טוב חברים, מסתמנת בעיה...

Ofericko

New member
טוב חברים, מסתמנת בעיה...

חברים יקרים. אני מניח שכולכם עברתם את זה ועכשיו תורי. בלי קשר להימצאות יישות טבעתית זו או אחרת בחלל הבטן או לא, בוגר הניתוח צריך להימצא בדייאטה, ולאורך זמן די ממושך. זה מצריך הערכות מיוחדת מצד בן/בת הזוג. אני לא אדם שמן אבל אפשר להגדיר אותי כמלא. מה שבטוח, אני מאד אוהב לבשל ולאכול. אשמח לקבל מכם עצות איך אני, כבן זוג, שומר עם מיכל על תזונה נכונה וניהול קולינארי תקין של החיים. האם גם אני צריך עכשיו להיכנס לדייאטה על כל המשתמע מכך?
Ofericko

sure16

New member
יש!! ידעתי שאתה אחד משלנו../images/Emo9.gif

זה מזכיר לי שהייתה לי נזלת ובאתי לרופא לבקש בעצתו. "ממש אין תרופה"..אמר המדופלם! הלכתי אבלה וחפויית ראש עם נזלתי עימי ואם הימים שחלפו גם נוספו לנזלת כאבי גרון ומיחושים שונים.. "או!" קרא הרופא!"עכשיו אפשר לטפל,יש לך דלקת בגרון!"..וכך הלכתי ממנו שמחה ועליזה עם האנטיביוטיקה בכיסי... ומהו מוסר ההשכל? זהו! שאין..
ההקשר שעכשיו אפשר לדבר איתך על העינינים החשובים!דיאטות וכאלה.... מה שטוב אצלכם הוא שאתם שניים! וצריך שניים לטנגו הזה! תבשלו יחד בכייף כל מיני מרקים,תמציאו 100 סוגי סלטים שונים... והעיקר,תהנו מהחיים!

Ofericko

New member
האם מישהו יודע

על קיומו של ספר בשם כמו: "ספר המתכונים הגדול לבני זוגם של בעלי טבעת אינטרגאסטרואנטומית מתכווננת"?

משימה בלתי אפשרית???

ממש לא!!! אפשרית בהחלט רק שנראה לי שלקחת את זה יותר מדי "קשה". המלצה: יש את הספר של נירה אורלנד למקוצרי קיבה ויש בו די הרבה מתכונים שמתאימים למקוצרי קיבה וטעימים לכולם.אם תרצה נסביר לך איך לקנות את הספר. עופר , אני לא מכירה אותך אולם אני מבינה שהחברה שלך הייתה חולה...אז קודם כל החלמה מהירה,הסתגלות קלה וכמובן בהצלחה ויותר מזה אני חושבת שכבר טוב שאתה מבין את המצב ומתייחס אליו ומוכן להשקיע בו ובה כמובן...כבר עשית חצי מהעבודה... שבוע נפלא יעל

עופר,

אתה לא צריך להכנס לדיאטה אם אתה לא רוצה. מילת הקסם היא: התחשבות. ואיזו התחשבות נחוצה למיכל תצטרך לגלות בעצמך. למשל: לא להחזיק בבית מאכלים שקשה לה לעמוד בפניהם - אם היא מבקשת. אם מפריע לה שהארוחה שלך עשירה יותר (בכמות או בסוג האוכל) - להצטנע, ולהשלים את החסר כשזה לא מפריע. לגלות הבנה גם כשהיא "חוטאת" - תשאל אותה איך היא רוצה שתנהג במקרה כזה. זה שאתה בשלן זה נהדר: אתה יכול ללמוד לבשל מאכלים שיתאימו לשניכם, או לפנק את מיכל במשהו מיוחד בשבילה. ואם אתה רוצה לנצל את ההזדמנות ולרזות גם - בבקשה.

gal33

New member
פירוש מילולי של "דיאטה" = אורח חיים

ככל שנפנים את זה מהר יותר, כך יקל לנו יותר. "להיכנס לדיאטה" נשמע נורא, לא? מן משהו כזה שאומר שעד כה היה כך, ומעתה והלאה אחרת, מעתה והלאה יש דברים אסורים. איפה אלמנט הבחירה? תזונה נכונה, לפי שיטה זו או אחרת, תעשה עם כולם חסד. רוב הסובלים מכולסטרול גבוה שאני מכירה הם רזים הן בעין והן על פי אמת מידה של BMI. כנ"ל הסובלים מיתר לחץ דם וכו´. בהצלחה לכולנו.

למעלה