טוב, זה כבר לא מצחיק.

yellow cheese

New member
טוב, זה כבר לא מצחיק.

כל פעם שאני פוגשת את דניאל אני מתביישת כמו איזו ילדה בת 6 שעכשיו הכירה אנשים חדשים. ראיתי אותו [שוב] בהופעה של אביב ב10/8. ביקשתי ממנו לצאת החוצה והוא כולו היה חמוד "היי מותק, מה נשמע? הווו את על מדים, איזו יפה!" ואני כזה : "הממ תודה" ובקושי מדברת. נו מה
לא יודעת מה יש לי ולמה אני מתביישת אבל זה בכלל לא מוצא חן בעיניי. אני לא בנאדם שותק וליד דניאל אני פשוט נשארת בלי מילים ועם שלושה טון של ביישנות.
זהו. שיתפתי.

hodayoyo

New member
איזה חמודה../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

הממ טוב תשמעי, טבעי שתתרגשי או סתם לא יהיה לך נעים לדבר ליד בנאדם שאת מעריכה כל כך והכל, האפשרות היחידה שלך לצאת מיזה זה רק להרגיע את עצמך ולהחליט שאת מדברת וזהו! תחליטי שאת מדברת איתו ואומרת לו מה שאת רוצה להגיד, אז מה אם הוא "מפורסם" או לא יודעת מה... אצלי הבעיה אף פעם לא היתה שאני מתביישת לדבר... להפך.. הייתי מתחילה לדבר שטויות
למזלי זה לא התחיל עם דניאל אלא עם גבסו וכל מיני כוכב נולדים אז עשיתי פדיחות לעצמי איתם וזהו, "התרגלתי". עכשיו כשאני פוגשת מישהו "מפורסם" או איך שתגדירי את זה, אני נושמת קצת ומדברת איתו בסבבה ושנינו באותה רמה

yellow cheese

New member
אין לזה קשר להיותו 'סלב'.

אני לא רואה אותו סלב'. אני רואה אותו בנאדם לכל דבר. יש בזה משהו מעבר ל"אוווו דניאל סלומוןןןןןןןןןןן".. לא יודעת איך להסביר. אני מתנהגת כמו בחורה מאוהבת או משהו בסגנון. וואבה. אני מפחידה.

../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif הכנסי

חמודה :) מה רע בכך אלה תגובות אנושיות לחלוטין גם אני כאישה שעברה את המדבר :)) לעיתים רחוקות מאוד נתקפת בהתרגשות טבעית בשיחה עם דניאל בהופעות אין זה קשור לגיל אנו רק בני אנוש ואין כל רע בבישנות היא אפילו יפה

סינטטית

New member
חח איך אני מבינה אותך ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

זה קרה לי בהופעות הראשונות שהייתי של סינרגיה..חח :X הייתי עם חברה שלי והיא לא הפסיקה לדבר ואני סתם שתקתי
טוב אבל עם הזמן זה עובר...לפחות לי זה עבר! ובכלל זה עבר לי עם כולם נגיד שהייתי בהופעה של שייגעצ לא היה לי בעיה כבר לדבר איתם... ודניאל לא יצא לי לראות אותו לצערי:/

hodayoyo

New member
בהופעה של פיטר...../images/Emo60.gif

אם היית באה עם שני ואיתי...

סינטטית

New member
אבל הוא הלך... ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

לפניי ההופעה לא מצאתי אותך... לא נורא יהיו עוד הזדמנויות!

hodayoyo

New member
נו, כשניסינו להידחף../images/Emo60.gif

לפני שההופעה התחילה ואז שני ראתה את יובל מנדלסון עומד על המדרגות אז הלכנו אליו... ואז הלכנו אל דניאל

למעלה