טוב זה כבר נהיה מתסכל!

Druyanizem

New member
טוב זה כבר נהיה מתסכל!

דרייברים חדשים למסך...ווינדוס מעודכן... הכל עובד מצויין! אבל מה? אחורי 20 דקות של עבודה במאיה... הפרונט וויו והסייד וויו בקושי זזים לי! כאילו משהו מעמיס עליהם (יש לכל אחד מהם IMAGE PLANE עם תמונת רפרנס ברזולוציה לא גבוהה במיוחד). בהתחלה זה עובד יופי... אחרי כמה זמן בקושי זז. הכרטיס מסך שלי הוא Radeon mobile 9700 של ATI. וגם יש 1 גיגה של זיכרון. מישהו? עזרה?! (או שאני חוזר למקס!!!)

Druyanizem

New member
ועוד משהו שהרגע עליתי עליו

ה IMAGE PLANES זזים חלק ב PERSPECTIVE VIEW

TomerEp

New member
אני חושב שביגבגו את מאיה 7...

אצלי כל כמה רינדורים במנטל ריי וזה מפסיק לרנדר לי בטענה שיש ארור, ואז אני פותח את התוכנה מחדש והכל טוב ויפה.. הממ אבל לתחלופה, תנסה לשים את זה על nurbplanes בתור טקסטורה אולי זה יפעל בסדר..

Esteviezer

New member
לפי מה שאתה מספר על החומרה

לא אמורה להיות לך בעיה כזאת אבל כדאי לך לבדוק מה מצב ה-CPU כשזה קורה לך. אם זה גבוהה מדי צריך לבדוק מה הבעיה. ובלי קשר אתה יכול לנסות להעלות את ה-Virtual Memory. למרות שמישהו פה או בפורום אנימציה אמר לי לא מזמן שיש באג ב-Maya 7 שקשור ל-Image Planes. אולי תנסה להוריד מהאתר של אליאס עדכון תוכנה.

Druyanizem

New member
אני אבדוק את העניין

עכשיו איך אני יכול לשנות את ה IMAGE PLANES ל NURBS? ועוד שאלה, אולי מישהו מכיר תוכנה חינמית וקטנה שבודקת ביצועים של מחשב ואולי מאתרת תקלות בחומרה או בתוכנה? תודה :)

shosho8k

New member
גם לי היה - וסידרתי את זה

בעיה בדרייברים של RADEON תוריד עדכונים מהאתר של היצרן זה דיי מוזר אבל גם לי הייתה בידיוק אותה בעיה ועוד על AMD 3000 בקיצור זה הכרטיס מסך

למעלה