טוב ח'ברה.. שמעו.

noynav

New member
טוב ח'ברה.. שמעו.

המצב של הפורום הזה נורא. נכון שיש סדר וכאלה. אבל הוא רדום! אני היחידה שחושבת שצריך להעיר אותו? מה עם קצת פינות לפורום? קצת דיונים? קצת משהו?

Nitzanyo

New member
כשראיתי את הכותרת כבר ידעתי מה יהיה

בתוכן צודקת לגמרי הפורום נפתח בגלל ההופעה, ועכשיו כשהיא נגמרה אז הוא יסגר בקרוב בקצב הזה דרך אגב אתמול בלילה חלמתי חלום מוזר על אינקיובס חלמתי שהיה להם איזה הגרלה על זה שהם באים לארץ ו10 אנשים יפגשו אותם פנים מול פנים אבל לא כמו בVIP של ההופעה רציני פגישה גדולה כזאת והכל קיצר חלמתי שאני נרשם להגרלה, ואז אשתו של אח שלי אומרת לי שהיא זכתה בהגרלה אבל היא מביאה לי את הכרטיס לפגוש אותה ואז חשבתי שאני צריך בגדים מיוחדים, אז הלכתי לטי-מרקט לקנות בגדים לפגישה וזהו [זה היה יום לפני הטי מרקט אז גם היה את הקטע שהתרגשתי לזה...]

Anomally

New member
חח

חחח אני חלמתי אתמול על הטי מרקט! כי חזרתי ונורא התבאסתי שהיה לי כסף רק ל3 חולצות חחח. אז חלמתי שאני חוזרת לשם :S איך היה בטי מרקט באמת ?D:

Nitzanyo

New member
אני הולך לשם עוד שעה עוד פעם

כשהייתי בראש השנה אז הגעתי לקראת הסוף אז הכל היה ממש זול אז עכשיו אני הולך שוב פעם לקראות הסוף הפעם עם איזה חבר שלוקח אוטו נראה, נקנה איזה חולצה או 2

southern girl21

New member
רק לידע כללי...

אחרי ההופעה באמת היתה מסיבה כזאת מצומצמת של אנשים שהיה להם BACK STAGE PASS'S (שמסתבר שזה היה שונה לגמרי ממה שה VIP היה, והרבה יותר שווה גם ממה שנתנו לנו בVIP..:( ). כל אופן הם הלכו לאיזה מלון או משהו ושם היו עד הבוקר, וממה שהבתי ישר משם הם כבר הלכו לשדה תעופה, כי בשדה תעופה ברנדון היה עדיין עם אותם בגדים שהיה בהופעה.. (שזה די אומר שהוא בנאדם אוהב לשמור את הזיעה שלו אחרי ההופעות:p). ואני יודעת את כל זה לא כי אני סוטקרית...:)

AeroFan

New member
באמת רדום פה

אבל חשבתי על איזו פינה קבועה שתעלה בכל שבוע, יש מצב אני יעלה אותה היום בלילה...

MoonyAvFreak

New member
מת פה מאוד.

אני בודקת לי כל יום ואין לי תמיד למה להגיב. צריך להעלות רעיונות לפינות ואין לי בעיה לעשות אחת XD

noynav

New member
אז כמה פינות חדשות, שדי צריך מישהו

שיפתח אותן כל שבוע. יש את פינת השבוע הרגילה, שכל אחד אומר מה השיר השבועי שלו וזה, אם אני לא טועה איציק פותח אותה כל שבוע :) אני בכיף אעשה פינה של ליריקס, כל יום שלישי היא תהייה, כאשר אני אשים ליריקס של שיר שלהם ופשוט תגידו מה השורה האהובה עליכם או משהו כזה בשיר :) אז אני אפתח אותה החל משלישי הקרוב. מה עוד? אפשר מכל דיסק לבחור מה השיר האהוב, ע"י כך שמוציאים כל פעם שיר אחד לפי בחירת חברי הפורום. אני אשמח אם מישהו יפתח את הפינה הזאת :) [אהם, מי רוצה?] מה עוד אפשר? סתם שיתופי תמונות וכאלה, זה היה נחמד :) יאללה תציעו עוד רעיונות ^.^

מה רושמים בכותרת?

