טוב חברים יקרים לילה טוב רציתי להעלות תמונות

shushu34

New member
טוב חברים יקרים לילה טוב רציתי להעלות תמונות

של הבובות של הפרויקט שעליו אני שוקדת בימים אלו , ולמרות שנתפס לי הגב ברמות של כאבי גהנום , לקחתי כדורים 4 ימים והרגשתי יותר טוב אבל הפרויקט דחוף ולכן אני ממש לחוצה לסיימו . הבובות עדיין לא מוכנות אבל בינתיים אני מעלה תמונות אשמח לתגובתכם הכנה . תודה ונשיקות שרון

shushu34

New member
חתול מקרוב סליחה על האכות התמונות פשוט צלמת

נוראית מה לעשות אי אפשר לדעת הכל.

../images/Emo24.gifשרוני מקסימה !!

הגזר פשוט מדהים !! כל כך אנושי וחמוד ועשוי מקסים, התאהבתי בו לגמרי !! וגם שאר העבודות יפהפיות ! שולחת לך מסר עם קושיה ...

מדברי2

New member
עושה חשק לסלט

הם כולן יפות, אבל הגזר ממש מהמם, מיחד ומעורר תיאבון לעוד בובות

מדהההההההההההההההים!!

איזה יופי של בובות את כולן אהבתי מלבד החתול שלדעתי אין לו דמיון לחתול או שזאת הייתה הכוונה
תודה רבה על השיתוף ונתת לי חשק לאכול גזר
שבוע טוב דבי

שרון - פשוט ../images/Emo34.gif

בגלל שאת תמיד מציינת בלי בושה שאת רק מתחילה ובשלבים ראשוניים ובסיסיים אני רוצה לומר לך שלפחות בעיניי ( וע"פ התגובות אני לא היחיד שאהב ) עלית שלב בעיצוב ובבניה
את הגזר כבר הראת לי מזמן יופי של כלבלב,אהבתי מאוווווווווווווווווווווווד את הארנב - מדליק!!!!!!!!!!!!! מאמין ששפם ( לא לשכוח נקודות מהן יוצא השפם ) ועיניים ( אולי בולטות במיוחד עם אישונים אלכסוניים, גדולים ורחבים ??? ) יוסיפו לחתול את האופי והדמות. כל הכבוד
גרמת לי גאווה רבה וגדולה מאמין בבטחון שבהמשך נזכה לעוד תמונות של בובות יפות ומוצלחות שיווצרו על כל התקדמות והתפחות שלך בתחום.

shushu34

New member
לילה טוב שבוע טוב ונשיקות לכולם

תודה על המחמאות אני ממש נירגשת מהתגובות עושה לי חשק ליצור עוד ועוד. אני מקווה שכמו שאתם התלהבתם גם אלו שהזמינו את הבובות התלהבו. היום עלתה לי מחשבה אם היה לי כסף הייתי רוצה לפתוח חנות גדולה באזור המרכז ולמכור בובות מעשי ידיהם של כל הבובונאים בפורום (כמו בובימה אבל לא ממפעל לא מסין ולא מיפן רק כחול לבן). גם להעלות את המודעות למוצרים כחול לבן וגם לעבודות יד (שהרבה אנשים לא מעריכים) וגם להתפרנס בכבוד ועם המון סיפוק . חברים ישרים שלי אני מאחלת לכם שבוע מקסים ופורה. שרון

למעלה