ל- "Moo moo moo"

אתה בן 16, נכון- זה לא ממש תחילת ההתפתחות המינית, אב אתה רחוק מהסוף. אני אישית, חושב שאתה דו, אם אתה נמשך יותר לבנים או לבנות- מי יודע? אמרת בינתיים בנות, סבבה לך :) עכשיו, אם תוכל להנות עם מין עם גבר או לא.? אני חושב שישר לומר ´לא´ ולסגור את האופצייה זה לא דבר חכם* (לאוו דווקא המילה המתאימה*)... כמו שאומרים, לומדים מניסיון.Don´t knock it ´till you try it. אבל אם נשים ´מעמידות לך אותו יותר חזק´ מאשר גברים, אז כן- למה שלא יהיה לך טוב ככה.? אני יכול להעיד שיש מספיק נשים שיודעות את ה´מלאכה´ בדיוק כמו גברים (..למרות שהן קצת ´קצרות באמצעים´..)

למעלה