טוב חבר'ה

romens

New member
טוב חבר'ה

המשחק שאני עוד עובד עליו עוד בתהליכים אז הינה שאלון שימשוך לכם את מזמן ( נלקח מפורום מניקה סקס) מה השעה? מה קורה? משעמם לך? מה עושה? מה אתה אוהב לעשות? מה התחביבים שלך? מה אתה שונא לעשות? מה אתה אוהב לעשות? מה אתה שונא בכללי? מה אתה אוהב בכללי? את מי אתה שונא? את מי אתה אוהב? מה הרגש האנושי המועדף עליך? מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? מה סוג המוזיקה שאתה שומע? איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? איזה אמנים אתה שונא? איזה אמנים אתה אוהב? אתה אוהב לחשוב? אתה מרבה לחשוב? האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? האם אתה לומד עדיין בבית ספר? אתה עובד? אתה אוהב את הפלאפון שלך? אתה מסתפק בו? האם היית מחליף אותו? מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? מה המקצוע האהוב עליך? מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? איזה בן אדם תהיה? מה המאכל האהוב עליך? מה המאכל השנוא עליך? האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? האם אתה נמצא הרבה במחשב? מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? האם יש לך טלוויזיה בבית? בחדר? איזה ערוצים אתה אוהב? איזה ערוצים את שונא? איזה תוכניות אתה אוהב? איזה תוכניות אתה שונא? האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? האם אתה אוהב לקרוא? איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) האם אתה קורא מהר? איזה ספר אתה קורא עכשיו? מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? האם אתה מאומץ? האם יש לך חוש הומור? האם אתה מבין בדיחות? האם אתה בדרן? האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? אנא ספר בדיחה: האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? מה אתה שונא באנשים? מה אתה אוהב באנשים? האם אתה מבין את היופי בעולם? אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? האם אתה מרבה ללכלך? האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? האם אתה מסודר? היית רוצה להיות פוליטיקאי? למה? האם אתה אוהב סרטים? איזה סוגים? האם אתה אוהב אומנות? האם אתה אוהב מוזיקה? האם אתה אוהב בעלי חיים? מה הבעל החיים האהוב עליך? והשנוא? האם אתה אוהב עצים וצמחייה? יש לך אמפי? איזה? יש לך אייפוד? של איזה חברות אתה מתלבש? נעליים? האם אתה שומר על גיזרה? האם היית קורא לעצמך שמן? רזה? בינוני? מה צבע עניך? אתה אוהב את הצבע? מה הצבע המועדף עליך? השנוא? האם אתה רווק? יש לך בת זוג? אתה מעשן? האם אתה מבין את הסיכון שבזה? יש לך חיית מחמד? מי המורה השנואה עליך? מי המורה האהובה עליך? האם אתה אוהב סמיילים? איזה במיוחד? האם אתה אוהב פרחים? האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? ההפך? ואתם עליהם כועסים? וההפך? איזה מזל אתם? קוראים הורוסקופים? מאמינים באסטרולוגיה? שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לומדים? בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? בני כמה? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: משקה מועדף: טעם גלידה מועדף: מה את/ה עושה כשמשעם לך? באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? היית מעורב פעם בתאונה? צבע אהוב: היום המועדף בשבוע: מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מעשן/ת? שותה משקאות חריפים? איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אוהב/ת את מדינת ישראל? כמה פעמים היית בכותל? ובירושלים? כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? עישנת פעם סמים? איזה סוג? יש רשיון? על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? יש פירסינג? איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? משעמם בחיים? איזה סוג מים הכי טעים? וסוג קולה? ותה? באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? מה המחשבות שלך? על מה את\ה חושב\ת עכשיו?

lile0

New member
אני אתחיל, נראה מתי אני אתייאש..

