טוב חבר'ה בואו נכניס קצת עניין לכאן

Not4Sale2004

New member
טוב חבר'ה בואו נכניס קצת עניין לכאן

אני מציע לעשות תחרות ל"דמות חדשה לסדרה" . אז זה הולך ככה . השעה היא שתיים בלילה אהרון סורקין מתקשר אליכם אובד עיצות ... "אני לא יודע מה לעשות חסר עניין בסדרה , נגמרים לי קווי העלילה צריך רענון צריך להכניס דמות חדשה לצוות " . האתגר הוא כזה , תמציאו דמות כולל ביוגרפיה והתפקיד המיועד בממשל של בארטלט או בעולם של הבית הלבן בכלל (לא חייב להיות פעיל פוליטי , יכול להיות קרוב משפחה או כל דבר אחר שישתלב בסדרה ) . NBC נתנו לכם יד חופשית מבחינת תקציב לגייס את השחקן האהוב עליכם לתפקיד ...רבותיי אתם לא מוגבלים מבחינת השחקנים טום קרוז ובראד פיט כבר מביעים עניין ...ג'וליה רוברטס משאירה לכם עשרות הודעות במזכירה .. מצאו את השחקן שיתאים לדמות שיצרתם . שיהיה לכולנו בהצלחה ...

Nimst

New member
רעיון גדול ../images/Emo45.gif

נעצתי את ההודעה. יאללה, להתחיל p:

