טוב... זכיתי בכרטיס כניסה ל FTOP #1

yamenx

New member
טוב... זכיתי בכרטיס כניסה ל FTOP #1

בטורניר סופר טורבו 12$ וזה אחרי שהפקדתי 30$... ז"א שהכרטיס שלי הוא הבנקרול (216$)... אני מתלבט אם להוציא את הכסף או לשחק את הטורניר... בטח כולכם תגידו שלהוציא את הכסף... אבל אני מכיר את עצמי... אני אשרוף את הבנקרול הזה ביום אחד אחרי טילט... השאלה אם לא לשחק בטורניר רציני... וגם להתנסות... הבעיה היחידה שלי זמן הטורניר שאינו ידידותי לישראלים...

Kgt1

New member
אני מציע לך להתנסות ב"חוויות" רבות בכסף הזה..

darkAI

New member
קודם כל - מזל טוב על הזכייה!

שנית כל - אנחנו אכן נגיד לך להוציא את הכסף ובצדק. עזוב ניהול בנקרול וכל זה - תפתח תחרות MTT גדולה של דולר[אחת נפתחת עוד שעה - The daily dollar] שבה הרוב הם דגים מוחלטים ותראה כמה רחוק תסיים מהכסף. עכשיו תדמיין תחרות בקנה מידה יותר גדול כשרוב השחקנים הם שחקנים טובים או מעולים ותחשוב בעצמך אם שווה להוציא את הכסף שמגדיל את הבנקרול שלך באיזה 700% או לשחק בתחרות עצמה :> אני מאמין שתגיע לתשובה די מהר. בא לך לקחת "shot" ברמות היותר גבוהות אחרי הזכיה הזאת? סבבה - תשחק טורניר של איזה 5-10 דולר. אבל לשים את כל הבנקרול שלך על תחרות אחת ועוד תחרות די קשה? זאת התאבדות

yamenx

New member
אני בטוח שאתם צודקים

ושיחקתי כבר בטורנירים של מעל 100$... כך שההתנסות בטורניר גדול לא המטרה... הכוונה שלי... שאני אבזבז את הכסף גם כך... אבל במחשבה שניה לשחק בכל הכסף זה שווה למכירת הבנקרול למישהו ולקחת כסף מזומן... שזה יותר שווה מלשחק בטורניר אחד... טוב גם ככה השע של הטורניר לא נורמלית ובטח להגיע לכסף ייקח כמה שעות טובות.. טוב... סליחה על ההתלבטות :)

Johnblaze

New member
תוציאאת הכסף

תתחיל לשחק SNG קטנים כמו שאמרו פה על 5 או 10 דולר..אתה תהנה יותר תבנה את הבנק רול שלך לאט לאט..אל תהיה מהמר

בטח שהוא לא יזיע רחוק בטורניר של דגים מפגרים

אתמול בטורניר של 44000 שחקנים 5.5$ כניסה, אחרי שעה של משחק הייתי קצת פחות ציפים מההתחלה הייתי ביג בליינד ואיזה 5 שחקנים נתנו את הבליינד. עשיתי אול אין עם QQ כולם פולד חוץ מזה שהיה לפני הסמי בליינד (לא יודע איך הוא נקרא).הדג הבנזונה מראה J8 לא סוויטד. ה פלופ JJ עם עוד מספר קטן ,והטרן 8!!!!! אז איך תגיע לכסף????

