טוב זה סופי--

nalini

New member
טוב זה סופי--../images/Emo4.gif

אני יוצאת עם בחור שלא מתכוון לעשות סקס... בכלל! הוידוי הגיע בימים האחרונים. זה היה יפה בתאוריה, אבל עכשיו בתכלס, איך מתמודדים עם זה? אתמול הוא ישן אצלי, וחשבתי שזה טוב ונחמד, ויש דברים מסביב... אבל (ולא להשמע רדודה...) כשזה מגיע לפאנץ' ליין. זה כמו לאכול בלי לבלוע. בהמשך לשרשורי הסקס וזוגיות, אני מסכימה שזה נדבך הכרחי למערכת יחסים בריאה, אבל ככה, שזה בקטנה, שאתה עדיין בגיל של מותר לעשות כמעט הכל ולא להסתכל אחורה... אני מנסה להבין אם יש למצפון שלי מקום בעניין- ואם אני אכעס על עצמי שאני אתקפל במוקדם או במאוחר בגלל דבר כזה. תגובות ורדה רזיאל ז'קונט סטייל יתקבלו בחיוך והבנה.

Ronit FL

New member
יפה שאת מוכנה לבלוע

ואם מספיק מטומטם לא לקבל את זה, תזרקי אותו!!!!
ולמה הוא לא מתכוון לא לעשות סקס? מה האג'נדה שעומדת מאחורי זה? אם זה בחור שבשום מקרה הוא לא כזה "לכתוב עליו הביתה" תעברי הלאה, מה את צריכה את כאב הראש הזה? או שיש לו זעיר....

nalini

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי עכשיו...

וסתם לרקורד, אני גם בימים כתקנם לא בחורה של לוליפופס... מסוכן משהו עם מימדי הSTD'S שפוקדים את שנות ה2000. האג'נדה היא משפטים מהספר העתיק בעולם שהוא כביכול מאמין בהם ובג'יזס קרייסט, באמונה טיפשית שאני כנראה לעולם לא אבין לגבי התנזרות לפני נישואים. (ע"ע שרשור "סקס לפני החתונה") הוא ממש לא לכתוב עליו הבייתה, אמא שלי תתפגר, ואבא שלי ינשל מהירושה. כולה העברנו כמה דייטס רומנטים ודביקים שכמעט התחשק לי להקיא, ולילה אחד של לבדוק אם באמת אגיע למצב שבו אצטרך להוציא דוקים (על אמת). זעיר ממש לא. אבל כן הסתבר לי לראשונה שיש לי בעיות עם ערלים. נראה לי שעניתי לעצמי. חבל, היה חמוד.

Ronit FL

New member
../images/Emo24.gifהטיעון שהכריע את הכף,

מבחינתי כמובן, הוא הנישול מהירושה! הכל סבבה אבל בלי לערב הורים..

nalini

New member
זה פוסט-טראומטיק-סטרס-דיסאורדר?

ההצהרות על הסטטוס שלך?
והנושא חשוב, אבל יש לי בעיה ערכית עם לנסוע יותר משעה בשביל קוויקי

Benkok

New member
הלו הלו, בלי מילים ארוכות...

פוסט-טארןחמקףגכחוגוןףהשוםיקףוןםשף... זה יפה ככה לעשות? בנאדם שומע שאת בצרה וישר מתנדב לעזור, ללא תמורה, בלי להכיר אותך, ואת מה? את ישר זורקת עליו מילים ארוכות שנשמעות כמו מחלה... לא יפה... ובקשר לבעיות הערכיות שלך - אם כבר טסת 17 שעות, תאמיני לי שזה לא יהיה קוויקי...

nalini

New member
אסור לי לענות לך עכשיו

5 גיניס על בטן ריקה ואין לי מושג איך שידלתי את המכונית להחזיר אותי הבייתה, בטח שלא לענות בהיגיון כרגע... אולי כדאי לוותר:) או להצטער על שורות אלה מחר. מעמקי נשמתי אני לוקחת חזרה את המונחים הארוכים וחסרי המשמעות בעליל. אני כבר על הקו עם דלתא. תכין את המוחיטו, או מה שאתם לא שותים שם. גם ויסקי יעבוד. לירז, שיכורה.

nalini

New member
תעמיד לרשותי מסדר

ניו יורקרים לבחירה? אחרת אני לא באה....
האמת שאני בכלל לא יודעת אם ייצא בסוף, רוב החבר'ה יצאו לחופשות קיץ ועזבו את העיר... והסופ"ש ההוא הוא הזדמנות טובה לנסוע לבקר חברים בפילדלפיה. נראה מה ייסגר.

סלסרו

New member
יודעת למה קוראים לזה NY minute?

זה בערך הזמן שלוקח לתפוס מישהו..

Liatatwork

New member
The longest time I have waited

not having sex with a guy I was dating was a month. The fact that we did not have sex for a months was totaly up to him. After a month I saw the reason: the smallest wiener I have ever seen! Let's say it gently, so small it couldn't be effective (and that is the ONLY time I encountered that), he also had NO body hair so I suspect it was a hormonal issue. and I have seen a quite a few wieners, so I really have grounds for comparison.​

למעלה