טוב זה רק מה ששמעתי מהופעות אז..

בינג

New member
טוב זה רק מה ששמעתי מהופעות אז..

מה הקטע שווטרס צועק מספרים אחרי הקטע ה-II בשיר Pigs [Three Different Ones]..?

weird dust

New member
ההופעה מ-77?

אם זאת ההופעה מקנדה ב-77 (Who Was Trained Not To Spit On The Fan) אז ווטרס קם עצבני בבוקר והוא לא היתלהב מזה שכמה חברה נהנו מהמוזיקה שלו. ווטרס צועק על החברה שיפסיקו להנות בהיתלהבות כזאת ולאחר מכן בשיר 5 ( Pigs - three different ones) הוא צועק שוב ואף יורק על הקהל (16:59) ניתן לשמוע אותו שר משהו לא קשור ממש וזה מופנה לקהל ולזה שהוא ירק עליו. וזה הסיפור למיטב ידיעתי. יש טענות שזה אחד מהקטעים שעזרו לו לכתוב את החומה בשנת 79 מאוחר יותר.

אלו לא טענות

ווטרס בעצמו מספר שתקרית היריקה היא זו שהציתה במוחו את הרעיון לבנות חומה בין הלהקה לבין הקהל במהלך הופעה.

weird dust

New member
אני לא בטוח שזאת הכוונה האמיתית

היה דיבור על זה שהוא הבין את הריחוק (החומה) שנוצרה בינו לבין הקהל יש כל מיני רעיונות איתו שאני לא זוכר איזה מהם אני שמעתי.

יש ברשותי

LIMITED EDITION של החומה בהופעה חיה,מעין חוברת כזו שבנוסף יש גם תמונות מדהימות מההופעה וקטעים שכתבו חברי הלהקה. אין לי סבלנות לצטט,אז תיאלץ להסתפק בפרשנות. ווטרס מספר בדיוק מה שאמרת,ומוסיף שהייתה לו בראש תמונה של הקהל שמופצץ בפגזים שנורו מן הבמה,כאשר הקהל באקסטזה מזה,משום שהוא במרכז העניינים. זמן קצר לאחר מכן,הוא אומר,עלה במוחו רעיון בניית החומה במהלך הופעה.

weird dust

New member
מאמין לך

זה לא מה שאני קראתי וכאן בעצם אני יסגור את העיניין.

melancholy man

New member
שניכם צודקים

המקרה פשוט חיזק אצל ווטארס כמה תפישות שהיו לו קודם והיה אחד הדברים שהעלו אצלו בראש את הרעיון, אבל זו הייתה תחושה שהוא הסתובב איתה הרבה זמן זמן קודם, וזה רעיון שהוא המשיך לפתח גם לאחר מיכן.

Jo Doe

New member
הוא אמר את זה בראיון

מ- 1979. אפשר לקרוא אותו באתר www.pinkfloyd-co.com.

בינג

New member
לא אני לא מדבר על זה

את הקטע הזה אני יודע, שהוא ירק על הילד והכל... אבל אני מדבר, על כל הופעה מ77 ווטקס צועק תמיד משהו בין פיגס 2 ל-3... יכול להיות שציף צודקת, לא יודע..

One Echoe

New member
כשקראתי את הביוגרפיה המלאה

של הפלויד זכור לי שקראתי משהו על זה שכל הופעה הוא צעק מספר, כדי שיזכרו את סדר ההופעות או משהו כזה, או את התאריכים. ואני אפילו זוכר משהו שהיום יש כמה הופעות שלא יודעים את התאריך שלהן ומזהים אותן ע"פ המספר שווטארס צעק בסיבוב הופעות של אנימלס, כמובן. -אני זוכר את זה במעורפל...תאלץ לסלוח לי

למעלה