טוב חבר'ה זה לא עסק

טוב חבר'ה זה לא עסק

הפורום הזה נמצא אצלי במעודפים ,ויום יום אני נכנסת אליו לראות מה קרה פה! ולא קורה כלום, ואז עוברת בי מחשבה האם אפשר להרים את הפורום הזה? ואם כן אז אך?? וכך כל יום, יום יום,ומשום מה אני מוותרת על הרעיון למרות שבתוכי אני מאוד רוצה,אבל משהו מונע בעדי את הכרותי עם הפורם התחלתי רע מאוד,(ואני לא ארחיב,מי שזוכר או יודע סבבה ומי שלא לא נורא) מאז "המשבר הגדול" הספקתי להיות בהופעה שלו,שהיתה מצויינת ואני מרגישה שאני רוצה שיקרה פה משהו אז למי בא להרים את העניינים?

דהאמא

New member
אז למה שלא תזמי משהו?

אמנם שיש לי ביקורת לא מעטה על מנהלת הפורום (מבדיקה קלה אפשר לראות שלמעלה משבועיים היא לא ביקרה כאן, שלא לדבר על לשים פוסט כלשהו), אינני חושב שזו אחריותה הבלעדית לדאוג לעירנות הפורום, אלא אחריותו של כל מבקר. ומאחר ונראה שזה מציק לך (אולי יותר מלכל מבקר אחר), מדוע שלא תציעי יוזמה כלשהי?

י yuval

New member
צודקת!

ואני מסכימה איתך, שהפורום לגמרי איבד עניין.. ויש פה כמה אנשים שמנסים להחיות אותו ולשים בו דברים חדשים. ואני מסכימה גם עם דהאמא.. בקשר ליוזמה. ועוד פיתרון, שכל אחד ינסה למצוא משהו, שיש שאלונים תענו וכו'! ויהיה בסדר.. אולי שכל אחד יציע משהו שהוא יהיה אחראי עליו?

שמחה שיש הענות

אז באמת צריך לחשוב על משהו מעניין את האמת אני לא בעניני משחקים,אבל צריך לחשוב על משהו אטרקטיבי ומעניין וכמובן שצריך קצת פרסום

י yuval

New member
ברגע שאנשים יבינו

שהפורום הזה מעניין ויש על מה לדבר הם ייכנסו לפה לבד..

למעלה