טוב חברים לגבי המפגש מחר

פ י ו ל ה

New member
טוב חברים לגבי המפגש מחר

לצערי הרב לא נראתה היענות מספקת למפגשון פארק הירקון. למרות שחברים ותיקים שארגנו חלק מהדברים במפגשים קודמים לא יכלו להגיע, היתה התלהבות סביב המפגשון ולא רצינו לבטל אבל בסופו של דבר לא אישרו או הגיבו מספיק אנשים. זה קצת מבאס האמת כי הפורום הוא למעשה של כולנו ומדיי פעם עולה כאן רצון או הצעה שנפגש אבל העובדה היא שכשמגיע הרגע ומנסים לארגן משהו, אין מספיק היענות. על כן המפגש כאמור לא יתקיים מחר ואם אנחנו מעוניינים לקיים כזה בעתיד, עלינו לפעול לקיומו ביחד. שיהיה ברור שאני כמובן לא באה לאף אחד בטענות באופן אישי,זה ברור שלפעמים לא יכולים להגיע או להתפנות לעזור, אני מקווה רק שבפעם הבאה שיעלה רעיון למפגש הדברים יראו אחרת. כל אהבתי,
פיולה

../images/Emo7.gif חבל, פיניתי במיוחד את היום הזה!

מקווה שבכ"ז ניפגש מתישהו בקרוב. כל הכבוד לפיולה על הניסיון לארגן. בינתיים שבת שלום לכולם

אני לא צמודה למחשב אך בפרוש השארתי זמן להפתיע

לקראת אמצע המפגש.......חבל.............תודה פיולה על הרצון. נראה לי שרצוי להתפקד לרשימת תפוצה של הפורום ...טלפון ומייל ולטלפן לאחד אחד..... או שזה תו מאצ'? שבת שלום דבוש

יהבוליק

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif../images/Emo254.gif../images/Emo7.gif../images/Emo250.gif../images/Emo178.gif../images/Emo268.gif../images/Emo12.gif

איזה בעסה! אני נשארתי במרכז בשביל המפגש.. נסעתי הלכתי ו.. כשהגעתי לפארק הירקון הסתבר לי שאין מפגש . חבל אם אפשר לא לבטל ברגע האחרון כי אתמול בחמש בערב כשבדקתי במחשב לא היו שום תהיות וביטולים.. אאהה אאהה אהה ....לא נורא ! שתהיה לכולם שבת שלום ומבורכת , למרות שלא היה מפגש. יהב

פ י ו ל ה

New member
אני ממש מצטערת יהבוליק

אבל איך ידעת לאן ללכת בפארק הירקון? זה מקום ענק... רציתי לשלוח לכל המאשרים במסר מקום מדויק. הנחתי שאף אחד לא ילך לשם בלי לדעת לאן... אני באמת מצטערת שנשארת במיוחד ושטרחת :( גם אני מאוד התבאסתי והסיבה שזה ברגע האחרון זה בגלל שאני ודודי היינו בטלפונים בין לבין העבודה ובדרכים גם שלו וגם שלי כדי לראות איך עושים את זה בכל זאת וחיכיתי לראות האם נרשמים ומאשרים עוד אנשים. ברגע שחזרתי מהעבודה נכנסתי למחשב לספור ושלחתי את ההודעה שיש רק חמישה ורציתי לתת עוד הזדמנות לאנשים לאשר אבל ראיתי ששום דבר לא זז. ולכן לא היתה ברירה אלא לבטל. אני באמת מצטערת, אולי אפשר לארגן באמת רשימה כמו שהציעה דבי של פלאפונים של חברינו הקבועים כדי לוודא שדבר כזה לא ישנה. ואני בטוחה שעוד נפגש, את מוזמנת לעזור לארגן את המפגש הבא :) שתהיה המשך שבת נפלאה!! פיולה