אני מקווה שכללי המשחק אומרים שצריך לענות ברצינות, אם לא-יצאתי סתומה
מה השעה? 21:54 מה קורה? הכל טוסט משעמם לך? לא מה עושה? עונה על שאלון באינטרנט מה אתה אוהב לעשות? מוזיקה, לישון מה התחביבים שלך? כנ"ל מה אתה שונא לעשות? לקום מוקדם בבוקר מה אתה אוהב לעשות? ראה 3 שורות למעלה מה אתה שונא בכללי? אנשים לחוצים מה אתה אוהב בכללי? פעם שלישית אותה שאלה! את מי אתה שונא? אף אחד את מי אתה אוהב? הרבה אנשים מה הרגש האנושי המועדף עליך? חוש הומור מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? לחץ מה סוג המוזיקה שאתה שומע? דויד ברוזה, נו מה איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? לא שונאת שום מוזיקה איזה אמנים אתה שונא? לא שונאת איזה אמנים אתה אוהב? שוב, שלוש שורות למעלה אתה אוהב לחשוב? תלוי על מה
אתה מרבה לחשוב? אני חושבת שלא האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? חשוב מאוד האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? ממש לא, אחת השאלות היותר מורכבות שעניתי עליה בחיי האם אתה לומד עדיין בבית ספר? לא אתה עובד? כן אתה אוהב את הפלאפון שלך? ממש לא אתה מסתפק בו? בינתיים האם היית מחליף אותו? בהחלט מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? שנאתי צרפתית ומתמטיקה מה המקצוע האהוב עליך? ביולוגיה (סליחה עומריקי) מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? עוד לא החלטתי איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? מקומטת איזה בן אדם תהיה? זקן מה המאכל האהוב עליך? שוקולד
מה המאכל השנוא עליך? כרוב האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? לא האם אתה נמצא הרבה במחשב? כן מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? כולל עבודה? אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? אל תגזים האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? כן איזה ערוצים אתה אוהב? ערוץ 2 וערוץ המשפחה איזה ערוצים את שונא? ערוצי ספורט למיניהם איזה תוכניות אתה אוהב? קומדיות בעיקר איזה תוכניות אתה שונא? 2 שורות למעלה האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כמעט האם אתה אוהב לקרוא? כבר לא! איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) הייתי קוראת רומנים בעיקר האם אתה קורא מהר? כן איזה ספר אתה קורא עכשיו? לא קוראת מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם אתה מאומץ? לא שידוע לי האם יש לך חוש הומור? לא שידוע לי האם אתה מבין בדיחות? אחרי שמסבירים לי האם אתה בדרן? 2 שורות למעלה האם אתה אחד המצחיקים שבחברה?לא אנא ספר בדיחה: אני אף פעם לא זוכרת בדיחות האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? פורום דויד ברוזה מה אתה שונא באנשים? כבר ענינו על זה! מה אתה אוהב באנשים? גם על זה! האם אתה מבין את היופי בעולם? לא אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? תלוי איפה האם אתה מרבה ללכלך? ללכלך על אנשים או ללכלך את הסביבה? האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? בעולם הקרוב אלי האם אתה מסודר? לא תמיד היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא למה? ככה האם אתה אוהב סרטים? לא איזה סוגים? לא האם אתה אוהב אומנות? לא האם אתה אוהב מוזיקה? רק דויד האם אתה אוהב בעלי חיים? תלוי איזה מה הבעל החיים האהוב עליך? כל בע"ח יפה והשנוא? כל בע"ח מכוער האם אתה אוהב עצים וצמחייה? כן יש לך אמפי? יש מקולקל איזה? MP3 יש לך אייפוד? מה זה?? של איזה חברות אתה מתלבש? מה שבא נעליים? כנ"ל האם אתה שומר על גיזרה? בין הארוחות האם היית קורא לעצמך שמן? אמממ, לא יודעת רזה? לא בינוני? בינגו מה צבע עניך? חום אתה אוהב את הצבע? פסדר מה הצבע המועדף עליך? ורוד או סגול,לא החלטתי עדיין השנוא? ברונז ושמפניה(זה צבעים שרק הספרים מכירים) האם אתה רווק? כן יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? לא יש לך חיית מחמד? קרן נחשבת? מי המורה השנואה עליך? מה, אתה רוצה שמות? מי המורה האהובה עליך? כנ"ל האם אתה אוהב סמיילים?
איזה במיוחד?
האם אתה אוהב פרחים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? בטח שחשוב!(מי ביקש שטחיות ולא קיבל?) איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? לא מעוניינת בבת זוג האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? התייאשו ממזמן ההפך? מה? ואתם עליהם כועסים? לא, התייאשנו ממזמן וההפך? מה?? איזה מזל אתם?אריה קוראים הורוסקופים? כשמשעמם מאמינים באסטרולוגיה? כשהיא חוזה טוב שיר אהוב: של דויד או בכללי? זמר/ זמרת/ להקה אהובה: נו באמת! לומדים? כבר לא
בבי"ס? לא איזה כתה?לא באוניברסיטה?לא איזה מקצוע?לא במה עובדים? אנליטיקאית בטבע (יותר משעמם ממה שזה נשמע) כמה אחים יש לכם? 3 בני כמה? כל מיני דבר שעשיתם ואתם גאים בו: שאני כמעט בסוף של השאלון ועוד לא התייאשתי דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:שאני כמעט בסוף של השאלון ועוד לא התייאשתי ספורט מועדף: ספינינג משקה מועדף: נס קפה טעם גלידה מועדף: וניל מה את/ה עושה כשמשעמם לך? עונה על שאלונים שבטח אף אחד לא יקרא את התשובות באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? תלוי מתי אני קמה היית מעורב פעם בתאונה?
צבע אהוב: מה יהיה?? היום המועדף בשבוע: שישי! מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? קשה להפתיע אותי מה משמח אותך? מי באמת קורא את השורה הזאת? מה מעציב אותך? ואת זאת?? מה מכעיס אותך?ענינו גם על זה, לא? מה מרגיע אותך? שיעור ספינינג עצבני מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?לא מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים? כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אותך רונן, שהשקעת כ"כ בניסיון להעיר את הפורום אוהב/ת את מדינת ישראל?כן כמה פעמים היית בכותל?די הרבה, אבל אני ירושלמית.. ובירושלים? בערך 20 שנה מחיי כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כשצריך עישנת פעם סמים?רונן, מה זה המילים האלה?? איזה סוג?
יש רשיון? כן על איזה טסט עברת? לא מגלה אוהבים לשחק? לא איזה סוג משחקים?לא שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: לא יודעת, נראה לי שירושלים, הגזמתי? עיר אהובה בארץ: ירושלים ארץ שנואה בעולם: אירן/לבנון אוהבים את החורף? ממש ממש לא!! יש פירסינג? היה איפה? בגבה מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? תלוי איך אתה מגדיר פריק משעמם בחיים? בגדול לא איזה סוג מים הכי טעים? מים מהולים בסוכר, חלב ונס קפה וסוג קולה? לא אוהבת קולה ותה? אין לי העדפה באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? 21:54 מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? 22:00 גג האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא, היה לי כיף מה המחשבות שלך? על מה את\ה חושב\ת עכשיו? שרונן, אין מה לעשות, אתה חמווווד על זה שאני צריכה לקום מחר בשש, ואני יושבת פה שעות ועונה על שאלונים טוב, אם מישהו באמת קרא את כל השאלון-כל הכבוד!

handlessman

New member
פיייה איזה חפירה!

