טוב חברים אני ישמח אם תענו לי (בקשר למלונות)

אורז orez

New member
טוב חברים אני ישמח אם תענו לי (בקשר למלונות)

1)איזה מלון יותר טוב "המריה הוטל" או "אנתאה"??? 2)איבזור שיש שם??? (כלים, מקרר, קומקום, מיקרו והכל השאר) 3)האם 409$ למלון המריה הוטל (כמובן שעם טיסות, דמי העברות וכל השאר) שווה או לא?? תודה מראש לעוזרים.....

just little

New member
תשובות..

1)איזה מלון יותר טוב "המריה הוטל" או "אנתאה"??? אנתאה 2)איבזור שיש שם??? (כלים, מקרר, קומקום, מיקרו והכל השאר) יש כל מה שציינת חוצ ממיקרוגל פלוס גז סכום צלחות, שכחתי משו?! 3)האם 409$ למלון המריה הוטל (כמובן שעם טיסות, דמי העברות וכל השאר) שווה או לא?? לא שווה. 409$ זה יקר, והמלון רחוק מהסקוור.

yomtov880

New member
רק ריבר סיד

תבדקו עם יש מקום בדרך כלל מלא סבבה של מקום

obbb

New member
תשובות יעילות!

הייתי לפני שנתיים במריה 1. אנתיאה יותר טוב. אבל המריה לדעתי מלון סבבה לגמרי לא היו לי טענות. לא פאר אבל יש מה שצריך יש בריכה, בר, כיף. אל דאגה. 2. במריה לא היה מיקרו, אבל יש כלים מקרר קומקום כיריים... לגבי המחיר ההבדלים בין סוכנויות די גדולים ושווה לברר בסוכנויות קטנות. אני שילמתי 369$ לאנתיאה (4 בחדר) ולפני שנתיים 339$ למריה (3 בחדר) אבל זה תלוי בתזמון ובסוכנות. אנתיאה זה ממש "על" הסקוור. מריה ממש לא רחוק, ממוקם ליד מועדון ה"ריבר רגאיי" ומשהו כמו 5 דקות הליכה מהסקוואר או קיצוני 10 דקות. לא משהו שאי פעם חשבנו שהפריע לנו. לגבי הדילים באופן כללי... אני רואה אנשים שהציעו להם דילים ב500 ו600 דולר... אז זה לא כזה דיל רע. דיל סביר.

למעלה