טוב חברים....

טוב חברים....

העניינים פה התחילו להתחמם קצת וממש לא בא לי להרוס את האוירה הנהדרת שיש פה בפורום ... בזאת אני מוציאה הודעת פרידה... מקווה שתחייכו בכל יום של חייכם ושיהיה לכם את כל הטוב שבעולם... מודה, אני אתגעגע אבל אולי מקומי לא פה... אוהבת את כולכם...

tankgirl21

New member
טוב....

אני מארגנת עצומה שהרעיון הכללי שלה שטלי תישאר כי אנחנו אוהבים אותה כל מי שבעד שיחתום למטה!!!!!!!!!!

../images/Emo151.gifהופ הופ טרללה!!!<==חתימה!

מה המצב אחותי? הכל טוב? גם את בבאסה היום או שאצלך הכל טוב??? LOVE ענת.

מזה?????????????

העניינים מתחממים רק כאשר את שוכחת אותם בתנור להתחמם יותר מדי זמן.
את נשארת ולא הולכת לשום מקום! בגלל זה ישנם דברים שרצוי לא לדבר עליהם בפורום זה,ולכן גם המנהל לא הסכים שיהיו פה שרשורים של "היי מה המצב" וכו´. ושום הודעת פרידה לא מתקבלת פה.......זה מובן לך????????????????? כולם החליטו להיות ביום באסה היום או שזה רק נדמה לי?
LOVE ענת.

raistlin23

New member
טלי טל!!!

את לא הולכת ואת יודעת את זה!!!! תפסיקי עם זה ומיד!!! או שאני יגיע עד אליך ואת יודעת מה יהיה מואאאאאאאאאהההההההה :) ( אני מבטיח לצאת מהדיכאון במיוחד בשבילך! )

tankgirl21

New member
אנשים שלי....../images/Emo24.gif

קדימה צריך לשכנע את טלי טל להשאר!!!!!!!!!!!!!!!!!

אישה שלי......./images/Emo8.gif

אני לא חושבת שיש צורך בשיכנועים כי אני בטוחה שאחותי לא תלך לשום מקום.....היא עוד חייבת לי ישיבה על כוס קפה וסגריה....אז אין מצב שהיא זזה מפה לשום מקום!!!!!! האם הייתי ברורה???????????????????????????
LOVE ענת.

tankgirl21

New member
ילדה מקסימה שלי ......

וסאנשיין אהוב שלי.... וטלי טל האישה והאגדה שאני כל כל אוהבת אותכם מכל ה-
נהנתי לבלות במחיצתכם .... אבל לצערי הרב חייבת לזוז.... נראה אותכם אחורי זה ... את כלכם והכוונה גם אליך טלי טל ברורררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sagi.exe

New member
טלי, החמצתי משהו ? מה קרה ?

רק הכרנו וכבר את נעלמת ? מתי נהיה כאן חם ולא הרגשתי ?

למעלה