טוב, זה שיר שקורין תאהב

jackmo

New member
טוב, זה שיר שקורין תאהב../images/Emo178.gif

גשם רדיואקטיבי כמו חלומות מתנפצים, תמצית מוות, בכי אלים. כמו ילדים תמימים ללא מחסומים, בורחים, מבוהלים, זועמים. רד עלי גשם נקה חטאי, נקה מחשבותיי. גשם רדיואקטיבי, בא הרסני כל עוד זה ניתן, כל עוד אני עוד בן אדם. מומס, לא מוחשי, מת וגם זה בקושי. ללא זכר בלעה האדמה אותי אשר אותה הרסתי ולכלכתי כל עוד אני אנושי. הו אמא אדמה, רחמי עליי, שכחי חטאי, כמו ילדים תמימים ללא מחסומים, בורחים, מבוהלים, זועמים. רד עלי גשם נקה חטאי, נקה מחשבותיי. גשם רדיואקטיבי, בא הרסני כל עוד זה ניתן, כל עוד אני עוד בן אדם. בלתי מוחשי... בלתי אנושי.... גשם... בא! נסתיימו אלפיים שנות גלותי ומכאובי, ובניתי בית בישראל והבערתי אדמתי, בא גשם רד עליי, כי תמה שליחותי. כסה אותי...

ולדמן

New member
שיריך הם מאוד ערן-צוריים.

גם הקודם וגם הנוכחי. אולי,אם תנסה לכתוב שיר שלדעתך "אופייני לערן צור"-תצליח ליצור שיר "קוריני"(למרות שאין ממש קריטריונים...). (לפחות הם טובים,גם זה משהו).

jackmo

New member
חחחחחחח

תסלח לי על הבורות אבל ממש אין לי מושג מי זה ערן צור X_x

ולדמן

New member
אתה רציני?../images/Emo2.gif

ערן צור,אחד מהאמנים הפוריים בארץ,בעיני אחד מהחשובים שהיו כאן(וגם בעיני שיר...אני חושב
). הכתיבה שלו מאוד נוקבת,ביקורתית-והוא בין האמנים היחידים בארץ שכותבים בשפה גבוהה ושומרים על דיקציה נכונה כשהם שרים. בין היתר,הוא גם עבד עם קורין(בעיקר ב"כשזה עמוק" אותו הפיק מוזיקלית) ובמס' פרוייקטים. הוא הוציא ארבעה אלבומים-מומלץ וכדאי לשמוע את כולם: "עיוור בלב ים"-1995 "אתה חברה שלי"-אלבום משירי יונה וולך,ערן הלחין ביחד עם רונה קינן(שאז היתה בת 18),אלי אברמוב,קצת מ"בציר טוב",וכן,גם קורין(ששרה בסה"כ שיר אחד שאותו היא הלחינה,"שם יש")-1997 "תכלית בתחתית"-2000 "חותך בחתך הזהב"-שיצא בספטמבר דאשתקד,לטעמי האלבום הטוב ביותר שלו. זה הכל, וסליחה על החפירה

shhen

New member
../images/Emo207.gif בקשר ל"שם יש"...

ערב טוב. זו פעם ראשונה שלי אבל יש לי מס' שאלות: הלילה שידרו את "ערבי משוררים בצוותא" של יונה וולך שם קורין שרה את "שם יש" מישהו אולי יודע לומר לי ממתי זה? טוב ואם כבר נצל"שתי, לפני מספר לילות שידרו את "זמר מפוחית - פזמוני נתן אלתרמן" בו קורין השתתפה בערך בסוף שנות השבעים.מישהו יודע על זה עוד פרטים? ממתי זה? תודה! שי

לגמרי, זה מעבר לרמת הטיפשות לא לדעת מי זה ערן

וחוץ מזה, הפורום הזה לא הפך לבמה חדשה, ואנחנו לא קורין אז במטוטה ממך אם יש לך שירים נא לשלוח אותך לרותי :p לה יחש כוח לכאבי ראש

למעלה