טוב חברה להצביע!!!!!!!!

SHAHARnavon

New member
פיי...כמה הצבעתי!!

חחחח XD אני חושבת שכבר נמאס להם ממני חחחח XD

chen krispin

New member
אנחנו חייבות להגביר קצב..../images/Emo206.gif

בקצב הזה אנחנו הולכים להפסיד... קדימה... תצביעו עד שהאצבעות ידממו!

Keren W

New member
תכלס אוונסנס עוקפים בטירוף!!!

אבל רגע הסברת פעם קודמת איך אפשר להצביע כמה פעמים אבל לא הבנתי איך =/ את יכולה להסביר לי שוב?

chen krispin

New member
הנה ההסבר

את צריכה להיכנס לאתר http://fuse.tv/web/bestof2007/votes.php אח"כ ללחוץ על כלים > אפשרויות שם את צריכה להיכנס לcookies ולבטל את קבלת הcookies מהאתר הספציפי הזה לי יש דפדפן שונה אז אני לא יודעת בדיוק איפה הcookies נמצא בכל דפדפן.. צריך פשוט לחפש את זה אבל חשוב לוודא שביטלת את הcookies רק מהאתר הזה ולא מכל האתרים כי זה לא יאפשר לך להירשם בכניסות לפורומים ודברים כאלא.. אחרי שמבטלים את זה אחרי כל הצבעה צריך לרענן את הדף ואפשר להצביע שוב.. זה בערך מה שצריך לעשות, מקווה שהבנת

נצל"ש, שאלה בקשר לדיסק הראשון

למי שלא יודע קניתי אותו אתמול
ועכשיו שאני מפעילה אותו, אז מופיעות לי שתי קטגוריות, אחת שזה הפעלת קליפ מיוחד לקפריקון, שעובד בסדר, והשניה זה view behind the scenece footage of 30stm ומתחת לזה le tour the fouce שהבנתי שזה אותו קישור, וכל פעם שאני לוחצת על זה זה מתחיל להפעיל ואז כותב לי שהתוכנית לא מגיבה
מישהי יודעת במה מדובר ואיך אני יכולה להפעיל את זה? והאם יש פה עוד דברים מעניינים שאני מפספסת?

pizi23

New member
אין לי תשובה ../images/Emo163.gif רק רציתי להגיד: תתחדשי!

אני גם חושבת../images/Emo45.gif

הייתה לי בעיה דומה [עד כמה שהבנתי את שלך] עם דיסק של לינקין, אז התקנתי קוויקטיים, וזה עבד. ^^ תנסי, אולי יעזור.

טוב אני לא מצליחה להפעיל את זה

אין לי מושג איך להשתמש בקוויקטיים, ואני מתקינה עכשיו רילפלאייר אבל לא נראה לי שזה יעבוד גם בזה. גם אצל אחי במחשב זה לא עובד. אולי אני אשתלט שבוע הבא על הדיוידי של דודים שלי. אוף, ביאס אותי.

darklighter

New member
מה הסיומת של הקובץ? כאילו ה-3 אותיות../images/Emo190.gif

אחרי הנקודה בשם הקובץ? כי לפי זה אמורים לדעת איזו תוכנה צריך... נסי את vlc media player היא פותחת כמעט כל דבר בלי תוספת קודקים (חוץ מקבצי קוויקטיים)

איזה אותיות? איפה זה אמור להיות כתוב?

ה-VLC מפעיל לי את הדיסק כרגיל, הבעיה היא בחלון שנפתח אוטומטית.

../images/Emo41.gifלהמשיך להצביע גם לראש1!!!../images/Emo41.gif

מי שרוצה את הרשימה שוב ש.. ש.. יגיד

למעלה