טוב חבר'ה מעין סקר או משחק

eli7r

New member
טוב חבר'ה מעין סקר או משחק

דיימנו ש.... הדיירים יוצאים מהוילה וארז טל זוכה במליון כי כולם הפרו חוקים אממה מה? חברות הפרסום רצות אחריהם בנסיון לשכנע (אלק לשכנע) אותם לעשות איתם פרסומת איזה מוצר הייתם נותנים למי ולמה?

יNOT

New member
../images/Emo9.gif פרדוקס

אין חוקים אז זה לא באמת תרחיש אפשרי. אבל סתם בשביל הקטע... יוסי - מוצרי קוסמטיקה - הפיתרון לשחורים עינב - ספא - שוב בגלל השחורים . . . . .

אז תרחיש

יוסי- מפרסם משקה עם איזה משפט עסיסי אשר- מפרסם על ההתנתקות(בטח תהיה עוד אחת) קרן- נופש ככה באיזה בגד ים בטוח ג`קוזי ליאון- דיאודורנט צבר- שוקולד איתי- יפרסם איזה דיל אדיב שי - פרסומת לתחתונים(ישים ספוג) ונסה- תפרסם אוכל לכלבים סה טעים סה אוסם

../images/Emo40.gifמדמיינת../images/Emo40.gif

עינב- פרסומת לבאסטות בשוק אשקלון יוסי- פרסומת לבירה או סיגריות שפרה- פרסומת ל"טיב טעם" אשר- פרסומת לסוכנות היהודית צבר- פרסומת לעוגות הבית שי- פרסומת לקונדומים (החברה של החבר של החברה של...) לאון- פרסומת למצעד הגאווה איתי- פרסומת לאגודה למען זכויות הגבר ונסה- פרסומת ל" ייקבי רמת הגולן" קרן- פרסומת לניתוח פלסטי לשינוי הפרצוף "לפני" ו-"אחרי" ג'ני (למרות שעזבה)-פרסומת של "באנו לכאן כדי לשתוק" רנין-פרסומת לחומוס של ניאהד הירדני

טלטוש

New member
ליהוק

שי - פרסומת לחברה שגובה צ'קים בהוצאה לפועל - הוא זה שבא לאיים. אשר - פרסומת למזוזות שפרה - פרסומת לחנויות למוצרי מזון ונסה - פרסומת לצער בעלי חיים, תנו לחיות לחיות. צבר - פרסומת של מפלגת ה"גאים" לגאים שעדיין לא יצאו מהארון. איתי - קלטות לילדים. עינב - פרסומת לניתוחי שפתיים לא מוצלחים יוסי - פרסומת לסיגריות רנין - פרסומת של בית חולים שיבא, למניעת אנורקסיה. קרן - אין לי מושג, לא הצלחתי לקרוא אותה.

פחחחח נחמד

אמממ יוסי - כל דבר שהוא יפרסם יהיה אדיר. ברצינות. אפילו לא צריך לתת לו טקסט...הוא כבר ימציא לבד. קרן - מיץ. ספרינג או משהו , שתמיד לוקחים בנות כוסיות שרצות ביערות ופתאום שותות חצי בקבוק מיץ תפוזים.... לאון - לאון...אממ....נראה לי שאיזה מוצר לבנות , מוצר טיפוח כלשהו... שפרה - טמפונים...למה? לא יודעת , ת'אמת. ככה נראה לי , שהיא מתאימה לאולוויז עינב - אתם באמת חושבים שהיו לוקחים אותה לפרסומת? דוגרי , היא אולי מותק של בנאדם , אבל היא לא מה שהייתי רוצה לראות על המסך שלי , בטח לא בקלוז - אפ של פרסומות... אשר - איזה אגודה למען ילדים רעבים....תמיד כשאני מסתכלת עליו הוא נראה לי כמו איזה כלבלב נטוש כזה... רנין - פחחחחחח מכון אג"ם להפרעות אכילה ונסה - טוב , גם ונסה יושבת טוב בפרסומת לטמפונים..."תרגישי חופשי לרכב על סוסים בזמן המחזור שלך.." צבר - מרק עוף או פתיתים של אוסם. הוא נראה כזה ילד טוב של אמא... (והוא לא , זה פשוט הלוק שלו כזה...)ואם באמת ירצו להתחכם יקחו אותו לחומוס של "צבר" , סתם בשביל הקטע איתי - וואי אין לי מושג , הוא כזה....צנון. אולי לאיזה דאודורנט או יוגורט אנערף שי - שי....משהו עם כרטיסי אשראי , או קרנות נאמנות...או בשר , שיראו אותו עומד ומנפנף במנגל , הוא גם ככה נראה כזה...האדם הקדמון (אם אתה שעיר - רצוי שתיראה לפחות כמו נועם טור. אחרת זה לא עובד , כי זה סתם נותן מראה של קוף.) נראה לי שזהו , לא...?

Jason2

New member
עינב

פרסומת נגד עישון. מספיק תמונה שלה והכיתוב "משרד הבריאות מזהיר".

יNOT

New member
../images/Emo6.gif איזה רע אתה

אבל גם אני
עינב בפרסומת נגד עישון: תמונה שלה מוציאה שחורים ליוסי, כיתוב "הוא עישן כל חייו...מחר זה יכול להיות אתה , הפסק לעשן היום"

למעלה