טוב חבר'ה צריך עזרה

טוב חבר'ה צריך עזרה

עוד שבוע טו באב. ואני לא מבין כלום ברומנטיקה אז תעזרו לי במשהו יצירתי להפתיע את החברה כי אחרת היא נותת לי צו פינוי מהקשר. תודה

אתה צריך עזרה??

עוד שבוע טו באב. ואני לא מבינה כלום ברומנטיקה אז תעזרו לי במשהו יצירתי להפתיע את עצמי כי אחרת אני אגמור כזקנה גלמודה מוקפת בחתולים. תודה

עובדה שאין חדש תחת השמש

יום בא ויום הולך. אני מרגישה שאני הבחורה היחידה בעולם שכולם מבקשים את הטלפון שלה אבל אף אחד לא באמת מתקשר.

ScorpioID

New member
מן תקופה שכזו. ואני מבין

חוצמזה, אילו היה לי, לא הייתי מתקשר?

ScorpioID

New member
זו לא הטלת פצצה

מקסימום נפץ... חוצמזה... נראה לי שהיה לי איפשהו את המספר...:)

danielo18

New member
היי,אנחנו באותו מצב..

אני תמיד מתקשר,אבל משום מה הן לא עונות לי ואחרי זה מספרות לי סיפורים שהיתה תקלה ברשת סלולרית... (רק שהן לא יודעות שאני עובד בחברת הסלולר ואני יודע מתי יש תקלות...)

טוב באב...

באמת יום בעייתי לכל ה"לא יצירתיים" אני בכל אופן, מכינה בימים אלה לאחותי ולארוס שלה אלבום מעוצב. תשאלו למה? לא יודעת... בא לי ומגיע להם. (בעיקר לו... הוא לוקח אותה!
) אבל אממ ... מה דעתך על מתנת 5 החושים? <גאד כמה פעמים הצעתי את המתנה הזאת בחצי שנה האחרונה>

danielo18

New member
צו פינוי? יהודי לא מפנה יהודי!

תמיד טענתי שט"ו באב,ולנטיין דיי (וגם יום המשפחה ויום האם יכולים להכנס בקטגוריה הזו) הם ימים שהמציאו התאגידים הגדולים וביניהם יצרני השוקולד,המתנות והנרות ע"מ לגזול את מיטב ומירב מאמציהם וכספיהם של האנשים הקטנים. איפה הימים ההם שאנשים היו מכינים לבד מתנות (ע"ע פרק בסדרה "חברים",או תקופת הצנע..),והסיסמא הרווחת היתה "שונא מתנות יחיה"?? הקונספירצייות והגלובליזציה הורסים לנו ת'חיים!!

למעלה