טוב חברים בכדי שלא יהיה לנו מצ'עמם סדנא...

טוב חברים בכדי שלא יהיה לנו מצ'עמם סדנא...

לקראת חג שבועות ההולך ובא .... צריך טרקטור בובה לחג? ומה עם פרה , כבשה , ושאר חיות חווה ..... לקראת ההצגה החדשה " טנא פלא" תיאטרון סיפור, אעלה סדנא בסוף שבוע הבא עם תמונות על בניית טרקטור לתיאטרון ובניית בובת פרה [אפשר פה נפתח או מקל] וכמובן כבשה ......הכל הכנתי במשך שבועיים וצילמתי עם הנייד אני צריכה לערוך את התמונות ולהעלות . את המצלמה המקצועית שלי לקח בני לדרום אמריקה ומבחינתי שלא תחזור העיקר שהוא יחזור בריא ושלם ב"ה. אם למישהו יש בקשות מיוחדות לכבוד הצגה לשבועות אשמח לעזור ...יאלה אני שפונג....נגמרו לי המבחנים ועכשיו אני בהפוגה... נצלי זאת! דודינקה i love you מזל שבעלי אינו יודע איך נראה מחשב חי חי חי [ויש לנו חמישה בבית]
שבוע טוב ויאלה להתעורר

ואאי דבי , איזה כיף!

אני ממש שוברת את הראש ברעיון לחג השבועות. ממש אין לי קצה חוט. לעסוק במתן תורה, או בחסד, או בביכורים או במה? ממש אין לי שמץ ואין לי רעיון..... אגב- אני מאוד אוהבת את שבועות! בעלי ואני התחתנו יום אחרי שבועות ושניים מהילדים שלי נולדו בשבועות וקיבלו את השמות המקסימים בעז וישי. הבכור שלי אמנם תוכנן לשבועות אך היו לו עוד כמה דברים שהוא לא הספיק בבטן ונולד שבועיים אחר כך. ( וקיבל את השם סיני- כי בכ"ז חיכינו לו בשבועות) כך ששבועות ממש קשור אלי ואני רוצה לעשות הצגה ממש טובה. כך ש.... ( אם שרדת את כל ההקדמה הארוכה לי...) ממש שמחתי לראות שאת מתכוונת לשתף אותנוט ברעיונות הנהדרים שלך! ממש יש למה לחכות. תודה רבה!
"סלינו על כתפינו..."

ayaly2

New member
מותק סדנה זה טוב ולשבועות עוד יותר../images/Emo13.gif

אני צריכה סיפור לשבועות לפעילות הורים וילדים יש לך רעיון?

תודה רבה ../images/Emo140.gif

איך כדאי לעבד את סיפור מגילת רות להצגה? חשבתי על צלליות... מתאים? איזה סיפורים אחרים מתאימים?

וואוווו איזה כיףףףףףף סדנא

דבוש אני מבין שאני צריך לנסוע קצת יותר כדי שתעשי לנו סדנאות... איזה כייף, אחלה רעיון ונושא והכי חשוב שגם אני אוכל לראות אותה ולא משנה באיזו עיר אהיה באותו הזמן. דבילה מאחר ואני לא מודאג בכלל מבעלך (גם אם היה מבין במחשבים ) ולכן אצהיר קבל עם,עדה ופורום ש: גם אני אוהההההההבבבבבבב אותך המוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון דבי

למעלה