יהבוליק יקרה ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אין מילים בפי לתאר עד כמה אני מצטער שכך קרה
ולמרות שלא פיולה ולא אני היינו " אשמים " בביטול אני מבקש להתנצל בפנייך על התלאות שנאלצת לעבור
ואני בפירוש כואב שזו היתה התוצאה עבורך. חמוטל העלתה ביום חמישי בשעה: 17.09 הודעה: הלו? ביפ ביפ! מי עוד מגיע? שבה מנתה את מספר המאשרים וציינה ש5 משתתפים ( כולל היא ואני!!!!! ) זה לא מספיק למפגש... לא רצינו לבטל באותו רגע ולתת אפשרות לעוד 2-3 לאשר את בואם ולקיים למרות הכל!!! אבל כאמור לא היו כאלה ואפילו קיבלנו עוד ביטולים
מה שגרם להחלטה בשעות הערב על ביטול המפגש
מאחר ועברת כ"כ הרבה ובסופו של דבר נחלת אכזבה אז מעבר להתנצלויות וההבנה להרגשתך תרשי לי לנסות לפצות אותך ולהציע לך שבפעם הבאה שאת יודעת שאת מגיעה לת"א ( או אפילו אם תחליטי להגיע במיוחד ) אני מבטיח להזמין אותך אותך אלי למפגש פרטי בו אתן לך מידע, עצות וסיוע בכל נושא\נושאים שתבחרי ויוכלו לעזור לך בעבודתך. המשך שבת שלום ושבוע טוב ומוצלח

פ י ו ל ה

New member
מספרת ודבי

שמחתי מאוד לארגן ולראות שיש התלהבות עקרונית ואני מצטערת שכך יצא עבור כל מי שיצא בתחושה לא טובה מזה. אני בטוחה שעוד ייצא מפגש לפועל, אולי אפשר אחרי חנוכה ומקווה שבפעם הבאה נצליח יותר. אני לא אוותר עליו. אני חושבת שיש לנו פורום מקסים עם אנשים מקסימים שיכולים ורוצים לתרום זה לזה ועל כן אל לנו לתת לולגיסטיקה לעמוד בדרכנו :) אני חושבת שזה רעיון טוב דבי, אין איזה חוקי פורום שאנחנו לא יודעות עליהם בעניין אני מקווה... המשך שבת שלום לכן ואמן שנפגש בהקדם! פיולה

