טוב, זה ממש לא קשור לכלום

suki da yo

New member
טוב, זה ממש לא קשור לכלום

אבל זה בערך הפורום-קהילה היחיד שאני נמצאת בו באופן פעיל, אז חשבתי שאולי הקהילה תהיה מיכנה להקשיב לזה ש- עברתי טסט!!! :) זהו, עכשיו שהוציאתי את זה מהמערכת שלי ( כן, אני גדולה, הייתי עצומה, הייתי אלוהית, :)) אני רק אגיד שבזמן הקרוב אני לא מאמינה שאני אהיה בסביבה הרבה, אם מישהו צריך אותי במיוחד הוא יכול לחפש אותי, למרות שאני לא אהיה פה וזה לא יעבוד. אם מישהו ממש ממש צירך אותי, הוא יכול להתקשר אלי 055-233232 ביי:)

suki da yo

New member
שניה לפני שעפתי

כנראה כי ג'סטין אמר שאני שתקנית, פתאום כשאני יודעת שאני לא אהיה פה בזמן הקרוב לקרוא את התגובות שלכם, באה לי שאלה ממש מעניינת, לדעתי. אם היתם יכולים לבחור צורה של אלוהות מספר כלשהו\סדרה או סרט, מה הייתם בוחרים? הסבירו תארו ופרטו. אגב, חשבתי על זה בהקשר לזה שהמושג מאגיה אדומה פשוט הקציץ לי את רייסטלין אהוב לבם של כל אוהבי רומח הדרקון. אני מצאתי את שתי האמונות בסדרה שיר של אש ושל קרח מעניינות מאוד. אחת- זו ה"חדשה" יחסית, היא של האלה בעל שבעת הפנים. מבידה מסויימת זה מזכיר את הנצרות, כשיש ספטים, שבהם יש ספטונים ( המקבילה לכנסיות וכמרים, בהקבלה) ולאל יש שבע התגלמויות : הזר( שמבטא גם את המוות), העלמה, הזקנה, הלוחם, הנפח, ועוד שניים, שאני לא זוכרת כרגע, כי עבר המון זמן מאז הפעם האחרונה שקראתי את הספר. בכל ספט יש פסלים של שבע התגלמויות האל, ואתה מתפלל להתגלמות הקרובה למה שאתה מבקש. זה בערך. השניה, היא זו ההקסימה אותי הרבה יותר, ואותה הייתי שמחה לאמץ, היא של האלים העתיקים. האלים האלה מתגלמי בחורשות, שכרגע שכחתי את השם המדוייק שלהן, כשבכל חורשה יש עץ אחד שנקרא עץ סוכך, שבגזע שלו יש פנים. אין תפילה קבוצתית, או שימוש בקטורת וכדומה. זוהי האמונה העתיקה, ובכל אזורי הארץ, פרט לצפון נכרתו החורשות, כדי לפנות "מקום" לאל החדש. עצי הסוכך משמשים מעין התגלמות של האלים כשתפילה מתחתיהם אמורה להביא לתגובת האלים- בצורה של רשרות הרוח בענפים וכד'. עצי הסוכך משמשים גם כעיניים ואוזניים של האלים, ובגלל זה בדרום הארץ לאלים העתיקים אין מכעט גישה. הסדרה, כאמור, נקראת שיר של אש ושל קרח, מאת ג'ורג' ר.ר. מרטין, והיא סדרה נהדרת.

Unblessed

New member
מזל טוב:)

רק תיזהרי לא לדרוס מישהו:) אני חושבת שהייתי בוחרת באלוהות מרומח הדרקון. הכל נראה כל כך פשוט וכל כך מאוזן... בהחלט צורה נהדרת.

Lion_Heart

Well-known member
אני בוחר את...

אלדור מסדרת ספרי "הבלגריאד"!! אחד האלים האהובים עלי ואגב רייסטלין:skinny little mage with mommy problems!!

gwizard

New member
זאוס !!!

