טוב זה ממש לא מצחיק!

pain is MY love

New member
טוב זה ממש לא מצחיק!

לפני כמה דקות קיבלתי שיחה לפלאפון שלי ממספר שלא היה לי בזיכון אני עונה ומהצד השני של הקו הקול הכי סקסי בעולם אומר לי "שלום". לקח לי כמה שניות להתאושש מההלם שהלב שלי ספג ואמרתי שלום בחזרה. הקול העמוק והמדהים הזה ברוב חוצפתו דרש לדבר עם איזה נועה אחת... הלו?!?!??!?!??! מה נועה?! אין פה שום נועה! הוא התנצל יפה, אמר ביי וניתק. ואני עד עכשיו בשוק! אני אומרתם לכם, בחיים שלי לא שמעתי קול כל כך עמוק וגברי וסקסי! החלפתי איתו רק משפט אחד והלב שלי המשיך לדפוק אחר כך במשך חצי שעה! למה שהוא ירצה לדבר עם הנועה הזאת?! בטח איזה כוסית שנתנה לו מספר שגוי חחחחח אני אומרת לכם אם היה לי אומץ הייתי מתקשרת אליו בחזרה.... אבל אני לא בטוחה שזה כזה רעיון טוב. מה אתם חושבים?...

ChilD SouL

New member
../images/Emo6.gif

זאת לא את שדיברת על הגשמת תשוקות וזרימה אם רוצים משהו

pain is MY love

New member
נועל'ה

תתחילי לחלק את המספר שלך ולא שלי!!!! לא תמיד אני אהיה נחמדה כל כך!

Cobe1982

New member
המממ...

תתקשרי אלי, יש לי קול שיכול לעשות לך את זה.... ;->

Akuna Matata

New member
לא יודעת מה איתך

אבל מהניסיון שלי לא תמיד הקול תואם את המראה.. מה שמזכיר לי פרק ב"נשואים פלוס" שאל בנדי וחבריו מתקשרים לאיזו נערת טלפון עם הקול הכי סקסי בעולם ובסוף מתברר שזאת האימא הענקית של פג.

pain is MY love

New member
אני יודעת את זה!

אבל לא אכפת לי איך הוא נראה! אני רק רוצה לשמוע אותו שוב.....

מתאחרת

New member
נפגשתי עם בחור שהיתה לו טעות במספר

מסתבר שהוא גר לא רחוק ממני, שוחחנו ארוכות, לקחתי את מספר הטל שלו בדקתי ב- 144 ליתר בטחון, הוא רופא שיניים, היתה לי את הכתובת שלו, שריינתי לי חברה שתצלצל לי בזמן ה"פגישה" והזמנתי אותו אלי...... הגיע בחור ממש בסדר, שנינו היינו חרמנים, ותוך רבע שעה שקענו ישר בעניין.. אפילו לא עניתי לצילצול שהיה ברקע. בעקבות פגישה זאת היו אחרות נוספות, רומן לא יצא מזה. אבל הדיונים היו סוף הדרך... אחרי כמה חודשים, הרבה אחרי ש"מיצינו" את הענין, אני משוטטת לי עם חברי בחוף הרצליה, ואת מי אני פוגשת? אחד ממכרי שמשוחח בעירנות רבה עם ההוא מה"טעות במספר". בנות, יש טעות, ויש טעות מכוונת.

למעלה