טוב חברה דף חדש~!

טוב חברה דף חדש~!

אני דיברתי אם סיגר באיי סי קיו. שמעו כולם .אין פה שום חרם. ושום תגובות לא יפות עוד. אני רוצה שכולם ישאירו פה תגובות יפות על מה שקרה .ויבקשו סליחה כולם בלי יוצא מן הכלל. ולא אכפת לי אם אתם רוצים הוא לא.זה כולל אותך סיגר. אז ככה סליחה סיגר על שהייתי כזה עצבני וקללתי אותך כולם תגובות!!! *****רותם*****

או קיי לרגל החג- סיגר אני מצטערת../images/Emo45.gif

אתה ממש לא מכיר אותי- ועוד קיללת את אבא שלי- ולי אין הורים!!! אתה יודע כמה שניפגעתי ישבתי ובכיתי בגלל זה רק שתגע לך. זה קשה לי לשמוע ועוד קראת לי ילדת הפחים וזה מאוד מעליב. בכל אופן אבא שלי שקיללת אותו יושב שם למעלה עם אמא ואח שלי התיאום ז"ל ושומרים עליי זה רק לידע שלך. אז בכל אופן סליחה אם דיברתי לא יפה והתפרצתי זה היה נורא כואב. אבקש את סליחתך ושלא יהיו עוד מריבות כאלו- בבקשה ממך תתנצל בפני ציפי הכל יהיה טוב. ואת רותם אולון היקרים שלנו קיללת זה מאוד כואב הם חברים טובים שלי . בכל אופן סיגר אני אלין ולא ילדת פחים ילדת החופים מבקשת סליחה מכל הלב. <<<<<<<<< ילדת החופים>>>>>> אלין

סיגר

New member
ילדת החופים...

אין על מה להתנצל כולנו עשינו פה טעות אחת גדולה חלק גדולה מהאחר אבל זה לא העיניין ותגובה גררה תגובה..אז מה הפלא לחגיגה עדיף שכולם יבינו את עצמם יעברו הלאה כי רק ככה זה יגמר אין לי עניין להכנס לכאסח עם אף אחד סתם כל עוד לא נכנסים בי אני הכי נוח שבעולם חג שמח גם לך ילדונת

למעלה