טוב חבריה, בא לי לשתף

purpleyaler

New member
טוב חבריה, בא לי לשתף

בזמן האחרון יצא לי לחשוב קצת על הנטייה המינית שלי.
תמיד נמשכתי לבנות אבל גם קצת נרתעתי מהן. תמיד היו לי רק חברים בנים כי הרגשיות יתר והנשיות הסטריאוטיפית דחו אותי, אבל הגוף שלהן היה מחובר אליהן.
לא נישקתי בחורה, בקושי החזקתי יד לבחורה ובכלל, אני מנסה להיות בקשר כמה שפחות עם בחורות כדי להימנע ממקרים של ״לא התקשרת אליי כבר יומיים, אני לא חברה שלך יותר״. אבל לאחרונה הגעתי למסקנה שקצת קשה לי להדחיק.
:{

snoopytush

New member
לא כל הבחורות כאילו נכון שבחורות כנראה

אם נכליל יתכן שצריכות יותר יחס אבל גם פה כל מקרה לגופו.
בנוסף את יכולה לעשות איתן תיאום ציפיות מראש למשל להגיד שאת לא
אוהבת לדבר כל יום שמתאים לך יותר שיחה פעם בשבוע או משהו כזה
או שאת לא אוהבת לדבר בפלאפון ומעדיפה אולי שיחות פנים אל פנים.
כל אדם ייחודי לכל אדם הדרך שיותר מתאימה לו אני אומרת שתתנסי.
גם אם יהיה לך ניסיון קקה את תלמדי מזה.
מכישלונות זו הדרך הכי מהירה לצמוח.

snoopytush

New member
אצלי למשל האתגר הוא ש

אני מאוד אוהבת לדבר אבל לא כל כך להקשיב וגם
שהיחס אצלי לשיחות לא פרופורציונלי ביחס לצד השני.
כלומר אני יכולה לקבל התקף של רצון לדבר ולהתקשר נניח
4 פעמים בשבוע ( אצלי זה בהתקפי שיחות והתקפי חוסר רצון לשוחח),
ומצד שני בדרך כלל אין לי כוח כשהצד השני מתקשר... אז זו קצת בעיה...
אז אני מנסה למתן את זה וכרגע החלטתי שאני רוצה אנשים שאוהבים לדבר
אבל לא כל יום כי אני בתקופה שאין לי הרבה אנרגיה לאנשים...

lily kane

New member
לא כל דבר חייב להיות שווה

יש מספיק אנשימות שיותר אוהבימיות להקשיב מלדבר
יחד עם זאת כשהם כבר מגיעימות למצב שהם\הן רוצימות לדבר
יהיה נחמד עם תבחר\י גם את\ה להקשיב

lily kane

New member
נראה לי

שנרתעת בגלל סטריאוטיפ
לא כל הנשים כל כך דברניות

ולדעתי לחיות עם הדחקה עם הידיעה שיש בי משהו ואני אפילו לא מנסה לממש אותו הרבה יותר קשה מאשר לנסות ולהכוות.

לדעתי קחי הכול לאט ובקצב שלך
אני בטוחה שיש בך הרבה דברים חיובים ושיהיו מספיק בנות שיהיו מכנות לצאת אתך אני גם מסכימה עם האחרותים לפני שדיברו על תיאום ציפיות

purpleyaler

New member
זאת הבעיה האחרונה

אני נשואה. וממש באושר. אני יודעת שלא תהיה לי הזדמנות לוודא באופן סופי את הנטייה שלי או לממש אותה לעולם.
הסיבה שלא עשיתי את הניסיונו האלו לפני זה היא כי נרתעתי מנשים. עכשיו כשאני כבר מוכנה לנסות להתגבר על רגשיות יתר זה מאוחר מידי.

both

New member
הייתי בסרט הזה ו...

כל שאני יכול הוא לספר איך זה היה עבורי- אני התרחקתי מנשים בעבר גם בגלל מה שתיארת פה וגם בגלל שחשתי מאד לא בנוח במחיצתן ולא הבנתי מה זה אומר (מעולם לא התחברתי לאלה שדיברו יותר מדי על דברים שטחיים אבל לא מעט פעמים תפסתי עצמי מתבונן עליהן בדרך מינית וזה גרם לי לחוסר נוחות מכיוון שחייתי בהכחשה במשך שנים רבות). בכל אופן, לקח לי הרבה שנים להבין שהדחקתי רגשות שעלי לבחון, שלא הייתי מאושר בנישואים אותם החשבתי בעבר למושלמים ושלא אהיה מאושר עד שאבחן את מיניותי ואכיר עצמי קודם כל. לקח לי עוד מספר לא מועט של שנים להחליט שאני לא יכול יותר להדחיק ולהכחיש רק בגלל נישואיי אבל בגלל שלא העליתי אפילו על דעתי לצאת עם נשים בזמן שהייתי נשוי, החלטתי לבחון זאת בצורה וירטואלית (נכנסתי למשחק וירטואלי אונליין ,שקרוי סקנד לייף שם היכרתי נשים ובחנתי את תגובותיי אליהן) ורק אחרי שווידאתי לעצמי שאכן אני נמשך לנשים עשיתי החלטות מעשיות והתגרשתי. לקח לי 17 שנה להחליט שאני חייב לבחון אם אני באמת נמשך לנשים ולהיכנס לעולם הוירטואלי הזה. היום אני בטוח שאם לא הייתי בוחן את המיניות שלי בצורה בה בחרתי, לא הייתי מסוגל לחיות עם עצמי עוד זמן רב. למזלי אחרי שעזבתי את בעלי לשעבר, פגשתי את אהבת חיי ומהעולם הוירטואלי עברנו לעולם האמיתי. כיום אנחנו נשואים ואין מאושר ממני. מה שלא תחליטי לעשות- בהצלחה!

snoopytush

New member
אם הנישואין שלך מאושרים אז זה לא באמת משנה

העיקר שאת חווה אושר וסיפוק מחי הנישואין

Apikachu L

New member
גם לי הייתה תקופה כזו

נמנעתי אפילו מלהתחבק עם בנות כי כל כך רציתי להדחיק את המשיכה שלי לאנשים בלי קשר למגדר...
לדעתי הצעד הראשון בלהפסיק להדחיק הוא לדבר על זה, לחלוק את זה (גם עם בן זוגך
), ואז פתאום את מגלה כמה הדחקת כל הזמן. ואיכשהו, זה ממסמס את תחושת הפספוס. לדעתי חלק משמעותי ממנה הוא ההדחקה, כי כל כך קל להדחיק את התחושות שזה מפחיד.

למעלה