טוב חברים,

MetalSinagouge

New member
../images/Emo45.gif...

מה שמזכיר לי שיצא לי לקרוא רק 2/5 מהתרילוגיה בחמישה ספרים המצחיקה הזו. הספר השלישי נראה לי תקוע משהו, אבל אני פשוט חייב לדעת האם הם מצאו את השאלה ל42.

MetalSinagouge

New member
חלילה. נדמה לי שהשאלה קשורה

לשלט "נא לא לדרוך על הדשא" אבל אני לא בטוח, וזה גם לא נשמע הגיוני.

0Pandemonium0

New member
לא שקראתי את הספרים או משהו, כן?

זה פשוט נובע מההיכרות הקצרה שלי עם דאגלאס אדמס.

miss mcmillan

New member
כן

אבל אם זה אמור להיות נכון, זה בטח לא. אני אהבתי את ה"בכמה דרכים על אדם להלך?"

MetalSinagouge

New member
נדמה לי שנתקלתי בשאלה הזו.

אז זה כנראה מהספר הראשון או השני. זה בטח מסוג הדברים האלה שאתה מת לגלות בספר, סרט וכו', וכשאתה מגלה אותו אתה מבין שידעת את זה כבר. מקסימום אם לא ידעת, אז אתה פוטר את התשובה בנחרה ובטענה שדאגלס אדאמס הוא בן אנוש בדיוק כמוך. הכי הצחיק אותי כל הקטע עם המשמעות בסרט של מונטי פייטון- משמעות החיים.

MetalSinagouge

New member
האמת היא שניסיתי לצפות במערכונים..

ולא התחברתי. אבל הסרטים פשוט ענקיים.

Master Boo

New member
המערכונים ממש איכס.

הסרטים עוד איכשהו נחמדים. יש קטעים חביבים. זה כמו מל ברוקס, רק הרבה יותר... כזה.

miss mcmillan

New member
הסרטים טובים אבל

מתישים באיזשהו שלב. ח.. בשיעור סינית היום בדיוק נתנו לנו לתרגם משפט כלשהו שמכיל את הביטוי "הארנבת המסוכנת.." (משהו כמו "הסטודנט ההוא ששאל שאלה נורא קשה את החתול החכם הזה מספר עכשיו סיפור לארנבת המסוכנת שלו..". במשפט התמים הזה יש כמה פצצות-זמן דקדוקיות מתקתקות, ככה שאל תזלזלו
. ועכשיו אחרי שגמרתם לזלזל-) לא היה בנאדם אחד, חוץ מלין מרצתנו הסינית בתכלית שלא שמעה על מונטי פייטון מעודה, שלא פרץ בצחוק פרוע.

MetalSinagouge

New member
ובנימה חייתית זו:

Ooooh, fishy, fishy, fishy fish! A-fish, a-fish, a-fish, a-fishy, ooooh. Ooooh, fishy, fishy, fishy fish! אני זוכר שצפיתי לפני כמה שבועות בFamily Guy, ויש להם נטייה לשלב בדיחות לא קשורות שלקוחות מכל דבר שאפשר, אז היה איזה קטע שהם היו בים והיה איזה איש תקוע על אי בגודל מטר על מטר שחזר על המערכון הזה, ולא זכרתי למה אני נקרע מזה ואיפה שמעתי את זה קודם.

למעלה