מספרת, דבי, חמוטל ולכולם

מספרת - צר לי שנאלצת לבטל דברים כדי לפנות במיוחד את היום הזה וכל זאת לשווא
כפי שסיפרה כבר חמוטל למרות העומס שהיה לשנינו בשבוע האחרון עשינו ככל יכולתנו לשוחח בטלפון בדרכים ואפילו דקות לפני שעליתי לבמה ובין עיסוק אחד לשני של חמוטל כדי ליצור אווירה ורעיונות לנושאים ועשינו זאת בכל שעה ביום ובשעות הלילה המאוחרות. חמוטל ויתרה על 2 ימי עבודה בתשלום!!!!! אני על 2 הצגות כדי להשתתף בשני המפגשים הקודמים שלא יצאו לפועל ועל יום חזרות חשוב אתמול. דבוש - כמי שניסתה לא פעם בשנים הארוכות בהן ניהלת את הפורום להרים מפגשים שבסופו של דבר לא יצאו לפועל ראית עד עד כמה הדברים לא פשוטים בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו גם לא יכולים לנחש מי מתכוון להגיע פתאום ברגע האחרון בהפתעה וכדי לא להגיע למצב שבו חמוטל ואני נמצא את עצמנו עומדים בפארק עם 3 משתתפים בלבד (מצב מביך לכל הדעות ) האופצייה היחידה שעמדה לרשותנו היא ביטול. לגבי ההצעה שהעלת... נו ומה השלב הבא
אולי נלך ונביא בעצמנו את החברים מתוך בתיהם
הועלתה הודעה בפורום, אנשים אישרו וברגע האחרון... עם כל הכבוד מדובר באנשים מבוגרים ולא בילדים שצריכים לרדוף אחריהם ולתזכר אותם באופן אישי כל דקה מעבר לעובדה שלמי יש את הזמן לשבת ולהתקשר לכל אחד ואחת שנכנסו אי פעם לפורום ולא דיברתי על המשאבים הכספיים הכרוכים בכך. אני יכול לספר לך ולכם שבניסיונות לקיים את המפגשים שהיו אמורים להתקיים במרכז, שלחתי מסרים עם קישור לכל חברי הפורום ( כידוע לך כשנשלח מסר זה נשלח אוטומטית לתיבות המייל האישיות של כל אחד ) וגם זה לא הועיל. תשאלי, מה כן עושים?! פה נכנסת האחריות ומעל לכל האכפתיות של כל אחד ואחת מחברינו להמשך קיומו, פעילותו והתפתחותו של הפורום. אז מעבר לביזבוז השעות הרבות, התיכנונים, השיחות והמאמצים שהושקעו בניסיונות לקיים 3 מפגשים שלא צלחו ומעבר לאכזבה והטעם המר שהשאירו מקרים אלה אצלי ( ואני יודע שגם אצל שותפי לניסיונות אלו ) אני בפירוש מרגיש שזה מקרה שבו הפרה
רוצה להניק הרבה יותר מאשר העגל רוצה לינוק
צר לי אם דברי פוגעים במישהו אבל האמת חייבת להאמר, גם אם היא לא נעימה במיוחד. אלו סימפטומים שפשטו כבר מזמן על כל חלקה בפורום... אני יודע שישנם שותפים לתחושותי אבל מרוב נחמדות וניסיונות להיות "מנומסים" ובסדר עם כולם הדברים לא נכתבו ונאמרו על ידם אבל כידוע לכם אני לא ממש ביישן. נכתבות כאן הודעות שלא זוכות למענה או תגובה מלבד אותם שניים וחצי קבועים שטורחים להתייחס ולפעמים גם זה לא, אנשים מעלים תמונות של בובות או יצירות שלהם ושוב כנ"ל וזה חבל כי אותם חברים לא ימהרו לעשות זאת שוב, ניסינות שלנו לייצר פינות קבועות נתקלות באותם קשיים שבשלב מסויים אין לך אלא להרים ידיים בהכנעה ולוותר עליהן... בחצי שנה האחרונה פניתי לדבי מספר פעמים ובקשתי שתחדש את הסדנאות והיא מיד נענתה בשמחה והעלתה הודעה בה שאלה מה הייתם רוצים שיהיה בסדנאות אלו? פעם התקבלה תגובה אחת ובפעמים האחרות בכלל לא והנושא ירד מהפרק למה לטרוח,לעבוד,לצלם כל שלב, להסבירו ולהעלות את זה לפורום ( משימה לא פשוטה בפני עצמה ) אם אין למה?! חבובית העלתה פינה בשם "בוברשת" היא משקיעה, נוברת ומחפשת אתרים ונושאים מתאימים ובסוף זוכה למעט תגובות אם בכלל ובהחלט יכול להיות שמספר רב יותר של גולשים צופים בזה אבל לא מגיבים מה הבעיה לכתוב מילה-שתיים?????????? גם תודה\אהבתי\דיבר אלי\לא דיבר- מספיק כדי לדעת שיש סיבה להמשיך בפינה וגם כדי לדעת לאיזה נושאים ותחומים יש יותר עניין וביקוש לפעמים הבאות. כפי שהצגה לא יכולה להתקיים בלי קהל כך גם הפורום לא יכול להתקיים ללא חבריו, תגובותיהם ופעילויותיהם ומעל לכל חברינו היקרים, הפורום שייך לכולנו באותה המידה! אין צורך לחכות שרק אני כמנהל ושותפי לניהול המואדמים נעלה נושאים, הצעות וניזום פעילויות בפורום ומחוצה לו וכפי שכתבתי והדגשתי אין ספור פעמים, כולכם מוזמנים לעשות זאת ואנחנו נשמח לסייע ככל יכולתנו על מנת לקדם את רעיונותיכם ולהוציא אותם לפועל. חשוב לי להבהיר שכל האמור לעיל לא נכתב בכעס או בטרוניות כלפי אף אחד אלא כחומר למחשבה ומתוך תקווה ורצון לשנות את פני הדברים ולהעיר את הפורום ויושביו מהתרדמה העמוקה והארוכה שהוא שרוי בה ולא היתה מביישת גם את היפהפיה הנרדמת
לסיום ולמרות הדברים שכתבתי אני בהחלט מסכים עם פיולה-חמוטל שיש לנו פורום מקסים עם אנשים טובים ונפלאים יכולים לשנות את המצב הקיים כרגע ומחזק את התקווה שמפגש כזה או אחר אכן יצא לפועל בהצלחה בעתיד. אני מאחל לכם שבוע טוב, מוצלח,קל ומלא בבשורות טובות שלכם ב
תמיד: דודי