Not4Sale2004

New member
הדמות שלי - James Gianneli

James Gianelli- אחיו של ברונו ג'יאנלי הזכור לנו לטובה מקמפיין הבחירות של 2002 , ג'יימס הוא הוא המנהל היוצא של חברת הנשק Smith&Wesson אחרי שערוריית מכירת עודפים לברוני סמים בניו יורק ג'יימס בן ה56 פורש מהחברה . עם תואר במשפטים מאוניברסיטת סטאנפורד ועם תואר שני ביחסים בין-לאומיים , הוא מוצא את עצמו מוצף בהצעות משלל חברות נפט , נשק ונדל"ן . אך מי שמביא את ההצעה המעניינת ביותר הוא דווקא אחיו ברונו , ברונו וג'יימס לא דיברו האחד עם השני כבר למעלה מ12 מאז שברונו החליט לתמוך במועמד מהמפלגה הדמוקרטית לסנאט האמריקני מהלך שסיכן את הקריירה של ג'יימס בחברת הנשק , כיוון שאותו מומעד שם לו למטרה לפגוע בלובי הפוליטי של הNRA ארגון הרובאים (מהמילה רובה ) האמריקני שממומן ברובו ע"י חברות הנשק ומגן על התיקון בחוקה שקובע שכל אזרח אמריקני ראשי לשאת נשק . היום אחרי האירוע בניו – יורק ג'יימס כבר לא מסתכל על הדברים באותה צורה , החיבה שלו לנשקים נעלמה כלא הייתה , וברונו מופיע על סף דלתו עם הצעה לעמוד בראש קמפיין שבו ג'יימס יתחרה על המועמדות הדמוקרטית . ג'יימס מופתע מההצעה היות ורכש לעצמו הרבה אוייבים במפלגה הדמוקרטית במשך השנים בגלל המעורבות שלו עם המפלגה הרפובליקנית שהרבה מהמימון שלה מגיע מחברות הנשק . הוא שואל את ברונו מדוע לא יריץ מועמד אחר , בתגובה אומר לו ברונו "כי המועמד האחר היחיד שאני יכול לחשוב עליו עומד לסיים את הכהונה השנייה שלו והמפלגה זקוקה לאנשים קצת יותר טובים מהוינס או ביל ראסל כדי שייצגו אותה , ואני לא מכיר מישהו שאני מכבד יותר ממך " . ג'יימס מוצא עצמו עומד תחת מתקפה של המפלגה הרפובליקנית שמוךתעת מהעובדה שהוא בכלל שוקל את ההצעה , השיא מגיע כשוויל ביילי המנהל של הקמפיין של ראסל מגיע לביתו של ג'יימס עם מה שהוא אומר שהן ההוכחות למעורבות שלו בעסקת מכירת עודפי הנשק לברוני הסמים של ניו יורק . ג'יימס מזועזע מההאשמות וטוען שהוא פרש רק בגלל האירוע , ושואל את וויל מדוע הוא מנסה לאיים עליו . וויל אומר לו "כי אני יכול לדאוג שהמועמד שלי יינצח אלכוהוליסט רודף נשים כמו הוינס , אבל אתה ...אתה וברונו עוד יכולים לזכות בקמפיין הזה ." מאוחר יותר באותו ערב מקבל הנשיא הודעה מסי ג'יי , ג'יימס ג'יאנלי הכריז על מועמדותו לכרטיס הדמוקרטי לנשיאות ארה"ב וברונו מבקש לראות אותך מחר בבוקר . בפגישה בין ברונו לנשיא , ברונו מבקש מהנשיא לתמוך במועמדות של ג'יימס לנשיאות . הנשיא אומר שהוא החליט לא לעמוד מאחורי הוינס או ראסל כי הוא לא רוצה לפגוע במומעמדות של האחר ואם הוא לא תמך בסגני הנשיא שלו לשעבר אז איך ברונו מצפה ממנו לתמוך באיש שמעולם לא פגש ושלמיט ידיעתו מחר נשק לילדים בני 12 עד לפני כמה חודשים .. ברונו אומר לו "אני הייתי היחיד שתמך בך , כשחצי מהמדינה הזאת כולל כמה מחברי הסגל שלך לא האמינו שאתה יותר מאיש חולה ,גאוותן ושקרן . המעט שתוכל לעשות בשבילי הוא לפחות לתת לו סיכוי " . באותו ערב נפגשים הנשיא בארטלט והמועמד הדמוקרטי ג'יימס ג'יאנלי . השיחה נפתחת כך . "נעים מאוד אדוני הנשיא זה כבוד גדול בשבילי " , אומר ג'יימס . "כן , אתה תסלח לי אם אני לא אגיד אותו דבר לגביך , אני מקווה שהם חיפשו עליך נשק לפני שהכניסו אותך לחדר " , אומר הנשיא . "למרות מה שאתה אולי חושב עליי אדוני , אני רחוק מלהיות האיש שאתה חושב שאני , ב14 שנות העבודה שלי צמצמתי את מכירת הנשק לגופים פרטיים ולחנויות בכמעט 70 אחוזים למרות לחץ בלתי פוסק מצד המפגלה הרפובליקנית וללא תמיכה מצד המפלגה הדמוקרטית " אומר ג'יימס "לא תמכנו בך , כי השינוי לא צריך לבוא במכירות הוא צריך לבוא בחקיקה " , אומר בארטלט . "אם כל הכבוד אדוני , זה לא פשוט כל כך לשנות תיקונים בחוקה שלנו כפי שאתה יודע ולמרות זאת הנה הגענו לסוף הכהונה שלך ואתה הולך לתת ככל הניראה לקאובוי הזה ראסל להיות הנשיא הבא שלנו. ואני גם לא רואה שהשתנו החוקים בנוגע למכירת כלי נשק ". אומר ג'יימס. "השיחה הזאת הסתיימה " , הנשיא קם ג'יימס קם , " תאמין לי ג'ד אני האחרון שרצה לבוא ולהתרפש בפני אידאליסט ליברלי שקבר את עצמו בספרי כלכלה רוב החיים שלו , בזמן שאחרים ניסו לשנות משהו ואם לא ליאו אני לא הייתי מתפלא אם היית מתרפק על הנובל שלך בבית המושל של ניו האמפשייר גם היום " . "אל תזכיר את השם ליאו , הוא טוב מכדי שאנשים כמוך בכלל יעיזו להגות את שמו " , אומר הנשיא בזעם . "אני רק מבקש שתיראה בי מעבר למה שניראה לך שאתה מכיר , אחי האמין בך מספיק בשביל לעזור לך להיבחר מחדש , ואני רק מבקש ממך להאמין בו עכשיו כשהוא מבקש ממך לתת יד למישהו שאולי לא דומה לך אבל עדיין מאמין במה שיש למפלגה הזאת להציע לעם שלנו " . ג'יימס אומר ויוצא מהחדר . מאוחר יותר בארטלט קורא לסי ג'יי – "קראת לי אדוני הנשיא " , שואלת סי ג'יי. "כן , אני צריך שתצאי בהצהרה , ניראה לי שאנחנו הולכים להרגיז כמה אנשים ...." .. הממשל של בארטלט יעמוד מאחורי המועמדות של ג'יימס ג'יאנלי . ולקינוח הבחירה שלי בשחקן שיגלם את ג'יימס ג'יאנלי – לא אחר מאל פאצ'ינו הנהדר שלדעתי יתאים לתפקיד בצורה המושלמת

