טוב..חדשות רעות

nesta girl

New member
טוב..חדשות רעות../images/Emo7.gif

אני ממש מקווה שזה לא נכון אבל הפעם זה כנראה כבר סגור, ברנדן כבר לא המתופף של דה יוזד
ההודעה הרשמית אמורה לצאת בשבוע הקרוב (אלא אם כן יקרה נס), הסיבה עדיין לא ממש ברורה אבל כנראה שהוא החליט להתעסק יותר בחברה ובאולפן הקלטות שלו =/ המתופף החדש יהיה דן (מ New Transit Direction)

zivid

New member
לא נכון!!../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo129.gif

מזל שאני בפורום, כי מזה אין לי זמן לקרוא את כל הכתבות האלה >.> אמג. ושנייה מי יהיה המתופף עכשיו?!?!?!

yaelrs

New member
מהההההההההההה??../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo192.gif

לא נכון, אני לא מאמינה ;[[[[[[ זה בטוח אמיתי? איפה קראת את זה?

MoonyAvFreak

New member
לא לא לא לא לא לאאאאאאאאאאאאאאא

למה הוא?! דווקא הוא?! אני הכי הכי אוהבת אותווווו! מכולםם די נו
דייייי אסור להם. הם דה יוסד והם לא יהייו אותו הדבר אם אחד אפילו עוזב. די נוו. ראאאררר

GD ROCKS

New member
Omfg

לא נכון! למה ?! ואי מוזר. אני נורא מקווה שזה לא נכון.

לאלאלאלאלא ../images/Emo7.gif../images/Emo223.gif

ברנד לא יכול לעזוב ;[ הוא היחיד הנורמלי שם

whatascene

New member
חח לא נכון!!

אבל איפה בכלל ראיתם את זה? אולי זה עוד פעם סתם שמועה, יש להם הרבה כאלה..

nesta girl

New member
...........

דיברתי עם צ'אד (המנהל של 801), הוא גם בהתחלה לא האמין, זה היה נראה סתם עוד שמועות, אבל הוא דיבר עם ספייק וכמו שזה נראה עכשיו, זה נכון
(ברנדן גם לא מופיע באף אחד מהסרטונים שהם עשו בחודש האחרון, לא יודעת אם זה אומר משו..) אבל שוב..עד שלא תצא הודעה רשמית אי אפשר להיות בטוחים ב100% אז עדיין לא איבדתי תקווה אהה ואם זה יקרה אז כמו שרשמתי דן יהיה המתופף החדש, הלהקה הקודמת שלו היתה אחת מהלהקות ש"השפיעו" על קווין. ה New Transit Direction גם חיממו את דה יוזד כמה פעמים בעבר.

yaelrs

New member
אוי לא O:../images/Emo192.gif

אם היא אמרה שזה נכון אז זה בטוחחחח נכון

yaelrs

New member
שנייה!../images/Emo192.gif

אבל הם כבר התחילו להקליט!! זאת אומרת שהם כבר מקליטים עם המתופף החדש? O:

whatascene

New member
אני בעד שנחכה עד שהם יודיעו רשמית

עד אז.. אלוהים גדול חוצמזה, אם הם מקליטים והכל (וזה מה שהם אמורים לעשות) אני חושבת שהם כבר היו צריכים לדעת בקשר לברנדן.. למרות שאולי הוא יקליט והמתופף החדש יהיה רק מההופעות.. כלמקרה, אם הייתה החלטה כזאת אני ממש חושבת שהייתה צריכה לצאת הודעה כלשהי בנושא

למעלה