גם אני אחרי ארוחה טובה של קוסקוס ושניצל וסלט ירקות עסיסי (יבורך המסעיד שלנו) . אבל המיגרנה מתחילה לדפוק ברקה השמאלית רק מעצם המחשבה שהיום יום רביעי ואני בייביסיטר (שיגמר החודש הזה כבר), זה מה זה מגביל ומתחיל להרגיז. (אני עם הרחמנות שלי אוףףףףףףףףף)
היא אמרה "חודש, קורס בעלה יוצא" ועושה רושם שכבר עבר לא? לאאאאא! התחלתי לשמור עליה באמצע נובמבר , ניתן לה עד סוף החודש הזה וסאלמת כל טוב. היא גם (שתהיה הבריאה , התינוקת לא אשמה חלילה) מגבילה אותי בעבודה.
4 פרוסות לחם קל, כף חומוס, 2 עגבניות (חתוכות לפרוסות), 4 עלי בזיליקום (חתוכים לרבעים).... אופן ההכנה: להכין 2 סנדויצ´ים ולאכול. לקינוח: תה צמחים עם 16 טיפות דיאטיפ. תהני מתוקה
אני חייבת מינימום בין 4 ל 5 סגריות ביום (סתם לייט כאלה וחצאי סגריות) בשביל הטעם (ספרתי לכם שאני שרוטה לא?). פה ושם אני משנוררת לבעלי ומתפלחת לשירותים במפעל לעשן. זה כיף!!!!
סוף הדרך,,,, בטח עוד התקפת אבנים אז אני לא אשתה איתכן, אבל כמו שאני מכירה את עצמי, רק מהריח אני מתמסטלת אז אתן תשתו ואני אדבר שטויות, הולך? וגם אני רוצה אז הנה
כבר יומיים (אם לא יותר) אני אומרת שהגיע הזמן לנקות את הבית ולא מצליחה להגיע לזה, אז אני אתחיל בשטיפה ומידי פעם אציץ, או יותר נכון מידי פעם אשטוף ואהיה פה רוב הזמן