טוב חזרתי לפרוק הריברסינג עושה לי חיים

טוב חזרתי לפרוק הריברסינג עושה לי חיים

קשים. חזרתי לעשותו לאחרונה בהתחלה היה נסבל רק הכאבי אוזניים גרון לשון ששינו מקום כל כמה זמן אבל אחרי הפעם השנייה בערך שוב עומס רגשי שגדול עלי עד שאפילו שקלתי לשלב כדורים ללא מרשם להקלה. וגם עומס וכאב או לחץ באיזור הלב. ועוד כמה דברים שלא בא לי לכתוב כאן. זה מכריע לפעמים.

יש לך מטרה מסויימת שאת מכוונת להגיע אליה באמצעות הטיפול ??

ואם זה לא אישי מידי ובא לך לשתף אז מהי המטרה ?

אין לי בעיה. אספתי מלא מטענים רגשיים

מהילדות והלאה והם הפכו לצוואר בקבוק שמקשה עלי לצאת ממנו .
ומאחר שהם תת מודעיים אז יותר קשה להתמודד איתם ישירות
כמו למשל עם מחשבות שעולות לך. אז אני לא יודעת כמה זה יקח

elar84

New member
שלום וברכה קוסמת

קראתי איפשהו שדווקא ברגע השיא, דווקא כשהכי קשה אנו מרימים ידיים ומתייאשים.
אבל דווקא הרגע הזה, הוא הרגע לפני המהפך, השינוי.
דווקא כאן צריך עוד מאמץ אחרון, לאסוף עוד כוחות אחרונים לקראת הרגשת השינוי וההקלה.
מאוד דומה לטיפוס הרים אומריצה למרחק מסוים, שדווקא שניה לפני נקודת הנצחון, שם הקושי הכי גדול.

מקווה שזה ייתן לך עוד כוחות ומוטיבציה.

אני לא בטוחה שאני מאמינה בשיאים

אנחנו כל הזמן משתנים. אז אני לא כל כך חושבת שיש פה נקודת התחלה וסוף של ניצחון .
אני לא רואה את התהליך הזה כלינארי. אני רואה את זה כגלים אולי.
אבל מטאפורה יפה. תודה

elar84

New member
אני חושבת שיש תמיד מטרות קטנות

כול פעם מטרה אחרת, נניח פעם המטרה היא להבין למה אתה לא אוהב את עצמך?
מאיפה מגיעה הביקורת העצמית.. ואז עובדים על נקודה זו. כאן מגיעים לנקודה שמציפה את הכול ואז אנו מרגישים רע מאוד כמעט מתייאשים.
ודווקא זו הנקודה שהיא רגע לפני המהפך.. וחוזר חלילה... כול פעם על מטרה ונקודה אחרת.
זו הכוונה.
אני מבינה את עניין הגלים... כמה שאני עובדת על עצמי ומודעת, אין ספק שכול פעם מחדש משהו מציף אותי...
חושבת שזהו נגמרה העבודה ואז שוב זה מגיע מציף מייאש... אבל כשאני מסתכלת אחרונית לנקודת ההתחלה אין ספק שאם מחברים יחד את כול הנקודות מרגישים בשינוי הגדול.

וגם אצלך מורגש שינוי... זה כוונתי...
כול החיים האלה זה לימוד אחד גדול... וזו המטרה של הכאב צריך לקבל אותו ולא להתנגד... השאלה כיצד מתמסרים לזה? כיצד מקבלים את המציאות כפי שהיא.

elar84

New member
קראתי, הוא כותב ומסביר יפה

"זה לא היה אמור להיות אחרת, שבדיוק כמו שאני עכשיו, זה הכי נכון, זה הכי מדויק"

elar84

New member
אשמח לפירוט ומהר

סתם סתם לא מהר... המצחיק הוא שכבר הספקתי לשכוח מה הייתה המטאפורה

elar84

New member
שתדעי לך שכושר לא רק שהוא בריא

הוא עוזר לנו גם להכניס מחשבות חיוביית וארגייה חיובית לחיים.
נפש בריאה בגוף בריא, לא רק האוכל חשוב גם הפעילות חשובה.

אני לאחרונה התחלתי להקפיד על פעילות, בעבר הייתי רק מתאמנת ביוגה וקצת רוקדת בשיעור שאז המלצתי לך.
אבל לא מעבר, והיום אני מקפידה על יותר, ועל פעילות יותר אינטנסטבית, וזה מוסיף לי המון... אז שתדעי לך

שלום קוסמת

נשמע תהליך מאד קשה פיזית ונפשית :( מצטרף ל-elar, אולי באמת זה השיא. השינוי קרוב. באותו משפט, אני מבקש שתשמרי על עצמך. כל הכבוד לך ודרך צלחה! שיהיה לך רק טוב.

היי

היום אני מרגישה בסדר. אבל כנראה בעיקר אחרי הטיפולים יש ירידות רגשיות.
אם אני אראה שזה ממשיך אולי אוריד את המינון ( אני מנסה פעם בשבוע אבל אולי עדיף פעם בשבועיים למשל).
ואני לא שומרת בבטן אז אני בסדר. אבל כן לא חושבת שאמשיך עם המינון הזה אם אראה שזה ממשיך
בפעם הקודמת שעשיתי ריברסינג היה לי גם קשה בעיקר בשלבים ההתחלתיים ואחר כך קצת נרגע
ואז עברתי למשהו אחר עד שחזרתי שוב לזה . אז כנראה שבעיקר ההתחלה קשה

כן, כנראה.

ומסכים איתך. אם תראי שזה ממשיך כך, אולי באמת צריך להוריד מינון. בבקשה תמשיכי לעדכן
שבת שלום!

ח אפרים

New member
אין ריברסינג יש ריברטינג

על מנת להוביל אדם למקום של לידה מחדש צריך להיות אומן בטכניקה לעשות זאת ואני לא מכיר גם לא נתקלתי במטפל, מתקשר או כל הבבלט הזה שיודע כיצד ואיך. הצעה לך: ככל שתתרחקי "ממטפלים" לכאורה כן יטב לך.

למעלה