טוב חבר'ה, כנראה שיש אלוהים ואני אחזה בו. כנסו לקישור למטה.
E eddi2 New member 14/5/03 #1 טוב חבר'ה, כנראה שיש אלוהים ../images/Emo13.gif ואני אחזה בו. כנסו לקישור למטה.
N Nir of GondoliN New member 15/5/03 #8 אני לא חושב שיש קשר בין הדעות שלי לבגרות שלי. לפי ההכרה השטחית שלי עם הבן אדם דרך המוזיקה שהוא יוצר - הוא לא במצב מקסימלי של שפיות.
אני לא חושב שיש קשר בין הדעות שלי לבגרות שלי. לפי ההכרה השטחית שלי עם הבן אדם דרך המוזיקה שהוא יוצר - הוא לא במצב מקסימלי של שפיות.
E eddi2 New member 15/5/03 #9 נכון וזה הפין שאתה מקבל כשאתה כותב בפורום פינק פלויד שהגיל הממוצע הוא 15.
N Nir of GondoliN New member 15/5/03 #11 אני חושב שכדאי שנסגור את זה כאן אם יש לך בעיה עם הפורום אולי תחלוק אותה עם כולנו?
N Nir of GondoliN New member 15/5/03 #14 בואו נפסיק לא כדאי שיחזור המצב שהיה לפני שבועיים והפך את המקום לנורא. אני ממליץ למחוק את השרשור ולשכוח ממנו.
בואו נפסיק לא כדאי שיחזור המצב שהיה לפני שבועיים והפך את המקום לנורא. אני ממליץ למחוק את השרשור ולשכוח ממנו.
R rainbow demon New member 14/5/03 #4 זה לא שהאלוהים הנוכחי יותר טוב לפחות זאת תהיה מצווה לשמוע מוזיקה איכותית
A avivs New member 14/5/03 #5 אני יכול לדמיין את זה "נשים, מורים, גנרלים, פולטיקאים, בני אצולה ואנשים שהשם שלהם מתחיל ב-ד'...
נ נימרודל New member 14/5/03 #7 אמא... ווטרס? אלוהים?! ברררר. אבל הי כל הכבוד על ההופעה! הלוואי ויכולתי ללכת...
M meandmeandme New member 16/5/03 #16 בואו נקווה שהוא יגיע לאזור... אולי לתורכיה, אולי לאירופה. אולי אפילו ממש לפה. להחזיק אצבעות ולקוות.