טוב זה לא הולך ככה, שירשור הכרות

slallum

New member
טוב זה לא הולך ככה, שירשור הכרות../images/Emo70.gif

כולכם משתתפים
צריך לגרום לפורום הזה לפעול וגם צריך להכיר את האנשים פע
אז תענו על השאלות: שם: גיל: מקום מגורים: ICQ\MSN: ספר שקראת לאחרונה: ספר שאת\ה אוהב\ת: סרט שראית לאחרונה: סרט שאת\ה אוה\ת: להקות מועדפות: מה עושה בחופש: עשו טובה ותענו
לילה טוף לכם=]

Spiritfall

New member
נגיד.

שם: רותם גיל: 16 מקום מגורים: ישוב בשרון אייסיקיו: 125468988 ספר שקראת לאחרונה: אני לא קוראת ספרים. ואם כבר האחרון היה בכיתה ח'. "קסם שימושי" [שאחר כך הוציאו עליו סרט גרוע.] סרט שראיתי לאחרונה: רינגו ושחר המתים, לא זוכרת מי מהם האחרון.. סרט שאני אוהבת: הרבה, חפשו אותי בפורום סרטי אימה.
להקות: גם הרבה. בעיקר להקות רוק ופורגרסיב מטאל. מה עושה בחופש: אז ככה, אני עובדת [כרגע] , ישנה הרבה.. ומממ צניחה חופשית. כן כן.. תנו לי להשוויץ!
לילה טוב

GOD HATE US ALL

New member
אני

שם:אלדד גיל:16 מקום מגורים: חור בסוף העולם שנקרא ירוחם icq:323672159 ספר שקראתי לאחרונה:מוריד הגשם ספר שאני אוהב:געוגעי לקיסינג'ר סרט שראיתי לאחרונה:שבעה חטאים להקות מועדפות:יש הרבה....צ'ילדן,אופת', מטאליקה,פנטרה,אורפנד לנד..אני שומע הרבה גם קלאסי וג'אז אני לא עושה כלום בחופש חוץ מלישון ולאכול...אין אטרקציות בירוחם

slallum

New member
טאם טאםםם=]

שם: עופר גיל: 16 =] מקום מגורים: מזכרת בתיה - חור ליד רחובות=] ICQ: 108366931 MSN: [email protected] ספר שקראתי לאחרונה: צופן דה ווינצ'י ספר שאני אוהב: המשחק של אנדר / של אורסון סקוט קארד סרט שראיתי לאחרונה: ספיידרמן 2 =\ סרט שאני אוהב: המאטריקס להקות מועדפות: Dio, Dream Theater, Rage Against the Machine, Symphony X, Guns N' Rozes ועוד כמה =] מה עושה בחופש: משתעמם לי בלי עבודה

NiKi†a

New member
שיהיה.

שם: שירן גיל: 16 מקום מגורים: לב שרון. ICQ\MSN: ספר שקראת לאחרונה: ואוו כמה זמן לא קראתי. ספר שאת\ה אוהב\ת: הארי פוטר :) סרט שראית לאחרונה: נראה הסרט האחרון שראיתי היה "רווק+ילד"....סתם סרט דפוק. סרט שאת\ה אוהב\ת: פרוייקט המכשפה מבלייר, שר הטבעות, הארי פוטר, הצילצול, מוצאים את נמו ושודדי הקאריבים. להקות מועדפות: Muse
Placebo
Dream Theater Three Doors Down Hoobastank Incubus Lifehouse Beautiful Creatures Sonata Arctica מה עושה בחופש: מחר אני מסיימת לעבוד...חוץ מזה אני עושה כל מיני דברים באוגוסט.

slallum

New member
חחח גם את ראית את רווק+ילד?../images/Emo6.gif

מרוב טימטום זה מצחיק
וזה היה עם השחקן של דיואי מ"צעקה", הוא שולט
מזל טוב על העבודה

NiKi†a

New member
טוב

גם עם רייצ'ל ווייז, שהיא השחקנית האהובה עליי.

Guy Z

New member
כולם זה כנראה גם אני :/

שם: גיא בן: 19 מקום מגורים: גדרות (מספר ישובים ליד גדרה) MSN: [email protected] Icq:68877956 ספר: את השם אני לא זוכר :/ אבל ברמת העיקרון ספר מיקצועי על אלקטרוניקה
באנגלית
ספר שהכי נהנתי ממנו: הציפור השחורה של יזי קוצ'ינסקי סרט: בצבא לא רואים הרבה סרטים (בעצם כן אבל אני כבר לא זוכר) סרט שהכי אהבתי: לא מטורף על סרטים. להקות: Dream Theater Liquid Tension Experiment(נחשב
) Tool Apocaliptica Sympony X ועוד, לרוב פרוג. חופש: איזה חופש בדיוק?

NiGa

New member
Do I have to?...

שם: יותם גיל: 19 מקום מגורים: ראשל"צ ICQ: 6911523 ספר שקראתי לאחרונה: צופן דה-וינצ'י (עדיין קורא, נשאר עוד טיפה) ספר אהוב: באדולינה. סרט שראיתי לאחרונה: שרק 2 (פצצות לגבות) סרט שאני אוהב: Kill Bill להקות מועדפות: צ'ילי פפרס, REM מה עושה בחופש: איזה חופש צעירים תתגייסו כבר
יש פה כאלה שמתגייסים בקרוב?

slallum

New member
צופן דה ווינצ'י../images/Emo45.gif

יש לדן בראון עוד ספר, שהוא לא בדיוק המשך.. זה עלילה שונה אבל רוברט לנגדון עדיין נמצא שם =] וזה שענה מעליך כבר התגייס

DyingToLiVe

New member
הינה...

שם: גיא גיל: 15(עולה לי"א) מקום מגורים: מזכרת בתיה ICQ\MSN:126387344/[email protected] ספר שקראת לאחרונה: "האלכימאי" מאת פאולו קואלו. ספר שאת\ה אוהב\ת: "הצל של אנדר" מאת אורסון סקו קארד. סרט שראית לאחרונה: ספיידרמן 2 סרט שאת\ה אוה\ת: שליחות קטלנית 2 להקות מועדפות:Dream Theater כמובן, Children Of Bodom, Iron Maiden, Symphony X,Black Sabbath, Orphaned Land ועוד ...
מה עושה בחופש: משתעמם :D

slallum

New member
וואלה? קראת את האלכימאי? =]

שמעתי שזה טוף, שווה קריעה?

DyingToLiVe

New member
ספר נחמד לא משהו גאוני ../images/Emo8.gif

תביא לי את צופן דה וינצ'י אני אביא לך את האלכימאי

slallum

New member
אנל'א בטוח שמרשים לי=\

כי יכול להיות שהספר הזה לא שלנו.. אבל אני אבדוק=]

OrTionD

New member
עכשיו תורי. =)

שם: אור גיל: 15 וקצת מקום מגורים: אשדוד ICQ: 138299166 ספר שקראתי לאחרונה: התחלתי את שר הטבעות באנגלית ספר שאני אוהב: כבשן הנשמה\ מרגרט וייס. סרט שראיתי לאחרונה: שרק 2. סרט שאני אוהב: מהיר ועצבני. שניהם. להקות מועדפות: דרים כמובן, אופת', פינק פלויד, אינפקציה, ליקוויד טנשיון, ועוד קצת מכל דבר. =] מה עושה בחופש: מנגן על הגיטרה, מתחמק מהכנת שיעורים, מכון כושר, אולי מתחיל לעבוד... כל מיני. מקווה להשתלב פה טוב ושהפורום יפרח.

למעלה