נהייה פה כבר בור קידוח... טוב אני אנסה... מה השעה? 23:25 (כתבתי את זה בסוף השאלון) מה קורה? הכל טוב אח שלו משעמם לך? למה נראה לך שאני עונה על זה? מה עושה? עונה על זה... כאילו דה?!? מה אתה אוהב לעשות? לנגן, לשחק במחשב, לאכול, לישון מה התחביבים שלך? זה לא אותו דבר? מה אתה שונא לעשות? מה שהוא לא מה שאמרתי מה אתה אוהב לעשות? ????????? מה אתה שונא בכללי? שאלונים מה אתה אוהב בכללי? כרגע, כל מה שהוא לא שאלונים את מי אתה שונא? אותך את מי אתה אוהב? אותי מה הרגש האנושי המועדף עליך? מממממ... מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? מממממממממ... מה סוג המוזיקה שאתה שומע? רוק, מטאל, ג'אז, ישראלי... איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית וראפ איזה אמנים אתה שונא? ברי סחרוף איזה אמנים אתה אוהב? דויד ברוזה, אביב גפן, Blackfield, System of a down ועוד מלא... אתה אוהב לחשוב? כשיש זמן בין משימה למשימה אתה מרבה לחשוב? אם אין הרבה משימות האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? טוב ילדים חמודים, בואו תגידו לי כמה פעמים חוזר השורש ח.ש.ב במשפט האחרון האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? תן לחשוב... האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כע... אה והתשובה לשאלה הקודמת - כאילו דהההה?!!??!?!?!? אתה עובד? כע, לקחת את השכנים התאומים הרוסים שלי לגן בחלק מהבקרים בשביל 15 ש"ח לכל פעם נחשב עבודה? אתה אוהב את הפלאפון שלך? לא רק, אפילו כבר עשינו את זה... אתה מסתפק בו? מסתפק או מספק? כי אם מספק, אז התשובה היא לא, הוא גומר מהר. האם היית מחליף אותו? כע מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? היסטוריה ותולדות המוזיקה מה המקצוע האהוב עליך? הרכבים מחשבים מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? מממ מוזיקאי? איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? כמו התחת של מיטלוף... מאיפה לי?! איזה בן אדם תהיה? אחלה בנאדם מה המאכל האהוב עליך? כל מיני... לזניה, בורקס, שניצל... מה המאכל השנוא עליך? כל מה שיש בו שמיר האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? לשמיעה או לצריבה? טוב בכל מקרה שניהם זה כן האם אתה נמצא הרבה במחשב? כע מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? שעתיים - 3 (כולל כל הצרכים) אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? 18 או משו האם יש לך טלוויזיה בבית? כע... בקרוב אנחנו מתקדמים ל-32 אינץ' כן כן! ואפילו יהיה לנו DVD! בחדר? לא איזה ערוצים אתה אוהב? כמה כבר יש לי, חינוכית 1 וערוץ 2??? כל היום ככה פרפר נחמד, דחקות... איזה ערוצים את שונא? כנ"ל איזה תוכניות אתה אוהב? מה שיש, רואה איזה תוכניות אתה שונא? מה שאין האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לפחות קצת האם אתה אוהב לקרוא? כע איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) בעיקר מתח האם אתה קורא מהר? ככה ככה איזה ספר אתה קורא עכשיו? צופן דה וינצ'י מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים, 5.1 + סאבוופר, להרעיש ת'בית האם אתה מאומץ? כע, בטח... (למי שלא מבין ציניות - לא) האם יש לך חוש הומור? תסתכל על מה שכתבתי עד עכשיו ותחליט בעצמך האם אתה מבין בדיחות? כע האם אתה בדרן? אין הנחתום מעיד על עיסתו האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? כנ"ל אנא ספר בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך פוף שניצל! חעחעחעחעחע האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? בכמה פורומים, כע... באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? אתרי מוזיקה, משחקים, פורומים... מה אתה שונא באנשים? כשהם קרציות מה אתה אוהב באנשים? כשהם עושים מה שאני רוצה (חעחע) האם אתה מבין את היופי בעולם? כן אני יודע איך אני נראה חבוב אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? תלוי איפה האם אתה מרבה ללכלך? רק בבצפר האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כע, רק על הבצפר לא אכפת לי האם אתה מסודר? מאוד היית רוצה להיות פוליטיקאי? לאא... למה? ככה האם אתה אוהב סרטים? כע איזה סוגים? מתח, הרפתקאות, קומדיה האם אתה אוהב אומנות? מוזיקה האם אתה אוהב מוזיקה? כע האם אתה אוהב בעלי חיים? כע מה הבעל החיים האהוב עליך? אוגר, כי זה מה שיש לי ואותו אני מכיר הכי טוב והשנוא? אוגר האם אתה אוהב עצים וצמחייה? כע, בלעדיהם לא היה לנו אוויר כי הם עושים פוטוסינתזה!!! יש לך אמפי? כע, מקולקל איזה? השחור הפושט יש לך אייפוד? לא, אבל בתכנון... של איזה חברות אתה מתלבש? מה שיש נעליים? לא זוכר, אין לי כוח להסתכל, נראה משהו עם cat האם אתה שומר על גיזרה? לא שומר, אבל גם לא צריך... האם היית קורא לעצמך שמן? אני בחיים לא אשמין חבוב, יש לי חילוף חומרים מהיר רזה? כע בינוני? לא מה צבע עניך? כחול אתה אוהב את הצבע? כע הצבע שאני אוהב מה הצבע המועדף עליך? זה השנוא? ירוק-בקבוק האם אתה רווק? כע יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? כע האם אתה מבין את הסיכון שבזה? לא כבד, פה ושם איזו נרגילה... אין סיכון גדול יש לך חיית מחמד? כע, כבר דיברנו על אוסקר (זה האוגר) מי המורה השנואה עליך? דליה מי המורה האהובה עליך? אין כזה דבר האם אתה אוהב סמיילים? אף פעם לא חשבתי על זה... איזה במיוחד? בבעעעעע האם אתה אוהב פרחים? גם עוד צמח... האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? במידה מסוימת, כן איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? אוקי עד כמה אפשר להיפתח בפומבי האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? כע, אמא, פעם בחודש... וגם אבא ההפך? כל שאר הימים ואתם עליהם כועסים? אין כזה דבר ריב חד צדדי וההפך? כל שאר הימים... איזה מזל אתם? טלה קוראים הורוסקופים? כבר לא מאמינים באסטרולוגיה? קצת שיר אהוב: Once של Blackfield זמר/ זמרת/ להקה אהובה: Blackfield לומדים? לא כבר הייתה שאלה דומה? זה כן בבי"ס? בן צבי איזה כתה? י' באוניברסיטה? לא... איזה מקצוע? X במה עובדים? כבר שאלו! נו זה עם התאומים הרוסים כמה אחים יש לכם? 2 אחיות בני כמה? 8 ו-13 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:שום דבר, אני מתבייש בעצמי... (שוב פעם תזכורת, לאלה שלא מבינים ציניות...) דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: כשהייתי קטן יותר, זרקתי חרא מהגג של הבית אבות וזה כמעט פגע בזקנה אחת ספורט מועדף: טיפוס, כדורעף משקה מועדף: קפה חזק טעם גלידה מועדף: בננה או כל המיקסים המוזרים האלה שיש איפה שמוכרים גלידה במקום מה את/ה עושה כשמשעם לך? למשל לענות על שאלונים, אבל או לישון או לשמוע מוזיקה, לנגן... באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? יום רגיל 12, חופשים - משתנה... בין 2 עד God knows when היית מעורב פעם בתאונה? תאונת אופניים נחשב? צבע אהוב: שאלתם כברררר!!!!! כחול היום המועדף בשבוע: רביעי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא עולה לי עכשיו... מה משמח אותך? אוכל, מוזיקה מה מעציב אותך? ביסלי, בעיקר מבאס אותי... מה מכעיס אותך? כשאנשים מתנהגים כמו ילדים קטנים מה מרגיע אותך? מוזיקה שאני אוהב מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת? שאלתם!!!! זהו לא חוזר על התשובה שותה משקאות חריפים? פעם ב... לא הכל נכנס...

handlessman

New member
המשך, לא הכל נכנס...

איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אין מישהו מיוחד... אוהב/ת את מדינת ישראל? מן הסתם כמה פעמים היית בכותל? אממ נראה לי 4 ובירושלים? יותר, לא סופר... כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? יש הרבה רופאים... עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? X יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? X אוהבים לשחק? כע איזה סוג משחקים? מחשב - פעולה מגוף שלישי, משחקי רשת שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: הייתה לי ילדות עשוקה אז אף לא הייתי בחו"ל, אז שיהיה אילת עיר אהובה בארץ: אילת... ארץ שנואה בעולם: X, הסיבה נמצאת שתי שורות למעלה... אוהבים את החורף? איכשהו יש פירסינג? לא איפה? X מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? נהה... משעמם בחיים? לפעמים איזה סוג מים הכי טעים? ?!?!?!?!?!?!??!!??! וסוג קולה? קוקה ותה? מה שיש באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? סעמק כבר חצי שעה יושב על הזין הזה מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? אני רואה שהוא עומד להיגמר... האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? כןןןן!!!!!!!!!! מה המחשבות שלך? שבא לי להרוג אותך על מה את\ה חושב\ת עכשיו? די לחזור על דברים סעמק איתך!! לא מאמין אני אשכרה עניתי על הכל... פייה אני בנאדם משועמם... לאיזה תרבות רעה יצאתי!!!