Johnblaze

New member
ההפך

נגשד שחקנים כאלה יותר קל להגיע לכסף אנילא מבין מה הבעיה הוא השווה לך והיה לך 85 אחוז סיכוי... אתה רוצה שחקנים יותר גרועים מזה? בטווח הארוך זה כסף על הרצפה

אז זהו,שזה לא יצא לי טוב בטווח הרחוק

ואתה מוזמן לראות את הידיים שלי בPTR שם משתמש ISRAELISRAEL ותראה דבר ראשון שהיד עם הכי פחות מזל שלי זה AA ועוד כמה בד ביטים מטורפים.אז לא, זה עדיין לא יצא לי ריווחי בטווח הארוך לשחק עם מפגרים

yamenx

New member
יותר קל לשחק עם מקצוענים

כי אפשר לצפות למשהו... פעם קיבלתי AA והעלתי .... ומישהו עשה קול עם שני שליש הצ'יפים שלו ומסתבר שיש לו 23... והוא זכה... עם שחקנים טובים היית זוכה ביד

Johnblaze

New member
תעשו לי טובה

תפסיקו לבלבל תמוח ,אוקיי ? אם שחקן עושה לך קול עם 23 ואתה עוד מתלונן (למרות שהפסדת) אני ממליץ לך לא לשחק פוקר כי לא יהיה לך מצב יותר טוב מזה. עם מקצוענים יותר קל לשחק ? אלתגיד את המשפט הזה אפילו בצחוק

darkAI

New member
ומה אתה מעדיף, שבמקום שישוו לך שם עם 23,

ישוו לך עם KK ואז במקום 86% לנצח עם האסים, יהיה לך משהו באיזור ה82%? זה מה שיעשה לך טוב?
ואני לא מבין את הקטע של "עם שחקנים טובים, היית זוכה ביד".. להיפך - עם שחקנים טובים יותר כמעט תמיד תמצא את עצמך עם סיכויים יותר גרועים לקחת את הקופה הגדולה.

yamenx

New member
תחשבו על זה כך

נכון שמקצוען היה עושה קול ליד עם יד חזקה... אבל KK לא כלכך יותר גרוע מבחנתי מ 23 וגם שווה ל 23s הבעיה שאחרי הפלופ... עם מקצוען אתה יודע מה מצבך... עם חובבן אי אפשר לדעת.. נניח שבאותה יד שיחקתי עם מקצוענים ויצא 2 3 5 אני בוודאות יודע שאני מנצח אחרי הפלופ... ופועל בהתאם... וזה מה שקרא לי.. אני לא הלכתי אול אין עם AA... אני רק העלתי גבוהה... ואחרי הפלופ הלכתי אול אין... בהנחה שמי שעשה קול עומד על פוקט גבוהה... או AK AQ... עם חובבן אי אפשר לדעת... עובדה... לך שחק בפייסבוק ונראה אם אתה מתקדם יותר מדי

Shaycus

New member
חחח אני מתקדם שם יופי

בוא נתלמד איך מתקדמים בפייסבוק בגלל שזה מכור למחשב יש נטייה לתת למי שצ'יפ לידר בצורה משמעותית בשולחן לנצח ז"א שאם יש לי 500 מליון ואני נכנס לשולחן של 10/20 אלף כשהבנאדם עם הכי הרבה צ'יפים אחרי זה אחד עם איזה 40-50 מליון, יש למחשב נטייה לתת לי ידיים טובות יותר וגם נטייה לתת לי דברים לא הגיוניים בפלופ כמו רביעייה על הפלופ ופולהאוסים חופשי.. תאמין לי שהגעתי ל900 מליון שם לא מעצם היותי שחקן פוקר מחונן כל כך :)

darkAI

New member
בדיוק להיפך.

את רוב החובבנים אפשר לקרוא כמו ספר פתוח. אלה המקצוענים שיכולים לעשות מהלכים מתוחכמים ויגרמו לך לעשות טעות כי ניתחת את מה שיש להם ביד לא נכון. ונו באמת - כל אידיוט שיודע קצת לשחק עושה מיליונים בפייסבוק. ניסיתי את זה איזה פעם - קיבלתי איזה 2000 צ'יפים או משהו, אחרי רבע שעה הם הפכו ל80 אלף צ'יפים, התשעממתי ויצאתי לפני שדרך המשחק שלהם תשפיע על המשחק שלי.

למעלה