טוב חברים מצטער שאני מוציא לכם

itai 20

New member
טוב חברים מצטער שאני מוציא לכם

את העיניים אבל אני ראיתי את פלאנט האגדי השבוע בפסטיבל זיגט בבודפשט הבנאדם פשוט אל מהלך הוא הופיע בבמה של המוזיקת עולם אבל הוא פשוט מלך הכל נשמע כמו זפלין וזה פשוט מדהים שהוא עשה את black dog whole lotta love הרגשתי בתוך האלבום זה פשוט מדדדדדדדדדדדהים איזה קווווול!!!!! אחחח הייתי חייב ועכשיו נאי הולך לנוח מהטיסה ! לילה טוב

Anuerysm

New member
יא אללה

איזה כיף לך אני הולך לראות את THE WHO בנובמר ככה שאני אדע איך הרגשת פחות או יותר

זה צריך להיות טוב...

אני אישית אם הייתי יכול מבחינה כספית הייתי משקיע בזה, אבל אני תמיד חושש ללכת למופעים כאלה בידיעה שזה לא יהיה כמו שהיה בתקופת השיא של אותו הרכב או אמן... לפי איך ששמעתי את דאלטריי היום אני יודע שזה ממש לא אותו דבר, ובטח לא אחרי שחצי מההרכב מת, אבל לפחות תזכה לראות את השאריות שלהם לפני שפיט טאונסנד יחטוף שבץ או משהו..

Anuerysm

New member
תשמע

ברור שהוא לא שר כמו פעם אבל לעומת אמנים כמו רוג'ר ווטרס למשל הוא שר מעולה ופיט לדעתי עדיין מנגן כמו שצריך

yaelhr

New member
אעה. ;[

גם המורה שלי לגיטרה נסע לשם וראה את פלנט בפעולה. אני אכולת קנאה, באמת:]

AeroTom

New member
נהדר

שמח לשמוע שכל מי שהיה בהופעה שלו, אומר שהוא נשמע נהדר. זה ממש כיף לשמוע. שמח שנהנת, ואגב יש לך סט-ליסט מלא של ההופעה? כי עדיין לא מצאתי עדכון של ההופעה הזאת באתרים השונים. ואתה כמובן מוזמן גם להישאר כאן איתנו בפורום. נשמח לשמוע גם עוד חוויות מההופעה (האולם, הקהל, ה-Strange Sensation, השירים לא של זפלין...).

itai 20

New member
אני איתכם בבוודאי...

גם יהיו תמונות פשוט כולן אצל חבר כרגע... המוזיקת עולם שהוא יוצר גם מרשימה האמת שקראתי לזה לד זפלין עם תופים אפריקאיים ובלי יותר מדי סולואים כמו בתקופת זפלין. לבנאדם יש גוון קול מדהים אין ספק והאווירה היתה מצוינת. היה פסיבל ממש ממש מדהים. כמובן שהוא לא הגיע לטונים הגבוהים וצרח hey mmmmmmmmaaama כמו בימים הטובים אבל הבנאדם פשוט נותן שואו נטול פוזה טי שירט לבנה וגינס פשוט וזה היה אדיר. באותו פסטיבל ראיתי את רדיוהד,פרודיגי ופלסיבו. והיו במות של אלקטרוני רגאיי ומטאל (הונגרי בעיקר) נונסטופ היה ממש אדיר. הסמים שם רצים כמו זבל למי שמחפש את השטויות האלה. הכי כיף היה לשמוע מבחור גרמני שעובד בפסיבלים בכל אירופה שזה הפסטיבל הכי טוב באירופה לדעתו. קיצר היה מדהים אנשים מבטיח להעלות תמונות וסרטון של רוברט האגדי! אני לא מאמין שחודש לפני זה ראיתי את רוגר ווטרס!! איזה ככככככככיף!!

AeroTom

New member
אחלה

ואשאל שוב - אתה זוכר עוד שירים מהסט-ליסט אולי? זה היה סט דומה לזה? Tin Pan Valley Seven and Seven Is Black Dog Going To California 29 Palms Friends Four Sticks Freedom Fries Gallows Pole ------------------- הדרן: The Enchanter Whole Lotta Love זה הסגנון של הסטים שלו בתקופה האחרונה, בהופעות בפסטיבלים וכדומה. עם שינויים קלים.

bazmaster

New member
אפשר לחשוב..כולה פלאנט...

חחח סתם אחי הייתי מת לראות אותו... מקנא בך בטירוף!! אני יודע בערך איך אתה מרגיש...ככה אני הרגשתי כשהייתי בהופעה של ווטרס... חלום
ואני גם מנצל"ש מה פול ג'ונס עושה היום?

AeroTom

New member
ג'ונסי לא עושה הרבה עכשיו

ב-99 ו-2001 הוא עשה סיבובי הופעות ל-2 אלבומי הסולו שלו. מאז הוא הפיק דברים פה ושם והתארח פה ושם...הוא ניגן למשל ב-2 שירים בדיסק האקוסטי באלבום האחרון של ה-Foo Fighters. בתקופה הזאת הוא לא עושה הרבה ולא ממש מופיע גם. יותר בעניין של הפקה כרגע נראה לי.

למעלה