romens

New member
חחח מוצע לכל אחד לוקח עשרים דקות

לעשות ת השאלון הזה.... אז ככה מה השעה? 23:02 מה קורה? יכול ליהיות יותר טוסט משעמם לך? אממ. מסתבר מה עושה? מפנה זמן לעשות את השאלון הזה מה אתה אוהב לעשות? לישון,לנגן,לאכול, מה התחביבים שלך? לנגן , טניס, להציץ בולי מה אתה שונא לעשות? לקום לבית ספר מה אתה אוהב לעשות? לא לקום לבית ספר מה אתה שונא בכללי? בית ספר מה אתה אוהב בכללי? הכל חוץ מבית ספר את מי אתה שונא? אותי שהבאתי את השאלון הזה לפה=] את מי אתה אוהב? גם אותי =] מה הרגש האנושי המועדף עליך? הומור מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? צומי מה סוג המוזיקה שאתה שומע? הכל מהכל חוץממזרחי (לא כולל אייל גולן הוא מלך!) איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מסתבר מזרחי איזה אמנים אתה שונא? סינגריה שדוחפים חרוזים לא קשורים איזה אמנים אתה אוהב? דויד, הדובנים, מוניקה, ורבי וטובים אתה אוהב לחשוב? כל עוד זה לא על בית ספר , כן למה לא אתה מרבה לחשוב? כן במיוחד בבית ספר האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? לא האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? יש מצב האם אתה לומד עדיין בבית ספר? מסתבר.... אתה עובד? על אנשים אתה אוהב את הפלאפון שלך? ברור , אני והוא עושים בנג'י יחדיו אתה מסתפק בו? ברור , כל עוד יש בו סנייק אז , ב-ר-ו-ר האם היית מחליף אותו? תלו , אם באחר יש גם סנייק מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? היסטוריה המורה נאצית ( חח הבנתם את האירוניה?) סתם תנך אני לא אוהב מה המקצוע האהוב עליך? ספרות מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? שאני אהיה אני רוצה ליהיות רופא, או מנקה רחובות... איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? חתיך על איזה בן אדם תהיה? אותו הדבר רק מבוגר בעשר שנים מה המאכל האהוב עליך? אמ.... א יודע מה המאכל השנוא עליך? ברור ש... לא יודע... האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? אמ... אפשר לומר האם אתה נמצא הרבה במחשב? אמ... תגדירו הרבה מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? 4 שעות אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? לא הבנתי... האם יש לך טלוויזיה בבית? כן ( 43 אינץ יאא מאן) בחדר? יאפ איזה ערוצים אתה אוהב? כל ערוץ במיוחד ערוץ 9 של הרוסים=] כי אני א מבי אף מילה אז אני יוצר תסריט חדש איזה ערוצים את שונא? בערוץ שמראה מה יש בטלוויזה, הוא לא משתנ הרבה איזה תוכניות אתה אוהב? ארתור, הפגמות איזה תוכניות אתה שונא? סאקורה וכל האמינה היפנית הזאת האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כן לפני שאני הולך לישון ( מה שהיית צריך לעשות ממזמן) האם אתה אוהב לקרוא? לא, לאסיימתי אף ספר בחיים שלי חוץ מספר שהיה בו 20 עמודים ,אה כן קראתי את כל!! הספרים ש רון עכברון איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) - אני מרגיש לא משכיל האם אתה קורא מהר? ברור, אני מסיים ספר בשעתיים, אבל לא מבין מילה איזה ספר אתה קורא עכשיו? חוכמת בייגלה (כבר שלוש שנים ואני בעמד 36) מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? אין לי בעיה האם אתה מאומץ? כן אני ובולי הגענו לפני כמה שנים... האם יש לך חוש הומור? לא.. האם אתה מבין בדיחות? כן האם אתה בדרן? לא האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? כן אנא ספר בדיחה: לא, חח סתם אמ.... ו ניראה יש אחד הלך וקנה 10 בקבוקי שפנייה (רק מישהואחד יביןפה את זה וזה אוהד) האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? מסתבר באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? איזה שאלות הבאתם י , ה זה מי הטמבל ששם אותם לעזאזל מה אתה שונא באנשים? צביעות מה אתה אוהב באנשים? נחמדות האם אתה מבין את היופי בעולם? כן, למרות שהוא יותר יפה בעיניים עצומות.... אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? לפח האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? ברור האם אתה מסודר? לא היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא למה? כי אחרי יומיים יגידו שאני אנס! האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? כאלו שבחינם=] האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כן האם אתה אוהב בעלי חיים? כן מה הבעל החיים האהוב עליך? בולינקה והשנוא? קוריצה האם אתה אוהב עצים וצמחייה? לא יודע , פעם ניסיתי לתקשר יתם הם לא הראו ממש חיבה... יש לך אמפי? בן יש לי אמפי תאטרון בבית ספר, וגם נגן איזה? MP3, וMP4 יש לך אייפוד? למ יש כסף? של איזה חברות אתה מתלבש? כ מי שבא ברוך הבא נעליים? בעיקר אדידס האם אתה שומר על גיזרה? על הגזרה הגבוהה , ברדוגו אדבר איתך אחוריי-זה קבל ! האם היית קורא לעצמך שמן? מלא במקומות הלא נכונים רזה? באצב השמאלית מה צבע עניך? בז', חח כחול/ירוק/אפור עם אבנים.... אתה אוהב את הצבע? קודם כל שאני אהיה סגור על איזה צבע זה ואז אני אענה מה הצבע המועדף עליך? בז השנוא? בז' האם אתה רווק? לנשוי +24 ילדים יש לך בת זוג? לא=] האם אתה מבין את הסיכון שבזה? ברור יש לך חיית מחמד? בולינקה לשלטון מי המורה השנואה עליך? דליה הנאצית מי המורה האהובה עליך? שבטאי הצפרדע האם אתה אוהב סמיילים? מחבב איזה במיוחד? נו באמת..... האם אתה אוהב פרחים? מסתפט האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? לא חשוב היופי חשוב האופי ( איזה קיטש' חח ברור שיופי אבל גם אופי+]) איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? אגם רוטברג האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא סגור על זה ההפך? אני חושב ואתם עליהם כועסים? ברור וההפך? די! איזה מזל אתם?סרטן לשלטון קוראים הורוסקופים?רק שמשהו אחד קורא מאמינים באסטרולוגיה?לא שיר אהוב: בליבך זמר/ זמרת/ להקה אהובה:דויד/ הדורבנים לומדים?כן בבי"ס?מטרו ווסט איזה כתה?יא כמה אחים יש לכם?2 בני כמה?24 ו26 אני חושב דבר שעשיתם ואתם גאים בו: אמ.... לא יודע דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: נכנסתי לים עם הפלא'=] ספורט מועדף:טניס משקה מועדף:קולה טעם גלידה מועדף:וניל מה את/ה עושה כשמשעם לך?יוצא לסיבוב באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?12 היית מעורב פעם בתאונה?כן.... עם מכונית ועוד כמה וכמה דברים =] צבע אהוב: אני חושב שזה כבר יה היום המועדף בשבוע: שבת,( בבוקר יום יפה) מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?שקיבלתי 90 בהיסטוריה למרות שתפסו אותי עם שליפ מה משמח אותך?שירים, אנשים, בולי מה מעציב אותך?סופים ש סרטים/סדרות/ מה מכעיס אותך?חוסר צדק מה מרגיע אותך?מיטה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? כרגע לא מעשן/ת? לא! כמה פעמים אני צריך להגיד לכם אני לא מעשן! שותה משקאות חריפים?לא אהב אלכוהול איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?אמ.. לא יודע לא חשבתיע ל זה אוהב/ת את מדינת ישראל?כן כמה פעמים היית בכותל?3 ובירושלים?4 כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?חחח הרבה מאוד עישנת פעם סמים? כן וע היום אני בקרחנות איזה סוג? דבק מגע יש רשיון?עודמט , עוד מעט על איזה טסט עברת?ראשון בעזרת המיקו אוהבים לשחק?כן איזה סוג משחקים?כ דבר שאפשר לרמות בו חחח סת שש בש או שחמט?שש בש דמקה או שחמט? דמקה לא יודע שחמט עיר אהובה בעולם: אממ. לא ודע עיר אהובה בארץ:אמ.... לא יודע ארץ שנואה בעולם:גרמניה אוהבים את החורף? תלוי עם יש שמיכת חמה אז כן למה לא יש פירסינג?לא איפה? עניין מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא משעמם בחיים?מסתבר שכן אם אני עושה א זה איזה סוג מים הכי טעים?מי עדן או נביעות לא גור על זה, אה כן נביעות=] וסוג קולה?קוקה ותה?לא והב באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון?23:02 מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר?מחר= האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא כי אני פירסמתי את זה מה המחשבות שלך? וואי מה היתי עשוה עשיו עם 217 מיליון דולר=] על מה את\ה חושב\ת עכשיו? וואי , איך בא לי 217 מיליון דולר

