טוב, חברים. כנסו בבקשה.

dra cool la

New member
טוב, חברים. כנסו בבקשה.

בנות, (ואני באמת פה הבן היחיד!) עם כל הכבוד לנו, פורום טאטו, צמד מצליח, חמוד, מתוק, מוכשר, ושאר ירקות, אנחנו לא מצדיקים את השם שלנו: פורום טאטו בתפוז. הקריוטריונים של פורום הם, הרבה משתתפים, נושא, דיונים, שרשורים גדולים, ואנחנו לא הכי מיישמים את זה. עכשיו, אני בחופש (מיום ראשון, שזה אתמול) עד מחר, (יום שלישי), ואין לי כ"כ מה לעשות. ישבתי וחשבתי וחשבתי וחשבתי.... והגעתי למסקנה: אני פועל פה לבד! (הופה, איך לא עליתי על זה קודם?!...) ואמרתי לעצמי: סהר. כן?! אם אתה לא תפעל, הפורום יישאר כמו שהוא. וכך היה. הפורום נשאר כמו שהוא. מה אני בא להגיד פה אתן שואלות? שצריך להביא עוד חברי פורום, להתעורר ולארגן את עצמנו מחדש ! אז בתור מתחיל המבצע, ניסיתי לגייס שתי בנות מעברו של הפורום, שהיו פה עוד לפי ועזבו, ואני גם מתחיל שרשור סתמי. אני אפרסם פה (has usual) לבד, כל מיני תמונות, ובלה בלה בלה אחר, ואתם אפילו לא תטריחו את עצמכן להכנס לקרוא, אבל אני סולח. אם תוך שבוע אפ'חד לא פותח לפחות 4 שרשורים, עם יותר מארבע הודעות כל אחד, אני עוזב. תמונה ראשונה בשרשור. חכו לעוד.

כל הכבוד על התמונות

יפות מאוד סחתן מאיפה הוצאת את התמונות?

dra cool la

New member
איזה אנשים חסומים!

חוץ מחופית, אפ'חד מכן לא נכנס, לא מגיב, ואני בטוח גם שבכלל לא קוראים! אני ממשיך.

למעלה