טוב חבר'ה...

טוב חבר'ה...

מי שכאן ורוצה לעזור. רעיונות לאיך להרים את הפורום הזה. חוץ מאשר שינוי שמו של הפורום,שכעת אני מנסה לעבוד על כך. אני רוצה שהוא ייקרא נרגילות וסיגריות !!! פעם אחת אמרתי למישהו שאני מנהל את פורום "מוציאים עשן" הוא שאל איזו משאית יש לי !!!!! אמרתי לו שיש לי משאית "טריפל תפוח".הוא לא הבין איזו משאית זו !!! הקיצר בקרוב פורום "נרגילות וסיגריות"
ומה אתם חושבים עוד שניתן לעשות חוץ מאשר זה ?!

אממ

לא עדיף לקרוא לפורום "עישון", או "מדברים על עשן" או משהו כזה? כי בכל זאת גם מדברים פה מידי פעם על מקטרות וסיגרים ודברים כאלו. בכל אופן, בקטע של הסיגריות אני לא יודע עד כמה אפשר לדון בזה... חוץ מדיון של איזה סיגריות כל אחד אוהב לעשן, אין פה הרבה על מה לדון... על נרגילות יש הרבה על מה לדבר אבל הפורום כבר חרש את כל הנושאים ככה שלא נשאר הרבה על מה לדבר... אולי אם יהיו אנשים חדשים אז תהיה יותר זרימה, יותר שאלות, הצעות, מתכונים ודברים כאלו. אולי גם איזו תחרות תהיה נחמדה... למשל אפשר לעשות תחרות על מתכונים לנרגילה. כל מי שישתתף יעלה רעיון מקורי לשילוב טבק עם שתיה ודברים כאלו... אבל לא משהו כמו "שימו טבק תפוח ומיץ תפוחים בכד ותהנו", אלא משהו יותר מפורט ויותר מקורי. בכל מקרה אני מקווה שהפורום יחזור לחיים

למעלה