טוב חבר'ה, קצת כללים..

PopPy

New member
טוב חבר'ה, קצת כללים..

קודם כל, ברוכים הבאים לכווווווולם!
הפורום קצת ריק כרגע (אין עמוד פתיחה, אין גלריות, אין מאמרים, אין קישורים ואין הודעת מנהלים..
) - אני עובדת על זה (יש לי כמה בעיות קטנות). אני אתי ואני מחליפה את נדב כרגע שעם פתיחת הפורום נסע לו ליוון, בכל מקרה, בינתיים הנה הכללים הבסיסיים לכתיבה בפורום:
התנהגות בפורום
אתם מתבקשים לשמור על שפה נאותה ולהמנע מאווטינג (פרסום פרטים של אנשים מבלי לקבל את רשותם), ומריבות מיותרות.
שרשור
שרשור/פתיל מרכז נושא אחד בדיון אחד – הקפידו להשאיר את תגובותיכם במקום הנכון
אוף טופיק (Off Topic)
אוף טופיק (דיונים שהם לא בנושא "רוזוול") – במינונים המתאימים בבקשה..
הורדת פרקים מהאינטרנט
זה לא סוד שחלקכם בוודאי מורידים פרקים של הסידרה מעונות מתקדמות יותר, אך מדובר בפעולה לא חוקית שמפירה זכויות יוצרים. אתם מתבקשים להמנע מלשוחח על הורדת פרקים במסגרת הפורום – הודעות בנושא ימחקו.
ספויילרים
חלקכם אולי ראיתם עונות מתקדמות יותר, צופים בסדרה בסטארוורלד או אפילו גמרתם לראותה. נא להקפיד לסמן ספויילרים בעזרת הסימן "| ספוילר|"
כדי לא להרוס לאחרים. מכיוון שהסדרה משודרת במקביל גם בערוץ 3 וגם בסטאר, אנא הקפידו לסמן ספויילרים גם למה שכבר שודר סטארוורלד, כלומר: "
" יסמל פרקים שכבר שודרו בסטארוורלד וסתם "
" יסמל ספוילר למה שלא שודר עדיין בסטאר וורלד. גלישה נעימה לכולם!

shira245

New member
../images/Emo127.gif

גם אני חדשה כמו נמש..(מכירה אותי מאיפשהו:-B) לא ראיתי את כל הפרקים שערוץ 3 שידר אבל אני ממש אוהבת את הסדרה..

KerenWelling

New member
אוקיי יש לי הערה קטנטונת...

ככה שיהיה בכייף.. את כל אלו שפתחו הודעות עם הזה שהם לא מאמינים בלה בלה בלה...תהפכי לשרשור אחד ענק שהכותרת שלו: "הלא מאמינים" או משהו כזה... פשוט:"חדשים כאן!..." או משהו כזה...או פשוט לשרשר להיכרות-למרות שאני מעדיפה שלא כי זה יהרוס את השרשור היפה שכולם ענו עליו... פשוט שישרשרו את ההיכרות גם כן... קפיש מאמי? ביקורת בונה...

PopPy

New member
קרן דיר, זה הפורום השני שלי,

אני יודעת לנהל..
יש לי בעיה קלה (קלה?) עם האדמין (מה שמשרשרים איתו), זה ייפתר בקרוב.

PopPy

New member
הכוונה שאני יודעת להשתמש בכלים

הטכניים, אם אני מנהלת טובה או לא - את זה תאלצו לבדוק בעצמכם..
(ואפשר גם לשאול בפורום הנוסף שלי, רק בישראל 601
)

KerenWelling

New member
אין בעיות...

את גם משתתפת בפורום של סמולוויל ולו"ק,לא? כי את מוכרת... לא התכוונתי למשהו נגדך.. פשוט הבאתי הצעת ייעול...זה הכל.. לא לאכול אותי...

PopPy

New member
חחח כן, משתתפת סמויה. לאכול?

למה לאכול? אני אחרי ארוחת בוקר

למעלה