והכי חשוב שכחתי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo250.gif../images/Emo250.gif

מרוב דברים שישבו לי על הלב ורציתי לשתף את הכי חשוב או יותר נכון חשובה, שכחתי לבושתי הגדולה חמוטל אהובה אומנם אמרתי לך את זה השבוע מספר פעמים בשיחותיינו אבל חשוב לי לכתוב את זה גם כאן! תודה רבה רבה רבה על הרצון והניסיונות להרים את הכפפה וליזום מפגשון חברתי למעננו,על הזמן והמחשבה שהקדשת לכך, על הההכנות המיוחדות למפגש זה וגם לסדנא שהתכוננת להעביר ב2 המפגשים הקודמים שבוטלו, על ה
בניסיונות למצוא זו את זה ולהפך ועל השיחות שניהלנו כשתפסנו אחד את השני. תודה רבה גם על תרומתך לפורום כאן ומאחורי הקלעים ללא קשר למפגשים.

פ י ו ל ה

New member
../images/Emo250.gif../images/Emo9.gifוואו דודי ../images/Emo250.gif

תודה רבה רבה רבה!!! על הכל וגם על הפרגון והתחושה שנתת לי שאתה שם. באמת עשיתי זאת בשמחה וברצון ואם אדע שחברים מגיעים, אעשה זאת שוב. אני חושבת שהפורום הזה לא רק מלא באנשים מקסימים, מוכשרים וראויים אלא שהוא גם בר פוטנציאל להיות לנו כבסיס לצאת ממנו על מנת לקדם את התחום שלנו, שהוא כ"כ קסום וכ"כ חשוב בהרבה מובנים ולא מגיע מספיק לידיעת הציבור הרחב אשר בטוח שמדובר בעיקר בשעשוע לילדים. אני מסכימה איתך בכל מה שאמרת ואני מקווה שההודעה שלך תגיע לליבם של החברים ושאולי הפורום קצת יתעורר ושנוכל להמשיך לדון כאן בדברים ברומו של עולם כפי שעשינו פעמים רבות בעבר ואולי גם נפגש יום אחד בעזרת השם..

יהבוליק

New member
היי לכולם../images/Emo70.gif

דבר ראשון, באמת אני חייבת להגיד שיש נו פורום מדהים, אני לא מכירה הרבה אנשים שהיו מתנצלים על מעשים ( שלא הם אשמים.. !) ככה בפומבי !- כן כן דודי.. מכוון אליך.. דבר שני - בעניין השותפות בפורום, - אני הרבה פעמים רוצה להגיב הרבה יותר ממה שאני כבר מגיבה, ולפעמים נראה לי מגוכך על כל דבר להוסיף תגובה של "אהבתי /לייק/
ודומיהם.. עכשיו אני מבינה עד כמה זה מדרבן ומוסיף. את האמת- ראיתי כמעט את כל הסדנות הוירטואליות ומאוד אהבתי את כולם!! וכשחושבים על זה לא פירגנתי ברמה כמו שהתלהבתי והראתי אותם לחברים. יש משו במה שאתם אומרים. בנוגע לרשימת תפוצה של מיילים ופלאפונים אני בעד, רק שאני לא חושבת שאוכל לתרום את עזרתי באיסוף והאירגון כיוון שאני רואה מחשב ממש מעט בשבוע.. אני לומדת עד מעל הראש.. סליחה! ושוב תודה רבה על החמימות של כולם! שבוע טוב ומוצלח לכולם! יהב

