טוב זו ההודעה האחרונה בנושא הבחור

טוב זו ההודעה האחרונה בנושא הבחור

אולי אני טועה אבל יש סיכוי שנהיה זוג קצת מפחדת מזה הגיל כבר לא מפריע לי הוא בן 22 אני בת31 אבל הוא יותר בוגר ממני מלחיץ אותי הקטע המיני כי אני לא כל כך מינית(למרות שנדמה לי שהוא מסוג הבחורים שרגש יותר חשוב להם). הוא אקטיביסט טבעוני קיצוני מאוד וקצת מפריע לי שהוא לא מתחבר לדת(הייתי שמחה לעשות שבת עם בן זוג). בהתחלה לא נמשכתי אליו בכלל אבל עכשיו אני כן. בכל אופן אני לא מנסה ליצור זוגיות כרגע. אבל חושבת שיתכן הוא מתחבר לכל אחד אז חשבתי שהוא בטח ירצה בנות אחרות אבל הוא אמר שישר שהוא ראה אותי הוא ידע שנתחבר אז לא יודעת . ויש לו מלא תכונות טובות

מה שכן כנראה

זה יגרום לי להפוך לטבעונית סופית הוא לא ירשה שבשר יכנס לביתו(הוא חושב שחוות סוסים טיפולית זה התעללות בסוסים הוא טבעוני קיצוני). אני לא מרבה באכילת בשר אבל עדיין צרכתי מידי פעם ביצים וחלב והתירוץ לא להיות טבעונית כי אין לי כוח וידע לבשל אבל יש לי תחושה שאני אלמד

בקיצור

חושבת שהגורל רוצה שיהיה בינינו חיבור זוגי אןמנם לא קרה כלום (אני דואגת לשמור גבולות ולא מחבקת אותו כמו ידידות שלו), אבל כבר התחילה קצת תקשורת של גבר אישה בינינו פה ושם והופיעה לי משיכה אליו די מהר( לקח 4 ימים), ואני כבר לא מצליחה לראות אותו כילד כמו בהתחלה והוא כבר החזיק לי את היד פעם אחת לסיכום נראה שהתנאים דוחפים לכיוון זוגיות. נראה לי שבחודשים הקרובים יקרה משהו .

רותי 11

New member
בהצלחה

למעלה