glitter8

New member
צריך לעשות משהו דחוף!!

העניינים פה הולכים ומדרדרים, אפילו לילך ענתה על השאלון..(אהבתי...קרן חיית המחמד שלך?...
) אני אענה רק על השאלה החשובה ביותר- כמה פעמים הייתי בכותל- גם כירושלמית- לא זוכרת, לפחות 20 או 30 או הרבה יותר פעמים (בילדותי כל שבת) אבל אם כבר בחפירות עסקינן- הפעם האחרונה שלי בכותל היתה המרגשת מכולן. היא היתה בבוקרו של ה-11 באוקטובר האחרון, כן, מיד לאחר ההופעה במצדה, נסעתי עם שרית, שתינו הלומות התרגשות מההופעה, ועייפות למדי, על פי רעיון מבריק שלה, היישר אל הכותל.זה היה מאד מרגש, אחרי שרואים את "אלוהים" במצדה, לבוא ולהתפלל אליו בכותל. שרית היתה זה עתה לאחר אירוסיה הטריים לבחיר ליבה, ואני כרגיל, ברווקותי המזהרת, קרבנו לכותל להחליף כמה מילים עם הקדוש ברוך הוא. לא יודעת מה אמרה לו שרית, אבל השיחה שלי עם הוד רוממותו הסתימה בבכי חסר מעצורים. שלאחריו תחושת הקלה והתחזקות. לפחות לגבי החלק של החזרת החיילים החטופים, הקב"ה טרם נענה לתפילתי. חזרנו הביתה עייפות אך מאושרות. בהחלט חוויה מומלצת. גם הכותל, ולא פחות, ההופעה
לילה טוב לכולם.

sarita4

New member
אכן היה מרגש מאוד

את בקשתי הקדוש ברוך הוא מלא ובגדול

sarita4

New member
o.k

מה השעה? 22:35 מה קורה? כמו שנאמר הכל טוסט משעמם לך? אם אני עושה את השאלון הזה אז יתכן שכן מה עושה? שאלון שהתולעת החליט לשים כאן מה אתה אוהב לעשות? ללכת להופעות של דיויד מה התחביבים שלך? אינטרנט מה אתה שונא לעשות? דברים שחייבים לעשות שלא בא לעשות מה אתה אוהב לעשות? לטייל מה אתה שונא בכללי? נודניקים מה אתה אוהב בכללי? אהה הרבה את מי אתה שונא? איזה מישהי מהעבר הרחוק אבל זה לא רלוונטי את מי אתה אוהב? את בעלי לעתיד והמשפחה שלי מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? חוצפה מה סוג המוזיקה שאתה שומע? דיויד כאילו דה איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? בכינים איזה אמנים אתה שונא? רוני סופר סטאר איזה אמנים אתה אוהב? הישנים והטובים אתה אוהב לחשוב? חופשה באי טרופי אתה מרבה לחשוב? בדרך כלל האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? אני חושבת שחשוב לחשוב האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? בהחלט האם אתה לומד עדיין בבית ספר? לא אבל באוניברסיטה כן אתה עובד? מן הסתם אתה אוהב את הפלאפון שלך? כן אתה מסתפק בו? בהחלט האם היית מחליף אותו? לא מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? בנתיים אין מה המקצוע האהוב עליך? אין מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? להיות מנהלת של חברה גדולה או בעלת עסק איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? כמו היום איזה בן אדם תהיה? כמו היום מה המאכל האהוב עליך? אורז אדום וקובה מה המאכל השנוא עליך? בשר האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? בערך האם אתה נמצא הרבה במחשב? כן מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? 10 שעות אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? שאלה לא קשורה האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? בהחלט איזה ערוצים אתה אוהב? 2, 10, הולמרק איזה ערוצים את שונא? ספורט איזה תוכניות אתה אוהב? כל מני אין לי כוח לפרט איזה תוכניות אתה שונא? שאין בהם עניין האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כן האם אתה אוהב לקרוא? כן איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) רוחניים האם אתה קורא מהר? תלוי מה איזה ספר אתה קורא עכשיו? כרגע כלום מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? תלוי מתי האם אתה מאומץ? מה נראה לכם? ברור שלא האם יש לך חוש הומור? די האם אתה מבין בדיחות? כן האם אתה בדרן? לא ממש האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? לא נראה לי אנא ספר בדיחה: עזבו לא צריך האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? אוי נו באמת מה אתה שונא באנשים? לא מה אתה אוהב באנשים? מן הסתם האם אתה מבין את היופי בעולם? כן אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? לא האם אתה מרבה ללכלך? אויש איזה שאלה מעצבנת האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן בעיקר בממשל האם אתה מסודר? כן היית רוצה להיות פוליטיקאי? ממש לא למה? ככה האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? הכל האם אתה אוהב אומנות? די נו האם אתה אוהב מוזיקה? כאילו דה האם אתה אוהב בעלי חיים? ככה מה הבעל החיים האהוב עליך? סוס והשנוא? ג'ק האם אתה אוהב עצים וצמחייה? כן יש לך אמפי? כן איזה? מאיפה לי יש לך אייפוד? לא של איזה חברות אתה מתלבש? מה שאין בהם פוזה נעליים? נייק האם אתה שומר על גיזרה? משתדלת האם היית קורא לעצמך שמן? לא רזה? לא בינוני? כן מה צבע עניך? חום אתה אוהב את הצבע? סגול מה הצבע המועדף עליך? סגול השנוא? צהוב האם אתה רווק? לא יש לך בת זוג? כאילו דה אתה מעשן? לצערי האם אתה מבין את הסיכון שבזה? בהחלט יש לך חיית מחמד? כן מי המורה השנואה עליך? מורה שלא יודע ללמד מי המורה האהובה עליך? " שיודע " האם אתה אוהב סמיילים? כן איזה במיוחד? אההההההההה האם אתה אוהב פרחים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? נכון איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? אהההההההההה האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? די נו ואתם עליהם כועסים? לא וההפך? אוי נו איזה מזל אתם? בתולה קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה? יש בזה משהו שיר אהוב: לא מצליחה לבחור זמר/ זמרת/ להקה אהובה: דיויד ברוזה כאילו דה לומדים? כן בבי"ס? או"פ איזה כתה? טיפולית באוניברסיטה? כן איזה מקצוע? ניהול במה עובדים? דפי זהב כמה אחים יש לכם? 3 בני כמה? דחיל רבק דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הרבה דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: לא זכור לי ספורט מועדף: אין דבר כזה משקה מועדף: מיץ טעם גלידה מועדף: הכל מה את/ה עושה כשמשעם לך? שאלון מטופש באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 1:00 היית מעורב פעם בתאונה? כן צבע אהוב: היה כבר היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מסיבת הפתעה ביומולדת מה משמח אותך? שלאחרים טוב מה מעציב אותך? כעב של אחרים מה מכעיס אותך? טיפשות מה מרגיע אותך? חיבוק מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת?היה שותה משקאות חריפים?כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אמא אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? הרבה לא זכור ובירושלים? גם כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? משתדלת שלא עישנת פעם סמים? ממש לא יש רשיון? בהחלט על איזה טסט עברת? ראשון אוהבים את החורף? לא יש פירסינג?לא באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? התשובה בהתחלה מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? לא חשבתי שהוא יגמר אי פעם האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? ממש לא מה המחשבות שלך?שאלה מטומטמת על מה את\ה חושב\ת עכשיו? התשובה בשאלה למעלה