../images/Emo229.gif לכל העוסקים במלאכה

ולכל המשתתפים הפעילים בפורום! תודה על דבריך החשובים דודי. קרה לי פעם-פעמיים שכתבתי דברים מליבי, שלא זכו לתגובות, וכמו שאתה אומר, הוציאו לי קצת את החשק להמשיך לכתוב... (אבל בכ"ז המשכתי) אני בהחלט משתדלת להגיב, במיוחד כשיש לי זמן מול המחשב, ואשתדל אף להגיב יותר. ולגבי המפגש הבא, צריך לדעתי "לסגור" את רשימת המשתתפים לפחות שבוע מראש, כדי למנוע הפתעות לא נעימות וביטולים. שיהיה לכולכם שבוע טוב, נעמה

אכן דודי צודק, הוצפתי בעבודה../images/Emo13.gif שזה מצויין

אך גם מלחיץ
, בעיקר שצריך להכין את הכל במהירות שיא. אך יהיה לי בשליף בשנה הבאה. הזמן עבורי מסתבר לא היה כ"כ טוב, כי הייתי (ואני עדיין) מכינה את חנוכה ומחר מתחילה עם ההצגות ואני חושבת שאני לא היחידה אז... אולי בפעם הבאה אחרי חג ולא לפניו??? בדרך כלל אני משתדלת להגיב , לא תמיד יוצא....

simba6

New member
הפורום שלנו!

שלום לכולם גם אני בטלתי, הזזתי, אפילו עבדתי בשישי בערב (שזה סיוט מבחינתי) כדי לפגוש אתכם והתאכזבתי שוב שזה לא התממש. אני עוקבת אחרי הפורום, לומדת ומקבלת השראה. אפילו חזרתי להודעות קודמות ולסדנאות, מדהים כמה מידע ונסיון טמונים בפורום קטן אחד. יש פה אנשים חמים, מקסימים, תומכים ומפרגנים וזה לגמרי לא מובן מאליו. לפעמים אני רוצה להתייעץ באון ליין, לחשוב יחד, ולא לחכות לתגובות... מי נמצא בפייסבוק/ סקייפ או כל צאט אחר??? לעניין התגובות- אני לרב מגיבה בעניין רב ובחיוך ולא בכתב... קצת קשה לי גם כי אני חדשה בתחום ומעדיפה להקשיב, גם כי אני לא מכירה את החברים זה מרגיש לי מוזר....וזה מחזיר אותי לפגישה שממש חבל שהתמסמסה... בקיצור- הפיסבוק שלי simon piron שם אשמח לפגוש אתכם ואפילו העלתי כמה תמונות של בובות ראשונות ... ובמחשבה שניה אני תיכף אעלה גם פה... שיהיה שבוע נפלא לכולנו סימון

