טוב חבר'ה...התמכרתי...

טוב חבר'ה...התמכרתי...

אני עומד להסתכל עכשיו, יום שישי בערב, על השידורים החוזרים של הפרקים שלא ראיתי השבוע (בעיה ב־VOD) - איילה הספורטאית, הזוג וההדרכה של ראובן. זה כנראה אומר שהתמכרתי נכון? תגידו לי שאני לא היחיד.... ובנימה יותר רצינית, האם אני/אנחנו מחפשים בסדרה משהו שאין לנו או נדמה לנו שאין לנו בטיפול? מה דעתכן? המשך שבת נעימה....

תפריט הראשי לכי ל....

טוב שמישהו ער פה באמת! או שנרדמת בינתיים? מתי עפרוניות מהודרות הולכות לישון? אם אינני טועה הציטוט שהבאת הוא מהסרט "הדרך אל האושר" או משהו כזה שבו אריאל זילבר משחק את שפינוזה, נכון? מת על הסרט הזה, וגם המשפט הזה הוא אחד הטובים בסרט באמת, או הכי טוב בעצם. וקצור, בחירת ציטוט מוצלחת ביותר! לשאלתך, בתפריט הראשי לכי לתוכניות HOT3 (בעזרת החיצים מעלה או מטה שליד ה־SELECT, אולי כאן הסתבכת) ואז תגיעי ל"בטיפול". תהני...

תודה תודה ../images/Emo13.gif

אכן זיהית נכון את הסרט. וגם- את הטעות שעשיתי. היתה לי הרגשה שהתבלבלתי

אתה לא היחיד שמכור.

ובקשר לשאלה השנייה - אם אנחנו מחפשים בסדרה משהו שחסר לנו בטיפול - תשובתי שלי היא חד משמעית לא. המטפלת שלי א. מעולה, וב. הרבהיותר טובה מראובן.

אשריך..

אשרי האדם אשר לו/ה מטפל/ת מעולה. שלי הוא "רק" טוב עד כמה שאני יכול לדעת ולשפוט. איך לדוגמא זה בא לידי ביטוי שהיא מעולה, אם בא לך לפרט?

שרונסקי

New member
על המטפלים האישיים

אכן אשרייך. מעולם לא זכיתי לחוויה הזו, של מטפל טוב, למרות שהיו לי מטפלים מאד ידועים בתחום. אחד היה מאד תקוע באגו שלו, עד היום הוא שם. עושה חיל, עד כמה שאני יודעת. נותן הרצאות בעלות שמות מרשימים לפסיכולוגים. האחרת היתה מאד אמפטית אבל לא הבנתי כלום ממה שהיא אומרת. ולא חסרה לי אינטיליגנציה. השלישי היה אפילו נרדם בטיפולים, לפעמים, ואחת אחרת אני מוכנה לשרוף לה את הבית מרוב הנזקים שהיא עשתה. מצד שני, באמת שיש גם מטפלים טובים. אני ממש לא קוטלת את התחום.

המטפלת המעולה

היא בוטה וחדה (ראובן רכרוכי לעומתה) ויודעת בדרך כלל מתי ללחוץ ומתי לא. אני מרגישה שאי אפשר למרוח אותה ואי אפשר לא לעבוד. אי אפשר סתם לשבת אצלה ולמזמז את הזמן. אבל גם אני מטופלת טובה: אני כנה עם עצמי ומוכנה לבדוק דברים - שוב, בדרך כלל...

אני לא הייתי נשארת אצל ראובן דקה|לא

אותי מעניינת הסידרה משני ההיבטים של המטופלים ושל המטפלים (אני מטפלת הוליסטית) , אני אישית מזועזעת מראובן כמטפל.

שרונסקי

New member
לא מסכימה בכלל

ראובן מטפל לא רע בכלל, זה פשוט הסגנון, והוא גם לא רע בכלל, לדעתי

חוסר הנוחות שלו

זז המון על הכיסא, משחק עם הידיים, והקטע שהיה עם נעמה שהוא נעלם לה לרגע. הוא משדר חוסר נוחות וחוסר סבלנות לפעמים ולי אישית זה היה גורם לפקפק בו. קיבלתי בעבר טיפול והמטפלת שלי היתה שונה לחלוטין, עירנית, שידרה נינוחות וביטחון, שפת הגוף שלה היתה נעימה, שידרה רוגע.

דעתי היא שכן..

מעניין אותי איך הם מראים פסיכולוגים וכאילו איך הם צריכים לנהוג עם מטופלים וזה.. מוזר, אני רוצה לראות מה ההבדל בין המטפל שלי ושלהם ( ראובן כאילו..) אני התחלתי לראות את התוכנית בעיקר כדי לצחוק על הפסיכולוגית שלי... ( קצת לא בוגר אבל... קורה..)

למעלה