YulaShpil

New member
הנה התשובות שלי

מה השעה? תסתכלו פה
מה קורה? אני קורא! משעמם לך? לא מה עושה? עוגת שוקולד לשבת וליום המשפחה מה אתה אוהב לעשות? לנוח מה התחביבים שלך? לא זוכרת, מזמן לא עשיתי משהו חוץ מעבודה... מה אתה שונא לעשות? לנקות את הבית מה אתה אוהב לעשות? חסוי מה אתה שונא בכללי? "
לא אוהבת שמשנים לי את השם, לא אוהבת גם את בנו של השכן..." מה אתה אוהב בכללי? "
אני אוהב שוקולד..." את מי אתה שונא? לא נכנסת לזה את מי אתה אוהב? תפתחו רשימה... בראש י', כמובן, האיש שאיתי
מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? קנאה מה סוג המוזיקה שאתה שומע? ישראלית ישנה, בעיקר, ובד"כ רוק איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית ושחורה איזה אמנים אתה שונא? את השירה של אביב גפן איזה אמנים אתה אוהב? חפשו בשם הפורום הזה. ואחריו הרשימה ארוכה גם היא... אתה אוהב לחשוב? אני חושבת... אתה מרבה לחשוב? אני חושבת... האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? אני חושבת... האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? אני חושבת... האם אתה לומד עדיין בבית ספר? אוניברסיטה נחשב?
אתה עובד? כן אתה אוהב את הפלאפון שלך? אני מניחה שכן אתה מסתפק בו? כן האם היית מחליף אותו? לא מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? לא רלוונטי מה המקצוע האהוב עליך? לא רלוונטי מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? לא בטוחה שבמה שאני עובדת (תכנות) אני רוצה לעבוד עד סוף ימי איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? אותו דבר, בע"ה איזה בן אדם תהיה? אני מה המאכל האהוב עליך? שוקולד מה המאכל השנוא עליך? דגים וכל חיה שהוציאו מהמים... האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? כן: דיסק קשיח, USB card, SD card... האם אתה נמצא הרבה במחשב? לצערי מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? 9 שעות עבודה + עוד אי אלו זמני לימודים אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? --- האם יש לך טלוויזיה בבית? לא בחדר? לא איזה ערוצים אתה אוהב? ערוץ 2, BBC Prime וערוץ 8 (כבלים), כשיוצא לי לראות איזה ערוצים את שונא? ספורט 5 איזה תוכניות אתה אוהב? בידור ו-life style איזה תוכניות אתה שונא? משחקי כדורגל האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לא האם אתה אוהב לקרוא? כן איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) מתח האם אתה קורא מהר? בעברית כן, באנגלית לא כ"כ איזה ספר אתה קורא עכשיו? יש לי כמה ספרים באמצע בהמתנה לסיום הלימודים...
מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם אתה מאומץ? נראה לכם? האם יש לך חוש הומור? כן האם אתה מבין בדיחות? כן האם אתה בדרן? לא ממש האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? ר' תשובה קודמת אנא ספר בדיחה: ואם ביום שישי לא בא לי? האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן, מן הסתם באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? ynet, מן הסתם, תפוז, וואלה ועוד מה אתה שונא באנשים? אגואיסטיות מה אתה אוהב באנשים? הבנה האם אתה מבין את היופי בעולם? כן אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? לא
האם אתה מרבה ללכלך? לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן
האם אתה מסודר? בערך, אבל יש מקום לשיפור היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא! למה? לא מתעסקת בפוליטיקה האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? קומדיות וסרטי מתח האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כן האם אתה אוהב בעלי חיים? כן! מה הבעל החיים האהוב עליך? חתולים והשנוא? ג'וקים, באגים (והמבין יבין...), וחרקים קטנים (למעט פרת משה רבנו
) האם אתה אוהב עצים וצמחייה? כן יש לך אמפי? כן איזה? כזה שמנגן יש לך אייפוד? לא של איזה חברות אתה מתלבש? מה שיש לי בארון נעליים? כנ"ל האם אתה שומר על גיזרה? מנסה האם היית קורא לעצמך שמן? לא רזה? לא בינוני? כן מה צבע עניך? אפור אתה אוהב את הצבע? כן מה הצבע המועדף עליך? כחול השנוא? אין כזה האם אתה רווק? עוד מעט לא
יש לך בת זוג? לא. יש לי בן זוג...
אתה מעשן? לא!!!
האם אתה מבין את הסיכון שבזה? ברור! לכן אני לא מעשנת. יש לך חיית מחמד? כן. רואים אותו במסנג'ר
(הממ... אפילו דומה לו קצת) מי המורה השנואה עליך? רחוק לי מדי כדי לזכור מי המורה האהובה עליך? רחוק לי מדי כדי לזכור (מי המציא את המשפט: מורה טוב, מורה לחיים?!?) האם אתה אוהב סמיילים? כן איזה במיוחד? את זה:
האם אתה אוהב פרחים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? עצוב להודות שזה כן קצת משפיע... איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? אין לי, כבר סגרנו את זה... האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? כבר לא ההפך? כנ"ל (הפלא שבלעזוב את הבית) ואתם עליהם כועסים? השאלה הזו נשאלה כבר וההפך? כנ"ל איזה מזל אתם? שור קוראים הורוסקופים? לעתים רחוקות מאוד מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: הרשימה ארוכה מדי. אולי פעם אחזור לזה זמר/ זמרת/ להקה אהובה: ר' תשובה למעלה, על אמנים אהובים... לומדים? כן, לצערי בבי"ס? לא איזה כתה? לא רלוונטי באוניברסיטה? כן איזה מקצוע? מדמ"ח וניהול במה עובדים? תכנות (מחשבים) כמה אחים יש לכם? 1 בני כמה? 34.5 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: עומדים להתחתן דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: לא יכולה לחשוב כרגע ספורט מועדף: שחיה משקה מועדף: מיץ תפוזים טרי טעם גלידה מועדף: וניל פצפוצים מה את/ה עושה כשמשעמם לך? נרדמת... באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ? חצות-אחת בלילה היית מעורב פעם בתאונה? כן, שלא באשמתי צבע אהוב: כחול היום המועדף בשבוע: חמישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? כשי' לפני כמה שנים הפתיע עם ארוחה רומנטית ליום האהבה (ט"ו באב), כשבכלל חשבתי שהוא מאוד רחוק... מה משמח אותך? חדשות טובות מה מעציב אותך? כשעוזבים אותי לבד, בדיוק כשאני צריכה חברה מה מכעיס אותך? כשדברים לא מסתדרים כמו שצריך מה מרגיע אותך? עיסוי טוב מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? כן מעשן/ת? לא
(אם תשאלו עוד פעם זה לא ישנה את המצב...) שותה משקאות חריפים? לעתים רחוקות איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? לא יכולה לחשוב כרגע אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? 10-20. לא ספרתי אף פעם ובירושלים? יותר כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כשצריך, + בדיקות שנתיות עישנת פעם סמים? לא
איזה סוג? אמרתי לא
יש רשיון? כן על איזה טסט עברת? 4 אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? קלפים בחברה, ומשחקי מחשב שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה (מה לעשות, לא אוהבת שח-מט) עיר אהובה בעולם: לא הייתי מספיק כדי לאמץ אחת כזו עיר אהובה בארץ: חיפה ארץ שנואה בעולם: ר' תשובה שניה למעלה... אוהבים את החורף? רגשות מעורבים לגבי כל העונות יש פירסינג? 3 עגילים רגילים בתנוכי אזניים איפה? באזניים, כבר אמרתי מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? מי עדן וסוג קולה? דיאט קוקה קולה ותה? ליפטון yellow label באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? 13:06 מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? הוא ייגמר?! האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא מה המחשבות שלך? "
כמה זה טוב מיטה, עם שמיכה של פוך עבה..." על מה את\ה חושב\ת עכשיו? "
... כל היום כל הלילה, כמה טוב לישון!"

