טוב חברי היקרים בואו ונעשה לזה סוף!

פיתגורס

New member
טוב חברי היקרים בואו ונעשה לזה סוף!

אכן לכולנו יש אהבה מסויימת לבעלי חיים וחלקנו גם צמחוניים/טבעוניים אבל עם כל הדיבורים, אף אחד מכם לא עוזר כמעט בכלום להשמדת היצורים החיים על פני כדור הארץ! אתם מדברים ומדברים, וכל הכבוד לכם, אבל אינכם מונעים שום דבר בכך. אז אם אתם אכפתיים כלפי בעלי חיים ובכלל כלפי יצורים חיים, אז תעמדו ותתקוממו, צאו להפגנות, תתנדבו בארגונים נגד התעללויות שונות, ועוד התנתקויות מאינטרנט זהב, אם אתם מבינים למה אני מתכוון!!!!! אני פעיל ב"אנונימוס", ותאמינו לי שיהיה לכם הרבה רגשות אשמה אחרי שתעשו משהו בנידון!!!! תחשבו על זה, ועוד פעם תחשובו על זה כי בקרוב לא יהיו לכם כלבים וחתולים בבתים. אוהב **כל אחד** שאוהב בעלי חיים, פיתגורס.

ijat oded

New member
וואלה צודק. תביא מספר של מקומות!

להתנדב לבעלי חיים באזור ראשון לציון אם יש לך צער בעלי חיים תנו לחיות לחיות וכו´!!!

vegi force 1980

New member
לדעתי הבחור מדבר על פעולה ישירה

ואני מסכים שפעולה ישירה זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות לצערי עד שמערכת החוקים בארץ זזה ביינתיים מיליונים מתים ועוברים התעללויות קשות ולצערי הרוב המכריע במדינה הזאת בעצם נגדינו או שבעדינו אבל לא יעשו כלום בנידון באמת נראה לכם שמעניין את דליה איציק האי מיילים והפאקסים שאנחנו שולחים לה?????. לא מעניין לא אותה ולא הרבה אחרים זה ביזבוז זמן רק פעולה ישירה תביא את הפיתרון

morality

New member
אלימות לא פותרת אלימות ../images/Emo59.gif

ראשית, אינני חושבת שהיתה בדברי פיתגורס הזמנה לפעולה ישירה. שנית, אני מציעה לשקול היטב את ההגדרה "פעולה ישירה" ואת השלכות תוצאותיה. לדעתי, פעולה ישירה בהקשר של איסוף מידע פנימי - כמו שעשתה נ´ באוניברסיטה העברית (פרשת מאליש וחבריו) וכמו אנשים נוספים שמספקים לנו מידע פנימי - הינה חיונית ומועילה. בזכות פעולות כאלה אנחנו יכולים לחשוף את הנעשה במעבדות באמת, לפרסם זאת בתקשורת ולהניע את הגורמים האחראים על החוק ואכיפתו לפעול לתיקון המצב. כנ"ל גם לגבי צילומי הסתר ואיסוף המידע שעושים פעילי אנונימוס - הם יעילים וחשובים מאוד ומביאים לתוצאות בונות. לעומת זאת, פעילות בלתי חוקית הקשורה באלימות כלשהי, אם כלפי אנשים ואם כלפי רכוש (אפילו הגרפיטי המזעזע בכיכר דיזנגוף), תזיק מאוד ותחבל באופן הרסני ממש בכל המהלכים החוקיים שמתקיימים כעת, אם בבתי-משפט ואם בכנסת. ההבדל בין ישראל לארה"ב ואירופה הוא ששם בכדי להיכנס לתקשורת אתה חייב לבצע פעולה קיצונית ואילו כאן לא. התקשורת בישראל מכבדת ואוהדת את המאבק שלנו להגנת זכויות בעלי-חיים ונותנת במה נרחבת לנושא זה. מתנגדינו מתים שנעשה פעולה ישירה הכרוכה באלימות, או אפילו באיום באלימות. הם לא סתם מחכים שזה יקרה, הם אפילו מתגרים בנו כדי להפעילנו. הם יודעים היטב שפעולה אחת קטנה שלנו תשמש להם ענף להיתלות עליו מול בתי-המשפט, הכנסת ודעת הקהל כדי להכפישנו ולהוכיח לעולם ולאישתו שאנחנו "מיליטנטים, אלימים, קיצונים, מסוכנים, אנרכיסטים וכו´". כמי שפעילה באופן אינטנסיבי לאורך שנים במאבק למען בעלי-החיים בישראל, אני מציעה לכולכם לשקול את הנושא לעומקו ומקווה שתגיעו למסקנה שאלימות לא פותרת אלימות ושפעולה ישירה תגרום לנו נזק בלתי הפיך. תודה.

vegi force 1980

New member
בכל העולם הפעולה הישירה

כן מביאה תוצאות רק זה מה שהם מבינים רק זה

פיתגורס

New member
צודקת 100%!

את צודקת מאוד בדברייך שאלימות לא יכולה למנוע אלימות. צריך להתנדב ולפעול בארגונים ואפילו להקים אגודות משל עצמכם! תחשבו על זה.

vegi force 1980

New member
יש אגודה שאני מאוד אוהב

נקראת A L F לשחרור בעליי החיים" אותם אני מאוד אוהב איתם אני נורא מזדהה ואת הדרך שלהם אני מעדיף שיר של להקה שמזמן לא קיימת וחבל: מה אתה חושב עכשיו אחרי המכה לא רוצה להושיט את הלחי השניה נמאס לי להיות כל הזמן המטרה הגיע הזמן לפעולה ישירה!

כנס לקישורים של הפורום

יש שם קישור לאתר "ראשון אוהבת חיות". כך גיליתי את קיומה של האגודה הזאת וכבר התקשרתי כדי להתנדב ואני בהחלט מקווה שאוכל לתרום שם מזמני.

AmitKar

New member
מס´ שאלות

למה שנעזור בהשמדת כל היצורים החיים על פני כדור הארץ? איך אתה יודע מה כל אחד מאיתנו עושה ומה לא? לדעתי אתה רק מרתיע אנשים, אנשים לא רוצים להרגיש רגשות אשמה. אנא אמור את מה שיש לך להגיד בשפה יותר עדינה שלך, עמית

למעלה