טוב... חבר'ה...

• פותח הנושא Deore
  • פורסם בתאריך

Deore

New member
טוב... חבר'ה...

אתמול יצא לי במקרה להיות אצל חבר שלי כשלבשתי את החולצה שלי של לינקין... לחבר שלי יש מצלמהת אינטרנט וצילמנו את החולצה.

../images/Emo2.gif גמנייי רוצה ../images/Emo10.gif ../images/Emo105.gif

היא יאפההה
בעלת נוכחות
דרך הגב, איפה הוא השיג אותה

Deore

New member
ראשון לציון---> ליאונרדו--> הרצל 82

אבל יש לי עוד חולצה, והיא של ריאנימיישן. כשאני אלך איתה לחבר שלי אני אצלם אותה.

LOL בעלת נוכחות../images/Emo6.gif../images/Emo94.gif

באמת חולצה שווהההה
אלה צריך כבר ללכת לתומררררר

«Spider»

New member
יש חולצות לינקין פארק

(ועוד כמה להקות רוק) בשוק הכרמל ב40 ש"ח או 3 ב100 חולצות ממש יפות אבל לא מצאתי שם חולצה עם תמונה אמיתית של לינקין כולם עם קריקטורות וציורים

olly v

New member
וואי!

זאת בדיוק החולצה שיש לחברה שלי!!! היא קנתה אותה בתומר ב-89 ש"ח... חחח.....עולם קטן...

nataly g

New member
זה החולצה שלי!

יעני של החברה שיושבת לידי.... שקוראים לה נסטיה...

olly v

New member
נטלי!!!!!!

בסוף כן מצאת! למרות שזאת הייתה משימה מאוד קשה בשבילך....חחחח.... אם מנסים תמיד מצליחים! ראית את החולצה של נסטיושקה?.... כמו שאמרתי-עולם קטן.... עכשיו תצטרפי לפורום......ד"ש!

Deore

New member
כן... אמרו לי ש"תומר" יקרנים

89= 90 שקלים חדשים.

Deore

New member
חחח... למה מה הם עושים???

הם מיבאים זיופים מחו"ל... שלי זיוף מאיטליה!!! נו... מה אני אגיד... לפחות זה לא מסין או יפן, קוריאה, תיאלנד,הודו... ולך תדע מה עוד.. פיליפנים... או גרמניה... של בסטייל מארץ האופנה... ארץ המאפיות--> Italy (אני לא בטוח שאיטליה היא ארץ האופנה... יכול להיות זה צרפת?) קיצור החולצה שלי מאיטליה... והייתי מת שתהיה לי חולצה מקורית של לינקין.

Deore

New member
והזיופים...

הם מתמונות שהם בטח הורידו מהאינטרנט!!!!!!! למה מה? מה אתם חושבים? אבל זה העיקר יש לי חולצה (למרות שזה טיפה מבאס...) i'm waiting for the real thing.... i'm steel waiting... waiting... gone to bed... i'm tired of waiting...

למעלה