glitter8

New member
אם יעל ענתה...אז גם אני

מה השעה? 20:07 מה קורה? זה טבעון, לא קורה פה כלום. משעמם לך? אולי קצת. מה עושה? כותבת את הבלוג שלי מה אתה אוהב לעשות? לשחות. מה התחביבים שלך? מוזיקה, לשמוע, לשיר, לרקוד. מה אתה שונא לעשות? סידורים במשרדי ממשלה מה אתה אוהב לעשות? אני אוהבת, לא אוהב. מה אתה שונא בכללי? אנשים שמבזבזים לי את הזמן. מה אתה אוהב בכללי? אנשים. את מי אתה שונא? את ההיא מהצבא שגנבה לי את החבר. את מי אתה אוהב? כל מי שמקיפים אותי- חברים, חברות, הכלב שלי. מה הרגש האנושי המועדף עליך? חמלה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? צרות עין מה סוג המוזיקה שאתה שומע? ג'אז, ריתם#בלוז , רגאיי, עולם, רואים עולם, איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? ערבית איזה אמנים אתה שונא? אביתר בנאי. לא אותו אישית. את הקול שלו. איזה אמנים אתה אוהב? ברוזה, עידן רייכל , קליינשטיין ואת עצמי.והרשימה עוד ארוכה. יהונתן גפן בראשם. אתה אוהב לחשוב? אני אוהבת להרגיש. אתה מרבה לחשוב? רק אם צריך האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? כן. שנאמר, אין שכל - אין דאגות. האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? לא האם אתה לומד עדיין בבית ספר? לא. תודה לאל. אתה עובד? מדי פעם. אתה אוהב את הפלאפון שלך? אהבת נפש אתה מסתפק בו? גם הבזק שלי עובד שעות נוספות האם היית מחליף אותו? הייתי מחליפה את השאלה הזו מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? מה לומדים שם בכלל? מה המקצוע האהוב עליך? שרברבות. בעיקר החריץ. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? אני לא אהיה גדולה לעולם. איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? קמט פה וקמט שם אבל החיוך עוד רחב כאגם
איזה בן אדם תהיה? מקווה שטוב. מה המאכל האהוב עליך? בן אנד ג'ריז. מה המאכל השנוא עליך? לשון של פרה. איכס. האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? כן: להשתמש - לא- לשמוע- כן! כל היום. האם אתה נמצא הרבה במחשב? בדרך כלל מולו. לא בתוכו. מהו בערך הממוצע ביום שאתה יושב מול המחשב- כמה שעות טובות אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? שאלה מפגרת, איך אפשר לחשב את זה? האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? לא איזה ערוצים אתה אוהב? 2 7 סרטים, הסטוריה החיים הטובים הולמרק, מצו 24 איזה ערוצים את שונא? ספורט 5 איזה תוכניות אתה אוהב? בידור ו-מרחק נגיעה, שבת ישראלית, יוגה מוזיקה סבוניות בשידור חוזר שהשתתפתי בהן איזה תוכניות אתה שונא? תכניות משעממות ומבוימות גרוע ר-י-א-ל-י-ט-י האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לא האם אתה אוהב לקרוא? כן איזה ספרים אתה קורא? כל מה שי. גפן כותב, מילן קונדרה, והרבה ישראלית. האם אתה קורא מהר? בעברית כן, בעיקר אם זה מעניין איזה ספר אתה קורא עכשיו? מתחת לקו העונג ואת הספר שאני כותבת (לילך, זוכרת לך את החתימה בעט כתום) מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? אוזניות- בבית, בהופעות מעדיפה רמקולים! האם אתה מאומץ? אני מאמצת. כלב וזוג עולים חדשים. האם יש לך חוש הומור? כן האם אתה מבין בדיחות? מה? האם אתה בדרן? אני משעשעת. האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? בדרך כלל כן. אנא ספר בדיחה: נזירה אחת הלכה לרב...נו באמת... לא שולחים לכם מספיק במיילים?? האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? לא. אני מרבה לסחוט תפוזים. באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? פורומים, אתרי מוזיקה, אתרי מידע שימושי, אתרי הכרויות. מה אתה שונא באנשים? שלא יודעים לפרגן מה אתה אוהב באנשים? שכן יודעים לפרגן האם אתה מבין את היופי בעולם? כן הוא נמצא בירושלים. אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? לא האם אתה מרבה ללכלך? תלוי על מי האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן האם אתה מסודר? בלגניסטית איומה. היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא למה? לא מסתדרת עם רכב בלי הילוכים. האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? סרטים איכותיים פלצניים של סינמטקים. האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כן האם אתה אוהב בעלי חיים? כן! מה הבעל החיים האהוב עליך? חתולים, דידי הכלב שלי, הכינה נחמה. והשנוא? זוחלים למינהם, חוץ מחיפושית