פחחחח נחמד
אמממ יוסי - כל דבר שהוא יפרסם יהיה אדיר. ברצינות. אפילו לא צריך לתת לו טקסט...הוא כבר ימציא לבד. קרן - מיץ. ספרינג או משהו , שתמיד לוקחים בנות כוסיות שרצות ביערות ופתאום שותות חצי בקבוק מיץ תפוזים.... לאון - לאון...אממ....נראה לי שאיזה מוצר לבנות , מוצר טיפוח כלשהו... שפרה - טמפונים...למה? לא יודעת , ת'אמת. ככה נראה לי , שהיא מתאימה לאולוויז עינב - אתם באמת חושבים שהיו לוקחים אותה לפרסומת? דוגרי , היא אולי מותק של בנאדם , אבל היא לא מה שהייתי רוצה לראות על המסך שלי , בטח לא בקלוז - אפ של פרסומות... אשר - איזה אגודה למען ילדים רעבים....תמיד כשאני מסתכלת עליו הוא נראה לי כמו איזה כלבלב נטוש כזה... רנין - פחחחחחח מכון אג"ם להפרעות אכילה ונסה - טוב , גם ונסה יושבת טוב בפרסומת לטמפונים..."תרגישי חופשי לרכב על סוסים בזמן המחזור שלך.." צבר - מרק עוף או פתיתים של אוסם. הוא נראה כזה ילד טוב של אמא... (והוא לא , זה פשוט הלוק שלו כזה...)ואם באמת ירצו להתחכם יקחו אותו לחומוס של "צבר" , סתם בשביל הקטע איתי - וואי אין לי מושג , הוא כזה....צנון. אולי לאיזה דאודורנט או יוגורט אנערף שי - שי....משהו עם כרטיסי אשראי , או קרנות נאמנות...או בשר , שיראו אותו עומד ומנפנף במנגל , הוא גם ככה נראה כזה...האדם הקדמון (אם אתה שעיר - רצוי שתיראה לפחות כמו נועם טור. אחרת זה לא עובד , כי זה סתם נותן מראה של קוף.) נראה לי שזהו , לא...?