../images/Emo45.gif מעולה!

אתה בטוח שהפרק הזה לא נכתב כבר?

buffgirl

New member
וואי, מאתגר לחלוטין../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ג'ויס לווין - אחייניתה של סי. ג'יי.
תלמידת תיכון, בת 17 שבאה מידי פעם לבקר את דודה סי. ג'יי. בהתחלה היא תיראה רק לכמה דקות חפוזות בפרקים שונים ולא רצופים, אך לאחר מכן אני צופה לה הישארות נעימה (או לא) בעלילה העונתית. ג'ויס החביבה מופיעה לראשונה כשהיא באה לבקר את סי. ג'יי דודתה האהובה, אך למעשה מטרתה האמתית היא שהיא תוכל להשיג אפילו כמה דקות מסכנות עם הנשיא, כי היא רוצה להתמודד לראשות מועצת התלמידים בבית ספרה וזקוקה נואשות (לפי דבריה) לטיפים. כמובן שהיא זוכה לנחרת בוז מדודתה אבל עקשנית שכמוהה לא תאמר נואש! הוֹ לא, היא הולכת ומסתובבת ומציקה לצ'ארלי וג'וש וכל השאר וגם הם מעיפים אותה. בפגישה בין כל הצוות, כדרך אגב הצוות מתלונן בפני סי.ג'יי על אחייניתה העקשנית והמתקרצצת. הנשיא מתחקר ואומר לסי.ג'יי שתגיד לה שהוא היה מאוד רוצה להיפגש איתה, אבל הוא מאוד עסוק. בסוף הפרק סי.ג'יי אומרת את זה לג'וייס המבואסת שיום שלם התבזבז לה כשצ'ארלי בה ומביא לה מכתב קצר ומתומצת מהנשיא ובו טיפים מעטים. במשך העונות נשמע עליה מעט כסי.ג'יי מדברת עליה מעט או כשהחברה לא שוכחים לסי.ג'יי את הסיוט המתקרצץ שהיא הביאה עליהם באותו היום ובפרקים מעטים נראה אותה לכמה דקות. אתם יודעים, קוראת לסי.ג'יי לבוא כי היא מאחרת לפגישה איתה או לוידעת מה. נקודת המפנה היא שהיא באה לבקר את סי.ג'יי בבית הבלן ונתפסת עם סמים בתיק שלה (טאם טאם טאםםםםםםםםם!). בגלל זה ולחץ ממתנגדי הנשיא שאומרים שאולי הוא יעשה לה פרוטקציה כי היא בת משפחה של סי.ג'יי, ג'ויס עומדת למשפט ראווה מול כל אמריקה, כאשר היא טוענת שהיא חפה מפשע. המשך יבוא.... <הכניסו צחוק מרושע כאן>

Nimst

New member
17, הא?

הנה גיל שעדיין לא ראינו בסדרה.. שווה, שווה

buffgirl

New member
אני תוהה אם להמשיך את ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

זה בצורת פאנפיק... כבר שנים שיש לי את הרעיון בראש...

buffgirl

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

סלחו לי, אבל הוא ממש לא עושה לי את זה...

Nimst

New member
רק ציינתי p:

על טעם וריח.. וכל זה. הוא פשוט ממש שווה, אין מה לעשות

למעלה