בקפה שזה הבית קפה שבו אני פוגשת את הדייטים שלי. האם אתה אוהב עצים וצמחייה? כן יש לך אמפי? כן, איזה? כן, אמפיתאטרון קיסריה, אמפיתאטרון בית שאן. יש לך אייפוד? לא אבל יש לי אפוד. של איזה חברות אתה מתלבש? תמנון. נעליים? מה שיפה , נוח ולא יקר. האם אתה שומר על גיזרה? הגיזרה שומרת עלי. האם היית קורא לעצמך שמן? אני קוראת לעצמי ענבל. וגם עונה. רזה? לא בינוני? כן מה צבע עניך? חום אתה אוהב את הצבע? כן מה הצבע המועדף עליך? סגול השנוא? אין כזה האם אתה רווק? כן! מוי כיף! יש לך בת זוג? יש לי כלב. אתה מעשן? ברגעי משבר קשים. האם אתה מבין את הסיכון שבזה? בהחלט, החיים לא בריאים, מתים מזה! יש לך חיית מחמד? כן. דידי. מי המורה השנואה עליך? המורה להסטוריה, לא הרשתה לי לנגן בגיטרה בשיעור שלה. מי המורה האהובה עליך? אמא שלי. האם אתה אוהב סמיילים? כן איזה במיוחד? את זה:
מעדיפה אמיתי האם אתה אוהב פרחים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? חייבת יפיוף. איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? (בן זוגי-) שיענה לשם שכתוב למעלה בכתום, אני לפחות מודה בזה. האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? אם כן הם לא אומרים לי את זה ההפך? תמיד ילדים כועסים על ההורים שלהם. ואתם עליהם כועסים? השאלה הזו נשאלה כבר וההפך? כנ"ל איזה מזל אתם? סרטן קוראים הורוסקופים? לעתים רחוקות מאוד מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: אם תלך. וכל יום שיר אחר של דיויד, היום זה "הייתי כאן" זמר/ זמרת/ להקה אהובה: ברוזה, ריטה, הפרוייקט של עידן לומדים? תמיד בבי"ס? לא איזה כתה? לא רלוונטי באוניברסיטה?

glitter8

New member
המשך..

איזה מקצוע? לומדת מטעויות במה עובדים? מעבירה סדנאות בקולנוע ומגישה תכנית טלויזיה כמה אחים יש לכם?2 בני כמה? אחי בן 42 אחותי בת 39 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: שליחות לרוסיה הלבנה וליווי פרוייקטים של עליה דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: אין מצב שאני כותבת את זה כאן ספורט מועדף: שחיה משקה מועדף: מיץ תפוזים טרי טעם גלידה מועדף: צ'אנקי מאנקי מה את/ה עושה כשמשעמם לך? אף פעם לא משעמם לי. ברוך השם. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ? חצות-אחת בלילה היית מעורב פעם בתאונה? כן, פעמיים, ואז התחלתי להרכיב משקפיים... צבע אהוב: היה כבר היום המועדף בשבוע: שבת מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? הרגע שגיליתי שיעל ענתה על השאלון הזה מה משמח אותך? שתלמידים שלי מצליחים ובאים לחבק אותי (זה היה כיף בעיקר עם השמיניסטים...חחח) מה מעציב אותך? אכזבות מחברים טובים מה מכעיס אותך? שהערכים נשכחו מימינו אנו מה מרגיע אותך? מוסיקה, נרות, קטורת, סיגריה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? כן, לטלויזיה הקהילתית, לנפגעי נפש בקהילה ולעולים חדשים מעשן/ת? לא באופן רשמי, משנוררת משרית מדי פעם. שותה משקאות חריפים? לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? עדי. אתם לא מכירים. אוהב/ת את מדינת ישראל? כן , יש ברירה? כמה פעמים היית בכותל? עניתי בהרחבה על עניין הכותל. ובירושלים? ירושלמית אנוכי. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כל פעם שאני חולה יותר משבוע. עישנת פעם סמים? כן, בוגרת קולנוע, מה ציפיתם. זה חרא. אל תנסו. איזה סוג? לא מבינה בזה, יש רשיון? כן על איזה טסט עברת? ראשון, ביום ההולדת של דיויד ברוזה. אוהבים לשחק? כן, איזה סוג משחקים? משחק מקדים. כולם מנצחים. שש בש או שחמט? דמקה דמקה או שחמט? קולה עיר אהובה בעולם: ירושלים., מינסק עיר אהובה בארץ: ירושלים. גם נמצאת בעולם. ארץ שנואה בעולם: כל ארץ שמנצחת את מכבי תל אביב אוהבים את החורף? כן , בלונדון במיוחד יש פירסינג? באזניים. איפה? באזניים, כבר אמרתי מגדיר/ה את עצמך כפריקית? אני לא בגיל הזה.. משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? מי עדן וסוג קולה? קוקה קולה ותה? תה אנגלי באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? לפני שעה כמעט מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? בקרוב, הצצתי. האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא מה המחשבות שלך? אין לי כח להחליף דיסק על מה את\ה חושב\ת עכשיו? "... על הפרוייקט הבא שלי. ועל מה אני אעשה לרונן כשאני אפגוש אותו...
ועל איך הצלחתם להעלות את הכל בהודעה אחת?

למעלה