מספרת, דבי, חמוטל ולכולם
מספרת - צר לי שנאלצת לבטל דברים כדי לפנות במיוחד את היום הזה וכל זאת לשווא
כפי שסיפרה כבר חמוטל למרות העומס שהיה לשנינו בשבוע האחרון עשינו ככל יכולתנו לשוחח בטלפון בדרכים ואפילו דקות לפני שעליתי לבמה ובין עיסוק אחד לשני של חמוטל כדי ליצור אווירה ורעיונות לנושאים ועשינו זאת בכל שעה ביום ובשעות הלילה המאוחרות. חמוטל ויתרה על 2 ימי עבודה בתשלום!!!!! אני על 2 הצגות כדי להשתתף בשני המפגשים הקודמים שלא יצאו לפועל ועל יום חזרות חשוב אתמול. דבוש - כמי שניסתה לא פעם בשנים הארוכות בהן ניהלת את הפורום להרים מפגשים שבסופו של דבר לא יצאו לפועל ראית עד עד כמה הדברים לא פשוטים בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו גם לא יכולים לנחש מי מתכוון להגיע פתאום ברגע האחרון בהפתעה וכדי לא להגיע למצב שבו חמוטל ואני נמצא את עצמנו עומדים בפארק עם 3 משתתפים בלבד (מצב מביך לכל הדעות ) האופצייה היחידה שעמדה לרשותנו היא ביטול. לגבי ההצעה שהעלת... נו ומה השלב הבא
אולי נלך ונביא בעצמנו את החברים מתוך בתיהם
הועלתה הודעה בפורום, אנשים אישרו וברגע האחרון... עם כל הכבוד מדובר באנשים מבוגרים ולא בילדים שצריכים לרדוף אחריהם ולתזכר אותם באופן אישי כל דקה מעבר לעובדה שלמי יש את הזמן לשבת ולהתקשר לכל אחד ואחת שנכנסו אי פעם לפורום ולא דיברתי על המשאבים הכספיים הכרוכים בכך. אני יכול לספר לך ולכם שבניסיונות לקיים את המפגשים שהיו אמורים להתקיים במרכז, שלחתי מסרים עם קישור לכל חברי הפורום ( כידוע לך כשנשלח מסר זה נשלח אוטומטית לתיבות המייל האישיות של כל אחד ) וגם זה לא הועיל. תשאלי, מה כן עושים?! פה נכנסת האחריות ומעל לכל האכפתיות של כל אחד ואחת מחברינו להמשך קיומו, פעילותו והתפתחותו של הפורום. אז מעבר לביזבוז השעות הרבות, התיכנונים, השיחות והמאמצים שהושקעו בניסיונות לקיים 3 מפגשים שלא צלחו ומעבר לאכזבה והטעם המר שהשאירו מקרים אלה אצלי ( ואני יודע שגם אצל שותפי לניסיונות אלו ) אני בפירוש מרגיש שזה מקרה שבו הפרה
רוצה להניק הרבה יותר מאשר העגל רוצה לינוק
צר לי אם דברי פוגעים במישהו אבל האמת חייבת להאמר, גם אם היא לא נעימה במיוחד. אלו סימפטומים שפשטו כבר מזמן על כל חלקה בפורום... אני יודע שישנם שותפים לתחושותי אבל מרוב נחמדות וניסיונות להיות "מנומסים" ובסדר עם כולם הדברים לא נכתבו ונאמרו על ידם אבל כידוע לכם אני לא ממש ביישן. נכתבות כאן הודעות שלא זוכות למענה או תגובה מלבד אותם שניים וחצי קבועים שטורחים להתייחס ולפעמים גם זה לא, אנשים מעלים תמונות של בובות או יצירות שלהם ושוב כנ"ל וזה חבל כי אותם חברים לא ימהרו לעשות זאת שוב, ניסינות שלנו לייצר פינות קבועות נתקלות באותם קשיים שבשלב מסויים אין לך אלא להרים ידיים בהכנעה ולוותר עליהן... בחצי שנה האחרונה פניתי לדבי מספר פעמים ובקשתי שתחדש את הסדנאות והיא מיד נענתה בשמחה והעלתה הודעה בה שאלה מה הייתם רוצים שיהיה בסדנאות אלו? פעם התקבלה תגובה
אחת ובפעמים האחרות
בכלל לא והנושא ירד מהפרק למה לטרוח,לעבוד,לצלם כל שלב, להסבירו ולהעלות את זה לפורום ( משימה לא פשוטה בפני עצמה ) אם אין למה?! חבובית העלתה פינה בשם "בוברשת" היא משקיעה, נוברת ומחפשת אתרים ונושאים מתאימים ובסוף זוכה למעט תגובות אם בכלל ובהחלט יכול להיות שמספר רב יותר של גולשים צופים בזה אבל לא מגיבים מה הבעיה לכתוב מילה-שתיים?????????? גם תודה\אהבתי\דיבר אלי\לא דיבר- מספיק כדי לדעת שיש סיבה להמשיך בפינה וגם כדי לדעת לאיזה נושאים ותחומים יש יותר עניין וביקוש לפעמים הבאות. כפי שהצגה לא יכולה להתקיים בלי קהל כך גם הפורום לא יכול להתקיים ללא חבריו, תגובותיהם ופעילויותיהם ומעל לכל חברינו היקרים,
הפורום שייך לכולנו באותה המידה! אין צורך לחכות שרק אני כמנהל ושותפי לניהול המואדמים נעלה נושאים, הצעות וניזום פעילויות בפורום ומחוצה לו וכפי שכתבתי והדגשתי אין ספור פעמים, כולכם מוזמנים לעשות זאת ואנחנו נשמח לסייע ככל יכולתנו על מנת לקדם את רעיונותיכם ולהוציא אותם לפועל. חשוב לי להבהיר שכל האמור לעיל לא נכתב בכעס או בטרוניות כלפי אף אחד אלא כחומר למחשבה ומתוך תקווה ורצון לשנות את פני הדברים ולהעיר את הפורום ויושביו מהתרדמה העמוקה והארוכה שהוא שרוי בה ולא היתה מביישת גם את היפהפיה הנרדמת
לסיום ולמרות הדברים שכתבתי אני בהחלט מסכים עם פיולה-חמוטל שיש לנו פורום מקסים עם אנשים טובים ונפלאים יכולים לשנות את המצב הקיים כרגע ומחזק את התקווה שמפגש כזה או אחר אכן יצא לפועל בהצלחה בעתיד. אני מאחל לכם שבוע טוב, מוצלח,קל ומלא בבשורות טובות שלכם ב
תמיד: דודי