טוב חברים ...מה בתוכנית??

טוב חברים ...מה בתוכנית??

כדאי שכל חבר יביא איתו בובה [ויכין קטע קצר] ניתן להביא דיסק עם מוסיקה לקטע או דיסקאונקי או MP3 MP4 דיוידי OR WHAT EVER העיקר להכין קטע של מינימום 3 ד' הקטע הנבחר יזכה במחמאות הקהל
אפשר להכין רשימת שאלות וכל אחד יוכל לנסות ולתת מענה מנסיונו האישי..... שבת שלום אני ממהרת למסיבת ריקודים [סלונים] אצל איבגני ומילה ברמת גן...... נפגש מחר ביי ביי וצ'או צ'או

maorkad

New member
חחח דבי את שוכחת שאני רק בונה בובות לא מופיע

חח אני אשמח להביא ואת תוכלי להופיע איתם בתור שלי במקומי חחח תהני בסלון (סלונים)

feyoula

New member
הממ

אני לא עושה את הסופ"ש בבית וזה טיפה בעייתי כי אין לי כאן דברים מעשה ידיי וגם לא כל כך כאלו קנויים שאני יכולה להנות מלהפעיל..אני אנסה לחשוב על משהו.. אבל אני מוכנה בשמחה להצטרף למישהו ולאלתר יחד משהו אצלך:) תמונות אני יכולה להביא בכייף כי זה יש לי על המחשב ואני יכולה לצרוב...

כמה הצעות,רעיונות ובקשות למפגש הפורום ../images/Emo65.gif

אני מציע שבתור התחלה כל אחד יביא מה שהוא חושב שיכול לתרום להצלחת המפגש: בובות מסוגים שונים,מסכות,אביזרים,תמונות,אני למשל אביא אביא גם 2 ספרים על תיאטרון בובות שאני די משוכנע שחלקכם תשמחו לעיין בהם במהלך הערב והכי הכי חשוב כמה שיותר חומר על עצמכם\על התיאטרון\ההצגות שלכם...פרוספקטים,תמונות וכ'ו כדי שנוכל לעזור זה לזה בהפצה (אני למשל אעשה זאת בשמחה כפי שאני עושה תמיד ויעידו על כך אבישג ושאר חברי השחקנים) ועכשיו הצעות לסדר המפגש: * התכנסות ומינגלינג (המילה הזו קורעת אותי מצחוק אז הייתי חייב) **סיור בסטודיו הבובנאית: דבי זריהם שיכלול הסברים,תצוגה של יצירותייה הכוללות: בובות מסוגים שונים,תפאורות ויצירות בשלבי הכנה והיא תענה על שאלות המשתתפים שבעיקר יחטטו במוצגים. אתנחתא אומנותית: תצוגה של הבובות,הספרים וכ'ו שכל אחד הביא... המעוניינים יציגו את הבובות או קטע כמו שדבי הציעה ואלה שלא רק ייוציאו אותם לתצוגה ולהנאת החברים אני למשל,לא יודע אם אספיק להכין קטע וכידוע לכם במעמדי כסלבריטאי אינני מופיע ללא במה או מינימום מבנה ת' בובות,תפאורה,תלבושות,תאורה,מאפרת ובעיקר ספר...ואני לא עושה חלטורות...לפחות לא כאלה שלא מוציאים עליהן חשבונית בסוף חחחחח (דבי,זוכרת שאמרתי לך שיש לי רשימת דרישות כיאה לכוכב,אז הנה ההוכחה) ולמה שלא נראה גם מופע ריקודים של צמד הרקדנים הנודע: דואו זריהם?...יש מקום בארץ שאתם לא מגיעים להתחרות בו??? בכלל...לדעתי בגלל שגב'
היא המארחת....ויש לה במקום את כל הציוד הדרוש...אז... היא אמורה להיות המופע המרכזי בערב ולהציג לנו את "מסיבת יום ההולדת של דובי דודו".... או הצגה אחרת מהרפרטואר הרחב שלה שמתאימה לדעתה לאירוע,בתוספת שינויים בהתאם לקהל כמו בקטע שהעלתי: "מיץ פטל על הגג" ....באמת התפלאתי דבי איך לא הגבת עליו...או שאולי טרם ראית,כדאי לך! לסיום הערב-אם דבי תשקה אותי,אולי אעשה לכם מופע צ'פנדיילס
מחכה לתגובות,תוספות וכ'ו ובעיקר לפגוש אתכם!!!

maorkad

New member
חחחח וואו הולך להיות חם הכוכב יאיר....

אני אביא את הבובות שיש לי כאן בסטודיו כי אני לא ישנתי בבית השבת בשביל להגיע מתל אביב ישנתי בסטודיו בנסיון לגמור את המכשפה בשבילכם אבל הייתי עייף מידי אז היא חצי גמורה אביא את זאק פאפאטור זובי הזברה אלפרד ואת אריק הראשון שלי על מופע חושפנות לא השקעתי כי לדבי יש ילדים קטנים בבית אז דודי תרד מזה גם חח מקווה כבר לפגוש אתכם

חחחחחחחחחחחחחחההההההההההההה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני כבר לא זוכרת על מה רציתי לענות ...
כל כך הרבה שאלות... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההה דודי אתה מצחיק בטירוף ....... מחכה לכם דבי

maorkad

New member
חברה עוד מעט נפגשים תכתבו משהו שאני לא ארגיש

שהעולם הזה שלנו אמיתי שאני ארגיש חחח שבאמת אתם קיימים ולא רק בדמיון שלי (אין לכן מה לדאוג עד שאבוא אקח את הכדורים שלי) חחחח

feyoula

New member
אני אמיתית חבריקו..

אל דאגה:) תזכיר לי באיזה שעה המפגש? 19:30? והסתדרתם להגיע כל החברים מתל אביב, נכון?

maorkad

New member
חחח כן כל מי שבתל אביב ורצה לבוא יגיע :)

אני נוסע עם ניר

למעלה