טוב חבר`ה עכשיו רציני!!!

sorriso1989

New member
טוב חבר`ה עכשיו רציני!!!

ביום שישי או בראשון (בחול המועד) בשעות הצהריים אני רוצה שנעשה מפגש בגן סאקר בירושלים! מי בעד שיצביע!! ומי שרוצה מקום אחר למפגש שרק יגיד!!

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifאני לא קשורה אבל אם זה יהיה בגני יהושוע

אני גם אבוא

ailag

New member
הצעת מקום אחר אפשרי למפגש

שיהיה - אני גרה בצפון ת"א, קצת צפונה לפארק הירקון. אין הרבה אוטובוסים אליי, אבל יש, ויש גם אוטובוסים למרחק של עד כ-10 דקות הליכה. פלוס, אני יכולה לעשות רונדלים עם האוטו ובטח יש נהגים אחרים פה. יש דשא בסביבה (אם כי הרבה גבעות, צריכה לבדוק את זה. אנחנו בכלל רוצים דשא? כי אפשר גם סתם לשבת ולדבר), צריך לבדוק כמה צל יש (עדיין יש מספיק שמש כדי להשרף?) והיתרון הוא שככה יש לנו מקרר ודירה קרובים. החסרון הוא ש 64 מדרגות מפרידות בין הרחוב/דשא לדירה. אבל זה קטן על קפואריסטות! אם זה בי-ם אני גם יכולה, ויכולה להסיע. אבל בשישי בבוקר אני לא יכולה ובראשון בבוקר מעדיפה שלא בגלל אייקון.. אבל תלוי ממתי עד מתי המפגש.

sorriso1989

New member
נראה לי שאם זה ביום ראשון..

אז המפגש יהיה בשעות הבוקר.. בסביבות 10 או 11..

דווקא ירושלים יכול להיות נחמד.

נדמה לי שבשישי יש לנו אימון כל זמן אחר תגידו, ואני שם...

אני בירושלים לא בטוח שאוכל..! וצריך

לסגור מראש מה עושים..! שלא נפגש ונסתכל אחד על השני ונשאל מה עושים..! מנסיון שלא מתכננים מראש הזמן סתם נמרח בדיונים מעצבנים מה לעשות..! כדאי שיהיה טעם טוב כדי שיהיה מקום לעוד מפגשים מהסוג הזה..!

sorriso1989

New member
אל תדאג!

נבקש מכל אחד איזה 30 או 40 שקל ונקנה אוכל ונעשה `על האש` אלא א``כ ירצו לאכול משהו אחר..

בכיף אלא

שאני אוכל רק בד``ץ ואם זה לא אז אנלא אוכל..! ועוד צריך לסגור אם עושים אימון הודה..! לי בכל אופן יש ברימבאו ופנדרו..!

ailag

New member
30 שקל זה יוצא

פי 5 ממה שעולה מה שאני והאלפקה נאכל יחד
(ואולי אחרים פה?) טבעול עולה כ-30 שקל לשקית המבורגרים / נקניקיות ובלילה הלבן שעשינו שתי שקיות כאלו האכילו שבעה פיות ועוד נשארו המון שאריות. למישהו פה יש בכלל ברביקיו? נייד?

Kalimac

New member
יום א' לא נוח

מאחר ואני אהיה בת"א בעיסוקים אחרים. ושישי כמו שנאמר, יש לנו אימון. יש עוד אופציות? ובקשר לאימון + הודה, מי יהיה אחראי?מהנסיון שלי, דברים כאלה תמיד לא הולכים טוב.

ailag

New member
בקשר להודה

גם אני לא בטוחה שזה מה שאנחנו רוצים.. אפשר להפגש בחוץ ומי שרוצה לנגן ינגן, מי שרוצה לשחק או סתם לעשות שטויות יעשה. ואז נסיע את יעקב הירוק לבית חולים.

זה בסדר אני אזמין כבר אמבולנס מההתחלה...חח

סתם אני לא יודע אם אני אגיע כי בנתיים כל מה שעלה פה לא נוח לי... לא יום שישי ולא יום ראשון. גם לא יום שני... שלישי אולי.

sorriso1989

New member
בקשר להודה

הודה לא חייבים לעשות כמו שailag אמרה מי שרוצה להשתולל יכול להשתולל ואז היא תיקח אותו לבי``ח, ובנוגע לעל האש אפשר לקנות מנגל חד פעמי ב10 שקל הכי פשוט והכי זול..

AbadaSapinho

New member
../images/Emo105.gif

איפה שזה יהיה ...מתי שזה יהיה ... אני שם ! אוווויי מהר לפני שאני אחזור לעבוד .. מחפש עבודה באזור הצפון !! .. חח ... רציני "O_-

למעלה