גליתוי

New member
היי דודי וחמוטל ולכולם!../images/Emo23.gif

אני חייבת להתייחס לדברים למרות שאני רק מפשירה מתקופת קיפאון... אני מצטערת שזה מה שעלה בגורלו של המפגש ומקווה שבפעם הבאה לא רק שאגיע אלא שגם אוכל לעזור לארגן. אני מצטרפת לכולם בכך שאכן זהו פורום מקסים! אבל זה פורום של אנשים מאוד עסוקים! כולל את דודי וחמוטל ועוד רבים וטובים שבתקופות עומס נעלמים. בנוסף לכך כולנו בני אדם שעוברים תקופות לא פשוטות בחיים וגם זה משפיע על האינטנסיביות של ההשתתפות בפורום. ובכל זאת אתה צודק דודי בקשר למפגש אנחנו כל כך רוצים להפגש וכשהתאריך מגיע אז יש כל מיני בעיות. מכיוון שאנחנו מעטים אז כל אחד שלא מגיע זה משפיע, ולמרות זאת הייתי רוצה שננסה שוב אולי בכל זאת בבית חם בימים אלו שהפכו פתאום לקרירים. אם יש היענות מחודשת אשמח לחבור לחמוטל ולחשוב על זה מחדש. בכל אופן באמת שאין לי עכשיו חופשים והיום קיבלתי שעתיים בבוקר שמתוכן אני מפנה זמן לפורום היקר הזה. ובאשר לתגובות, אכן צריך מדי פעם ניעור, אני אשתדל להגיב יותר. שיהיה לכולנו המשך שבוע נהדר!

../images/Emo140.gif

מתחברת מאוד למילים של גליתוי מצטערת שלא יכולתי להענות ולעזור בקיום המפגש אעשה את כל מאמצי להיות שותפה פעילה כשננסה לקבוע מפגש מחדש תודה רבה לכל אחד מהאנשים המדהימים פה שהופכים את פורום האינטרנט הוירטואלי לתא משפחתי חם רוני

פ י ו ל ה

New member
גליתוש, זה חשוב מה שאת אומרת כי

את צודקת במאה אחוז שכולם עסוקים וגם כתבתי את זה בעצמי שזה לגיטמי שמדיי פעם יש העלמויות וגם אני בעצמי נעלמתי מדיי פעם כשהיה לי את כל העולם על הראש. אבל כשיש ביטול אחרי 2 קודמים וכולם מאותה סיבה, אפשר להבין למה נותרת תחושה שאנשים לא לוקחים אחריות, כי אם יש התלהבות סביב מפגש, היית מצפה שהיא תבוא לידי ביטוי גם ברשימת נוכחות. אני שמחה לראות שאנשים מביעים אכפתיות ורצון לעזור ואשמח אם תצטרפי אליי ונארגן מפגש חדש אחרי חנוכה וכל מי שמעוניין והציע בשרשור הזה להצטרף לארגון מוזמן לעשות זאת. שוב תודה לכם על כל הפרגון, אני אוהבת אתכם!! נ.ב. התגעגעתי!! כיף שהפשרת!

תודה תודה תודה על כל התגובות ../images/Emo24.gif

אני מסכים עם כל מה שנכתב כאן על ידכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כפי שכתבתי בהודעה הקודמת ואני רוצה לחזור ולהדגיש שוב: איןכאן אשמה\אשמים\מאשימים\נאשמים
קינמון - המפגש לא בוטל בגללך באופן אישי אז את יכולה להיות רגועה ולשוב לצלול לעניני חנוכה
גלית - אין ספק שבתקופת לחץ בגלל עבודה, משפחה או כל סיבה אחרת זה ברור ומובן ש"נעלמים" או פחות זמינים להגיע למחשב אבל כמו שציינה חמוטל בנושא מפגש זה קצת שונה מלכתוב הרבה, פחות או בכלל וכשזה קורה 3 פעמים זה מותיר את מה שהותיר הכי חשוב שאת שוב איתנו!!!!! תודה לכל מי שכתב שהוא לוקח את הדברים לתשומת ליבו וינסה יותר ולא רק שכתבתם אלא שכבר רואים את התוצאות בשטח ומעל גבי הפורום
לכם. ואם זו התוצאה והיא גם תלך ותתגבר ותשתפר אז היה שווה לכתוב את כל ההודעה הארוכה הזו למרות החוסר בזמן שיש לי בשבועות האחרון ובשבוע זה במיוחד, בקצב כזה אני מאמין ויודע שבסופו של דבר פגוש נפגש
במפגש הומה ושמח.

למעלה