טוב זה מזכיר לי סיפור..(אולי טריגר)
אתמול נכנסתי לצ"ט של וואלה , שביליתי בו שנים כל יום שעות רבות....וזו היתה טבילת האש הראשונה שלי ברשת....וואלה חדר שאמור להיות של אנשים מבוגרים...והתגלה כחדר של סוטים. אתמול איך שנכנסתי, פנה אלי מישהו לפרטי כינוי "דן"....ואני ברוח חג, משועממת החלטתי לשחק את המשחק....(מזלו שלא הייתי עצבנית
), ואני בד"כ מעיפה את הפרטי , אבל בא לי ללכת עם השטויות. והטרול עכשיו הזכיר לי אותו. דן: אפשר להציע לך סייבר סקס? רחלבפעמים הראשונות שלי בצט, במצב הזה הייתי בוכה, באה לכללי , עם ההכללות שלי כל הגברים בצט סוטים, וישר מתקפה עלי, מלחמה שלמה, והבכי רק היה מחריף), עניתי רגע מה בלי בת כמה את? איפו את גרה? מה את עושה? דן: לא מעניין-ישר ולעניין! רחל:רגע ואם אני רוצה סייבר סקס למה איתך? דן: אוי איזה כבדה את, כי אני שווה. רחל: אתה שווה? תעיר את אישתך, תגיד לה שאתה רוצה סקס,! דן:כשאני אמצא אותה אני אעיר אותה. רחל:נו ברור אתה כמו כל אלה שמציעים סקס ברשת, בחור בודד שאף אחד לא מסתכלת עליו ברחוב, מנסה להראות דרך מסך שהוא שווה משהו, ומסכן אתה פוחד מהצל של עצמך, משתמש במילה שאולי רק מילה אצלך. דן:הצעתי לך סקס, מה את מנתחת לי את האישיות? רחל: אולי אני פסיכולוגית חשבת על זה? דן:נבהל-רגע מה עשית טיפול כאן בוואלה? רחל: בוואלה לא צריך לעשות איבחון, יש פה נגע נפשי קשה. דן: אני באמת בחור רווק אני בן 29, איך ידעת? רחל: נו זה היה ברור, אז ככה אתה מתחיל עם בחורה? דן: אני לא רוצה להתחיל, אני רוצה לאונן! רחל: לך בכל הרשת יש מלא בנות שיתיחסו אליך, ואתה יודע מה? יש לך מזל שאני לא עצבנית הייתי מכסחת אותך. דן: וואי וואי וואי מה רציתי רק הצעתי לך סייבר. רחל: טוב כשתרצה לצוטט-אז תזכור אני פה-עכשיו אל תבזבז את זמני תן להשתולל בכללי. וחזרתי לכללי חיבוקים נשיקות(הכל מזויף שם אבל לא חשוב). דן: שיהיה לך יום מקסים. שתהיה לך שנה טובה. רחל: גם לך(המסכן כבר התבלבל במה שהוא רוצה). ואז בכללי תוך דקה, מישהי עונה בכללי...לא דן! ישר אני אומרת לה בכללי-תגידי גם לך הוא הציע סייבר סקס..זריז זה)) והוא כמובן כבר נעלם. ברגע שהטרולים והסוטים רואים שלא נבהלים מהם, והכי כיף להביך אותם...הם פשוט נכנסים לחרדה....לרוב השטויות האלה נובעים מבעיה של ביטחון עצמי נמוך....וקנאה וחרדה....אז הכל תלוי איך אנחנו מגיבים. רחל-נשמה שפעם נעלבה מכל מילה ברשת, ובזכות שי, למדה לחזור למקום שפוגעים בי ולהחזיר.
אתמול נכנסתי לצ"ט של וואלה , שביליתי בו שנים כל יום שעות רבות....וזו היתה טבילת האש הראשונה שלי ברשת....וואלה חדר שאמור להיות של אנשים מבוגרים...והתגלה כחדר של סוטים. אתמול איך שנכנסתי, פנה אלי מישהו לפרטי כינוי "דן"....ואני ברוח חג, משועממת החלטתי לשחק את המשחק....(מזלו שלא הייתי עצבנית