כמי שסוגד לזאוס כדמות ראשית, זוהי בחירתי. זאוס הוא לא רק אל ברקים ורעמים, אלא יש לו גם צדדים אחרים שלא כולם מכירים. אני נמשך יותר לצד של אל צדק אשר מקשיב לכל הצדדים באוביקטיביות ומשליט צדק עליון. ואם לקחת דמות מספרים אשר אני מזדהה איתה הכי הרבה, אז אני פשוט חולה על רייסטלין מסדרת רומח הדרקון
אלון.

suki da yo

New member
גררר רייסטלין

אני אשתוק עכשיו, כי כבר היו פה שנים שאמרו רייסטלין, ואני יודעת שאוהבי רומח יכולים להיות אלימים.... בכל מקרה, הכוונה היתה לאלוהות, ולא לדמות מספר....

Unblessed

New member
יכולים להיות אלימים?

חחחח... מי? אנחנו? מה פתאום..... *מבט זדוני* :)

suki da yo

New member
תשמע

המכות שכבר חטפתי בגלל מה שיש לי להגיד על רומח...:) אני לומדת לשתוק אם מלמדים אותי בשוט:)

Swicca

New member
היי.....

... (חחחחח... גם אותי שמו במועדון השתקנים) ... אני דווקא הייתי בוחר בעולם כמו למשל בסידרה "באפי" (כן אני מכור) כי למשל שם מכשפה ובכלל כישוף זה משהו פשוט מאוד שכל דביל שקורה כישוף יוצאים לו ברקים מהידיים כדורי אש ובקיצור מה שבא לכם!!! אור ואהבה ,שימי.

מזל"ט רקעט!:)

=רכב קטן עם טייס^_^ בכל אופן, הייתי בוחרת דווקא את אילובטר והארו (שר הטבעות). אני חושבת שזה פשוט רעיון מקסים שכל העולם נוצר משירה של אלים! (למי שלא קרא- הבריאה בעיניי טולקין נעשתה מתוך השירה של האלים. ויש גם אל רע אחד ששמו מלקור (מורגות') שהורס את הכל וזורע הרס בעולם. ואז יש את כל הסיפור על הקמת העולם והפיכותו וכו..ממש רעיון יפה!).

mara jade

New member
מזל טוב!!

וגם אני בוחרת את אילובטר והארו...זה פשוט מקסים...

suki da yo

New member
אני חייבת להסכים

זהו בהחלט סיפור הבריאה הכי יפה שאני מכירה, כולל את הסיפור הוויקני, לפחות הגרסאות שלו שאני מכירה, פשוט אין, בפעם הזו טולקין בהחלט הוכיח שהוא ראוי למוניטין שלו.... אבל מבחינת התפילה, או הסגידה לארו, אני לא חושבת שיש איזושהי התיחסות בכלל, למרות שאת הסילמריליון לא סיימתי אף פעם, אז אולי אני לא יודעת...

אאהה!! אני לא לבד בעולם!!!:))

או לפחות לא בפורום הזה... אני חולה על באפי (מכורה?? מילה קטנה לטעמי.. אני צריכה את המנה באפי שלי כל יום.. אני יכולה להזריק את זה) ואם כבר אלים.. להיות גלורי נשמע לא רע:)) (חוץ מכל הרוע והכל
) באפי רולז (הגזמתי?) :))

משהו קטן...

שלא יענין אותכם כל כל.. אבל אני תוהה למה אני מדברת על באפי בפורום פגאניזם, ועל פגאניזם וכישוף בפורום באפי.. אני כבר לא יודעת איפה אני נמצאת

Swicca

New member
באפי שולטת......

......גם אני צריך לראות לפחות פרק ביום בשביל להרגיע את עצמי!!! גלורי .. רעיון לא רע אני מעדיף ווילו בעונה השביעית רק בלי כל הקטע של להשמיד את העולם ולרצוח את כל החברים שלי..... ^_^

למעלה