המ אפשר לעשות משהו שבעיניי מאוד מעניין. אפשר שכל אחד ירשום פירוש שלו לשיר מסויים. כאילו מישו יגיד שיר וכל אחד צריך לכתוב את הפירוש האישי שלו. סתם דוגמה, אפעם לא הבנתי מה הכוונה בשיר certain shade of green/ מה הכוונה? ומה לעזאזל הם מתכוונים בשם שלו? מישהו הבין? (ויהיה נחמד להתחיל לממש...)

Incubus Creep

New member
LOL

כתבתי את התוגבה שלי לפני שראיתי את שלך וזה ממש דומהXD ובקשר לשיר. זה מדבר במטאפורות. שמישהו מחכה ברמזור ויש ירוק והוא לא נוסע אז כאילו למה הוא מחכה, לגוון מיוחד של ירוק? להזמנה מיוחדת? נראה לי שהמסר זה כאילו להפסיק לחכות לדברים ופשוט לעשות.. זה הפירוש שלי לשיר בכל אופן;)

אבל מזתומרת?

מצטערת, השיר הזה לא מובן לי בכלל! מה ירוק מה? על איזה ירוק? יאללה, מרוב חוסר הבנה על מה לעזאזל הם מדברים חשבתי שמדובר על איזה בחורה אנורקסית שחיה רק על חסה (הירוק), ובגלל זה אין לה כוח לכלום. נשמע הגיוני? לא, נכון? אני מתחרפנת! איזה גוון של ירוק כוסאומו???

Incubus Creep

New member
..

לא קראת את המילים? אם לא קראת אין פלא שאת לא מבינה.. מדובר על רמזור. על אור ירוק ברמזור.. אבל שוב כמו שאמרתי, זאת מטאפורה..

88

את יודעת שזה באמת הכוונה שלהם? כאילו הם רשמו את זה איפהשהוא פעם, או שזה פירוש שלך? וכן, קראתי את המילים. הצעה מעולה.

Incubus Creep

New member
בדיוק מה שחשבתי היום

יש לי דווקא רעיון, לא פינה אבל גם משהו. אני אעלה יותר מאוחר:) נממ ואפשר גם באמת כל שבוע להעלות פינה עם איזה שיר של איקיובס ושכל אחד יכתוב את הפירוש שלו לשיר, מה שהוא חושב עליו וציון לשיר..

Anomally

New member
רעיון מגניב

בהזדמנות זו אני אתן לינק לאתר ממש טוב שאנשים רושמים פירושים לשירים שלהם (-:http://www.songmeanings.net/artist.php?aid=42

SnipeR3

New member
מי אמר שהפורום חייב להיות פעיל???

הפורום, כמו הלהקה, פעיל בגלים וטוב שכך. להמציא כל מיני משחקים ופינות רק כי להחיות אותו זה מלאכותי וילדותי.

noynav

New member
לא מוצא חן בעינייך?

זו לא בעיה שלנו. אם הפורום הזה לא יפעל, עוד יסגרו לנו אותו. ועובדה שאני לא היחידה שחושבת שהפורום הזה צריך להיות פעיל, ראית בעצמך. אם הפינות לא ילכו, אז ביג דיל, לא יהיו פינות. ילדותי? who cares? אני ילדה, ואם זה בנפש או בגיל. יום טוב שיהיה לך.

itzikch

New member
חזרתי עם מחשב חדש !! :)

יהיה לי זמן לעדכן חדשות בכיף !

itzikch

New member
יש לי רעיון ...

הוא לקוח מהפורום של אינקובוס מהאתר של enjoyincubus הם לקחו דיסק אחד לא משנה איזה וכול שבוע עשו סקר הצביעו על שיר שהם לא אוהבים אז שנשאר השיר הכי טוב בדיסק...

למעלה