טוב חברה, זה לא צחוק

after1212

New member
טוב חברה, זה לא צחוק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כבר הייתי די סגור על הנגן שאני הולך לקנות - H340, אבל בימים האחרונים יש פה יותר מדי הודעות על אנשים שמסתבכים איתו, פליליסטס, העברת קבצים, תיקיות, תפריטים וכו'. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות. אני צריך 40GB ומתלהב מכל התכונות שלו אבל מתחיל לחשוש שאני לא אסתדר כשהוא יהיה מלא מוזיקה. 40GB זה לא צחוק אם הממשק לא נוח.... אז מה אתם אומרים? אייפוד יותר מוצלח מבחינת קלות השימוש? אבל חסרים בו כ"כ הרבה דברים! אולי נגן אחר? אבל ממש רציתי את הH340...
מה עושים??? בבקשה חוו דעתכם!

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

היי באמת לא צחוק
הH340 הוא נגן בעל נתונים בהחלט מרשימים, אך בפועל הוא לא מספק את הסחורה. הוא מכשיר מאוד מגושם וגדול, וגם אם תגיד שזה לא אכפת לך- זה מאוד מפריע. הממשק מזעזע, לוקח המון זמן להתרגל גם למי שבד"כ מתרגל מהר. אני מציע לך לקנות האייפוד החדש, אם יש לך אנשים שאתה מכיר בחו"ל... אתה יכול להשיג את ה30GB ב1300 ש"ח שזה סביר מאוד. ואם חסר לך משהו במכשיר, מקסימום תקנה לו אביזרים משלימים- לא חסרים כאלה.

gt-master

New member
H300-מומלץ ביותר

הוא מכשיר מאוד מגושם וגדול, וגם אם תגיד שזה לא אכפת לך- זה מאוד מפריע נסחפת-הוא יותר קטן מאיפוד דור 4 וקצת יותר עבה,בכל זאת סוללה,ויותר פיצ'רים. "הממשק מזעזע, לוקח המון זמן להתרגל גם למי שבד"כ מתרגל מהר"- הממשק מצויין בתור נגן שמכיל המון אפשרויות.ברור איפוד פשוט יותר אבל הוא רק לMP3 ואין רדיו,הקלטה,סייר קבצים שכולל העתקה והדבקה גם מהתקנים חיצוניים. "מקסימום תקנה לו אביזרים משלימים- לא חסרים כאלה."- כן.תסתובב עם התקן סוללות,רדיו חיצוני,מכשיר להקלטה חיצוני.הצחקת מה גם שזה יעלה כמו עוד נגן . אני לא ממליץ לך על איפוד אם אתה רוצה מכשיר גם לרדיו ולהקלטה. הסוללה של האיפוד החדש חלשה,מגיע ללא אביזרים,מכשיר עדין מאוד ונשרט מייד. יתרונות איפוד:פשוט ונוח לתיפעול,דק,מסך גדול יותר-תבחר מה נחוץ לך

ramonsegev

New member
40 GB למה?

איפוד זה רעיון טוב לדעתי יש את הסוני שהפורמט שלהם מקווץ שירים, 10,000- 13,000 שירים ב 20 GB זה רעיון נחמד זה רק למוזיקה?

barakbl

New member
מה עם אייאודיו?

לא נראה לי שיש יותר מדי בעיה עם הממשק של האייריבר, זה פשוט נראה לי כמו הגזמות פרועות של כמה טכנופוביים. בכל מקרה, אני יכול לאמר שהממשק ניווט ב IAUDIO X5L נוח, זמן הסוללה יוצא מן הכלל, איכות הסאונד מהטובות שיש והפיצ'רים מרשימים בהחלט (פחות או יותר מקביל למה שהאייריבר נותן).

gt-master

New member
תקנה כל עוד יש

אין פה יותר מידי הודעות,זה אותו אדם או שניים שהיסתבכו במשהו. הH300 זה הנגן הכי טוב ובעל החבילה הכי גדולה (האירופאי) שיש. יש גם את ה X5 של איאודיו ששווה ערך פחות או יותר לH300 אבל מגיע פחות מאובזר ויש ווכוח לגבי איכות הסאונד ביחס הH300,שווה בדיקה. איפוד אכן יותר פשוט ונוח לשימוש-ככה זה,רוצים אפשרויות?זה מסבך ודורש ממשק יותר מורכב. היה לי איפוד ויש לי H320.נהנתי מהאיפוד אבל וויתרתי עליו. את הH320 אני לא מחליף.

after1212

New member
למה אתה מתכוון?

מפסיקים לייצר אותם? למה? הולכים להוציא IRIVER ג€40GB ג€חדש? מה רע בקיים?

gt-master

New member
הפסיקו כבר

הH10 בעל 20גיגה מחליף את הH320 וכפי שאני יודע וזה מוזר,אין להם נגן בעל דיסק גדול יותר. סביר להניח שהם יוציאו משהו חדש אבל כרגע הH300 זה מלאי שנשאר ויש סיכוי שמכשיר חדש יהיה עם פחות אופציות ופחות אביזרים (זה המגמה).

למעלה