טוב זה משהו שאני...|זבנג|

De-Panther

New member
טוב זה משהו שאני...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ממש מרגיש רע בגללו שבוע שעבר הייתי אצל 2 ידידות קרובות... אמא שלהן ז"ל עוד הייתה בחיים אבל במצב ממש לא טוב... היא שכבה במיטה ובקושי הצליחה לזוז... למרות שמאוד רציתי לדבר איתה העדפתי שלא להפריע לה אני מרגיש קצת פיספוס על זה... אומנם רציתי להגיד משהו שהוא לא כל כך חשוב... אבל עדיין... כשנודע לי שהיא נפטרה בסופשבוע אז ברגע שהצלחתי ליצור קשר עם הידידות אמרתי להן שאני אבוא ברגע שאני אוכל... אתמול שיחררו אותי הבייתה... יכולתי להגיע... ניסיתי להתקשר פעם אחת לכל אחת מהן ולבדוק אם אפשר לבוא... הן לא ענו אז ויתרתי ולא הלכתי אליהן... אבל אני מרגיש ממש רע בגלל זה כי אולי הייתי צריך לבוא בכלזאת... הרי הן אמרו שזה בסדר שאני אבוא... בכלמקרה אחר כך כבר לא יכולתי לבוא אליהן... מאז אני פשוט לא מסוגל לנסות לדבר איתן... הרי אמרתי שאני אבוא כשאני אוכל... ולא באתי... וזה לא משהו שחברים עושים... לא ברגעים כאלה... אני רק מקווה שישחררו אותי מוקדם הבייתה מחר ואז אני אוכל לבוא אליהן... או שישחררו אותי שישבת... העיקר שאני אוכל לבוא אליהן...

PopPy

New member
אורן..

אני בדרך כלל לא כותבת כאן, אבל קראתי את זה והייתי חייבת להגיב. הייתי היום אצלהן, היו שם הרבה אנשים ודי הרבה רעש ובלגן, אז אני מניחה שהן לא שמעו את הפלאפונים. אני מבינה את ההרגשה שלך, אורן, אבל גם אם לא באת ברגע הפנוי הראשון שלך בגלל דבר כזה ותגיע במקום מחר, או בסופ"ש - זה לא מה שמשנה.. מה שמשנה הוא שאתה תגיע ביום אחר, ואתה תהיה שם בשבילן. יום לפני או אחרי שיכלת טכנית להגיע ולא הגעת בגלל שלא תפסת אותן זה לא מה שעושה את ההבדל.

De-Panther

New member
../images/Emo24.gifבאתי אליהן..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

היום אני רואה שזה ממש הקל עליהן שבאו הרבה אנשים במשך השבוע אבל מה יהיה כשהשבוע יגמר??

למעלה